88

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Той просто връща наследството на семейството си."Кой му е дал правото да има тези гори и дворци? Те в крайна сметка са на държавата.

87

българите сме Нула!

преди 7 години

Турете някой ром за президент тях ги уважават повече в ЕС от българите те поне не са били роби а СВОБОДНИ ПО ДУХ И ДУША!!! българите сме били роби роби сме сега роби ще бъдем!!!

86

Анонимен

преди 7 години

Боже, Царю на царете! Дай на Царя светли дни!Боже, Царю на царете! Боже, Царя ни пази!------------------------Ако не изберете Царя, ви очаква гражданска и всякаква хибридна война!

85

Българин

преди 7 години

Това е най-добрата възможна комбинация към момента в България.Пред алтернативите - Първанов, Дончева, Кънев, Сидеров и т.н. - просто е най-добре.

84

сигурно

преди 7 години

С БУХАЛА ЩЕ ГО ПОСРЕЩНА !!!

83

дърт

преди 7 години

До Анонимен 90Амчи да!

82

Анонимен

преди 7 години

Еххх Герджиков, Герджиков ... Кога и *** стана? Остава само да организираш едно референдумче за монархийка та бащицата Цар Саймън да ни седне и на главите. Какъв авторитет, какъв Мистър Европа те гонят и хапят, че и кралски дворове бленуваш? Политически компрометирана фигура, криминално замесена в тъмни афери с върнатото наследство уж от баща му и дядо му - това е Симеончо. Нацапа ни за 800 дни, а ти искаш да му се дадем и за още 1 460 ... Ай у лево ...

81

мерак

преди 7 години

Един нормален мъж оправя нещата за десетина минути, или до няколко часа. На импотентен като симеончо и 8000 дни няма да му стигнат.

80

ABTOP

преди 7 години

НЯМА ПО-ДОБРИ ОТ НОВИТЕ ХОРА!

79

република

преди 7 години

На Гирджиков му хлопат някои части. А Молецът естествено е готов, щом има далавера там е.

78

Тъй, тъй

преди 7 години

Аман от наглеци! 800 дни "вервахме", сега колко ли ще са?

77

Родолюбец-монархист

преди 7 години

Симеончо е цар, колкото аз съм космонавт. Цар е бил Н.В. Борис Трети - последният управник, когото целият български народ обичаше! А този сам се отрече от короната и монархията и се закле в републиканската конституция. Иначе президент и премиер у нас става този, когото определи юдео-масонската олигархична върхушка, така е от 09.09.1944 г. до днес. А масата от народа продължава да зяпа турски сапунки, да слуша порно-чалга и да си мисли, че дъжд я вали!

76

Анонимен

преди 7 години

Абе къв е този царя!!!!!! Този *** изобщо да не съобжда... Ще изиграя България на първия белот.

75

Анонимен

преди 7 години

"Огнян Герджиков: Всеки кралски двор е отворен за него!"И какво като всеки кралски двор е отворен за него. Нали краде от България и не милее за родината ни. Президент трябва да е българин на които му пука за държавата. Този нито си е чист българин, нито му пука за родината ни. Всъшност даже като погледнете родословното му дърво ще видите, че е повече испанец и унгарец отколкото българин.

74

Анонимен

преди 7 години

Какъв цар бре, ние не сме монархия. За да бъдеш цар трябва да имаш царство. На този господин къде е царството, че нещо не ми е ясно. Журналистите съвсем са се сдухали.

73

БАБА КУНА

преди 7 години

*** РАЗБИРА СЕ, НА НЕГО МУ ТРЯБВАТ САМО 800 ДНИ ДА НИ ОПРАВИ.

72

1

преди 7 години

Да ,за 800 дни шъ Си оправя положението.Вервайте ми!

71

Анонимен

преди 7 години

мони крадеца от Мадрид, взе си имотите и избяга в Мадрид. Сега пак идва, сигурно има още някое имотче да взима.

70

Анонимен

преди 7 години

Лъжлив дедо може да не е стока ама е по-добре от Гоце, Марешки, леля Цецка и там останалите тиражирани до момента смешници за президент. Какво пак ли искате *** като Плевньо, сложен от Тиквоня ?

69

Анонимен

преди 7 години

Да се подготвя за затвора, а не за президент.