47

Анонимен

преди 7 години

Който иска да отиде в Щатите има възможност да го направи по нормалния начин.Хората са си направили процедура затова.Другите,които смятат да ходят по-лесния начин се оказва,че им е рано още.Най-интересни са ми тези,които громят Щатите,а пък иначе са първи да заминават натам,вече са там или половината им рода е там.Много им е лош Запада,ама първи припкат натам.Червената *** от много време практикуват този спорт.В БГ успяха да замъглят болните мозъчета и те са горди с това.

46

Анонимен

преди 7 години

Аз съм с френски паспорт, пука ми дали на *** ще им дадат визи за САЩ и Канада.

45

Анонимен

преди 7 години

Не знам колко трябва де е глупaв един народ, който да след повече от четвърт век мизерия и залъгвания, размахване на пръст и отркито демонстриране на презрение и арогантност от страна на "по-старшите партьори" още да да вярва, че е пълноправен член на голямото западно "демократично" семейство.

44

Берлин

преди 7 години

За човек с немски задграничен паспорт този въпрос е без особено значение.

43

Местя го

преди 7 години

И да има и да нема визи, нема да ида там. Кво да правя там, най-много да ме гръмне некой дрогиран полицай.

42

До 39

преди 7 години

Да съгласен съм с теб, но само за природата и за парите.Наистина българския народ насила го държат беден, за да го контролират.

41

Анонимен

преди 7 години

До МитьоНяма какво "да ти става тъжно", трябва да воюваме за да възстановим името си на горда държава. Щом не ни дават безвизов режим, и ние НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПУСКАМЕ У НАС, А ЩО ПОВЕЧЕ ДА ПРАВЯТ ВОЕННИ БАЗИ ЗА АГРЕСИЯТА СИ чрез и на нашата свещена земя. "ЗЕМЯ, НАПОЕНА С КРЪВ НЕ СЕ ПРОДАВА". Тях не ги е грижа, че всички ще станем на пепел, когато нападнат Русия. От нашата земя! Осмислете го! Те открито се гаврят с нас чрез визитеа. Измислят "критерии". Та ще ги е грижа за живота ни ли?!

40

Анонимен

преди 7 години

С тия милиярди които изтеглиха, считай че няма нужда от бази.България е продадена на американците ! ;)

39

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАло, Хелзинският комитет?! Къде са ми правата? Аз второ качество европеец ли съм?- - - -Не бе брат, ние сме от Европа ...... ама от провинцията на Европа ........

38

Анонимен

преди 7 години

Прибалтийските републики нямат тази геостратегическа значимост както България - при евентуален конфликт просто ще бъдат унищожени за минути и НАТО са наясно, затова сложиха там символичен брой войски. Докато България има ключова позиция като център на Балканите и с излаза си на Черно море. Но тях американците и ЕС ги ухажват, а нас ни презират и открито ни плюят в лицето, а ние се усмихваме и с наведена глава изпълняваме всичко което заповядат - отличниците на ЕС.

37

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ после ми казвате, че не сме втора категория хора?!- - - - - Не, не сме !!! Ние сме шеста категория "хора" ! Доказано !!!

36

Анонимен

преди 7 години

Бях в САЩ 4 г. и съм много доволен, обиколил съм и други държави но в САЩ се живее най-добре стандарта е най-добър с удоволствие пак бих се върнал но няма да ми дадат виза защото съм пресрочил, ако ги махнат ще бъда един от първите заминали.

35

Анонимен

преди 7 години

Ало, Хелзинският комитет?! Къде са ми правата? Аз второ качество европеец ли съм?

34

Анонимен

преди 7 години

Абе бях се приготвил да ходя в Щатите, ама като разбрах че като погледна на горе и ще ми падне капата от това което са направили и постигнали ... се отказах ! Реших че ще ходя в Русия, но като разбрах че още живеят в землянки и като погледна на долу пак ще ми падне капата .... пак се отказах ! Тааааа....... ще търся виза за другаде .....

33

Анонимен

преди 7 години

И после ми казвате, че не сме втора категория хора?!

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31И защо ще ги пускаме да си правят у нас, на българска земя, военни бази срещу Русия, щом като те не ни считат за равностойни?! Всичко октанало е долнопробно използвачестно, сухопътно политическо пиратдство, нагла експлоатация, извършвана благодарение на продажни наши "държавници". ЩОМ НЕ ПАДАТВИЗИТА ЗА БЪЛГАРИТЕ - НЯМА САЩАРСКИ ВОЕННИ БАЗИ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ. Вън агресорите от България!!!

31

ТОДОР

преди 7 години

МНОГО СА ПРОСТИ НЯКОИ БЪЛГАРИ КАТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ АМЕРИКА ГЛЕДА НА НАС КАТО НА ХОРА.НЯМА ТАКОВА НЕЩО.ЗА ТЯХ СМЕ КАТО ***.ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ ЧЕ СТРУВАМЕ НЕЩО.ДА НЕ СМЕ ПОЛЯЦИ ИЛИ ГЪРЦИ ЧЕ ДА НИ ИСКАТ В АМЕРИКА. А НИЕ КАТО ВИДИМ АМЕРИКАНЕЦ МУ ЛИЖЕМ ***.СРАМОТА

30

Евро Чиновник

преди 7 години

Да не сме луди заради бедните българи да си разваляме отношенията Канада.

29

Анонимен

преди 7 години

Интересно, Тиквоний какво оправдание ще изнамери пак, сигурно ще има проблем магнолиите и нема да иска да му се занимава с дреболии.

28

Митьо

преди 7 години

Стана ми тъжно, докато чета статията.Почувствах се второ качество човек в една лицемерна система, обслужваща останалите богати нации. А те са станали богати именно заради използването на нашия труд и блага през годините на колониално владичество.