30

SS

преди 7 години

До Анонимен 40Кой е казал, че да защитаваш родината е лесно?Много хора са платили с живота си за тая кауза, а всеки нормален българин би трябвало да се постарае колкото може за да не е тяхната саможертва напразна. Ако трябва до обяд ще се протестира, а след това ще се ходи за бажанци, а и трябва да се обръща внимание и на писачи като теб в нета да не ви е скучно, че иначе няма какво да правите. БЕЗДЕЛНИЦИ

29

Край

преди 7 години

Е какво сега Динко да вземе бонбони мерси и да кани ...

28

Анонимен

преди 7 години

Абе не ви ли е срам да сравнявате Левски и Ботев с един австралопитек? Аа, чакайте малко, забравих, вие сте от ония...как бяха - патреотите!

27

SS

преди 7 години

Кога ще е протеста в негова защита?Предлагам окупация на Б.Х.К.

26

Суека

преди 7 години

Според днешните закони всички патриоти са престъпници и трябва да са в затвора !? Докъде стигна БЪЛГАРИЯ питам аз ДОКЪДЕ !?!?! подбуждане към дискриминация, насилие и омраза, основани на раса, народност и етническа принадлежност = същите неща са правили и БОТЕВ и ЛЕВСКИ и всичките ни борци за свобода на които гробове и паметници днес днешните ени*чари от партиите с дебелоочие говорят като има годишнина за демократични ценности , за толерантност и прочие шитни ! ПАТРИОТ = ПРЕСТЪПНИК така ли !?

25

Анонимен

преди 7 години

В цялата ситуация Динко е виновен :)Никой не си задава въпроса, как група от 10-15 човека се озовава през строго охраняваните ни граници. Как си броядт из гори и поляни където може да се разхождат вашите деца.Как въобще не ги е страх защото с влизането си в България имат повече права от нас.

24

обречени

преди 7 години

Обречена е тази нация , която се възхищава на мутри, на хулигари и крадци....Къде сме ние----прочетете само мненията по-долу и ще Ви се иска да избягате от БГ---рай за престъпници, крадци и убийци.С народ , който смята че е нормално да те спре всеки срещнат, да те набие и ограби, а дори и убие, защото си минал границата. АКО ВИЕ, ЗАЩИТАВАЩИТЕ "ДИНКО" ПРЕМИНЕТЕ НЕЛЕГАЛНО ГРАНИЦАТА НА ТУРЦИЯ, ДАЛИ ЩЕ ИСКАТЕ ДА ВИ УБИЯТ ЗА ТОВА?

23

х

преди 7 години

ми той не е ли казал, че "малко" ще поубие някой ци** и ще го полопа и другите ще се посе**$ от страх:)

22

gtf

преди 7 години

първо - не са бежанци (повечето). второ - пресичането на границата е престъпление, като гражданин на републиката Динко има право да заема гражданска позиция. Насаждане на омраза и дискриминация е недоказуемо, защото бели не са пресичали границата и няма как да се докаже, че насилието е само към араби насочено. трето - пигмете от бхк с правят реклама някаква щедро подкрепяни от медиите - до кога ?

21

до брей

преди 7 години

Тебе ще те вържеме и ще те изпратиме в Турция. Да ти се порадват малко анадолцоте.

20

нацист

преди 7 години

До Нед БГ-да прибере всичките си ЧЕДА по чуждите страни

19

Анонимен

преди 7 години

Чакам с нетърпение момента когато цялата пасмина от БХК увисне на дърветата.

18

Анонимен

преди 7 години

Динко Герой

17

Анонимен

преди 7 години

Значи, Динко е за затвора по усмотрение на правозащитните *** организации!?!?! А те самите за къде са, след като са възпрепятствали екстрадицията на онзи чеченец, който направи терористичен акт на летище Ататюрк и уби над 40 души?!?!?!

16

Анонимен

преди 7 години

do 23: Лично Путин му дава заповедите спокойно, сега си изпий хапчетата и си лягай

15

Анонимен

преди 7 години

Този човек трябва да се пази като изчезващ вид-един от последните мъже у нас.

14

Анонимен

преди 7 години

До смешнициСмешници са от прокуратурата, защото са се заградили с високи огради, жива охрана и метални детектори, ако някой влезе там незаконно ще го пратят в затвора, а незаконните емигранти, които не се знае какви са, кой ги праща, кой ги е обучавал и т.н. били с потъпкани права?!?Смешна "държава"!

13

Анонимен

преди 7 години

Добре, че е Динко. Вече мислех, че в България няма мъже.

12

Анонимен

преди 7 години

Само един МЪЖ остана в България.Лоша работа.Останалите са шкембета и прости тутки.

11

смешници

преди 7 години

1. Динко е обикновен крадец с комплекси. 2. По интересно е как цялата държавна машина не може дза се спарви с шайка безчинстващи хулигани. 3. Отделен факт , е как БОКО публично ги похвали и насърчи 4. Да бягаме от БГ, страна на мутри, с водачи мутра, с манталитет на мутра, с население което подкрепя и поддържа мутрите, с бъдуеще...уви ..на мутри....