276

Анонимен

преди 7 години

До Леле,Споко,никой никъде по цивилизования свят няма да остане за да подпише каквато и да е било капитулацияне се плаши бе. За 2-3 дни ще го намерят Путин където и да се е скрил из канализацията. Нали помниш Саддам как го извадиха от някаква дупка?

275

до 398

преди 7 години

Не УМНИКО,някои от тя ще са с РФ,някои с НАТО,но ще е такова мазало,че ние двата с теб УМНИКО,няма как да продължим спора си или да разберем кой го печели,УМНИКО!

274

Боби

преди 7 години

До Анонимен 399Правото на САМООПРЕДЕЛЕНИЕ е дефинирано за ДЪРЖАВИ КОЛОНИИ на еди кой си. Ще бъдем КОЛОНИЯ/ МОНАРХИЯ/ АНАРХИЯ/ РЕПУБЛИКА/ ФЕДЕРАЦИЯ/ ХАЛИФАТ или каквото се сетиш там

273

Боби

преди 7 години

До Анонимен 395Ще го кажа НАПРАВО - ПАРАГРАФ 22 е то е член 2 от конституцията на РФ ама нейсеПАРАГРАФ 22

272

Боби

преди 7 години

До Анонимен 392Член 2 от РФ конституция която и Чечня е задължена при разпада на СССР(Задължена нали Лицемерие но ФАКТ) гласи всеки обект влязъл в Руската федерация губи суверенитет.това първоВторо Казуса Косово колко години по-късно е? Някакъв МЕЖДУНАРОДЕН НАЧИН НА УРЕЖДАНЕ НА ПОДОБНИ СИТУАЦИИ имаше ли преди?Е и Дудаевци и Муджахедите ги обявиха за терористи ОБАЧЕ Тъжното е че те продължиха след това като терористи и най-накрая ги елиминираха.

271

Леле,

преди 7 години

пак шоро.шки мечти-Русия и капитулация...Само човек със сериозни психични проблеми(то си има дума,но ще ме цензурират) може да си въобразява,че при военен конфликт м/у НАТО и Русия,страни като Индия,Китай,Иран,Северна Корея,Пакистан,Япония,Саудитска Арабия и Израел ще стоят безучастни!Споко,никой никъде по цивилизования свят няма да остане за да подпише каквато и да е било капитулация1Може би само Б.Б.,той нали е безсмъртен!

270

Боби

преди 7 години

До Анонимен 390Защо НАТО самолета в нормално време(не при война) се третира като всички останали - ЗА ДА ПЛАЩА - КАКВОТО И ДА МИ ГОВОРИШ ЗНАЙ ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ.

269

Боби

преди 7 години

До Анонимен 388Вярно но не се намери Член на СС на ООН с право на ВЕТО да подкрепи референдума нали? Освен това има още един МНОГО ВАЖЕН ЕЛЕМЕНТ Татарстан граничи само с РФ(вътрешна република е) дори да им даде независимост Икономически са 100% зависими пак от РФ.

268

Боби

преди 7 години

До Анонимен 380Отвори си някоя карта и измери колко на места е Широко Балтийско море. Като махнеш териториалните води/въздух на места международните са широки километър километър и половина. Самолет летящ с скорост 800км/ч да се отклони на 1 градус от курса само за няколко секунди ще доближи и навлезе в тер пространство я на Финландия я на Русия я на някоя от прибалтийските страни. А и там е почти пренаселено. Всичко което лети/плава до Петербург минава по тоя коридор да не плаща такси

267

Боби

преди 7 години

До Анонимен 380Няма разлика дали е НАТО или не самолет - ГЪРЦИЯ НЕ РАЗРЕШАВА ДАЖЕ ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА НА ТУРСКИ НАТО САМОЛЕТИ ДА ЛЕТЯТ В НЕЙНОТО ВЪЗД ПРОСТРАНСТВО.При нарушение на възд пространство има УТВЪРДЕНА МЕЖДУНАРОДНА ПРОЦЕДУРАПредупреждение по радиотоПрехват с самолетРазтрисане на самолета нарушител в попътната следа на прехващача може дори инцидент да станеПрилагане на крайни мерки - ползване на оръжиеСуто ако е нарушил турското възд простр го е направил за макс 20сек ...

266

Боби

преди 7 години

До Анонимен 375УФФ пак ли да те ОБРАЗОВАМКРИМ отделяки се като ОБЕКТ е нарушил териториалната Цялост на СУБЕКТА УКРАЙНАОБЕКТА Русия не е имала никакви взаимоотношения по този въпрос с ОБЕКТА УКРАЙНА Обекта РФ признава Обекта Крим за НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА по казуса КосовоОБЕКТА НЕЗАВИСИМ КРИМ се обединява с ОБЕКТА РФАко ЛНР и ДНР бъдат АНЕКСИРАНИ към РФ без да се мине през някаква МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАТА ПРОЦЕДУРА - ТОГАВА Русия ще е нарушила териториалната цялост на Украйна и ще е АГРЕСОР

265

чичо Скрудж

преди 7 години

До Ей на приказки сте най велики на дела цървулани

264

Ей

преди 7 години

това шо.рошоидните *** са с разсъждения на пет годишно дете.НАТО щял да смаже Русия-смях!Налудничави бълнувания за някакъв НАТОвски Шенген за прехвърляне на танкове и друга техника-смях!При изостряне на ситуацията кой ще ги остави свободно да прехвърлят техника и да заемат позиции?Министъра на отбраната там не се казва Ненчев,дано не му бъркам името.

263

демократ

преди 7 години

101-ви Алпийски батальон заминава за участие в международно учение "Rapid trident" в Украйна.Браво на българските момчета. ДА СПРЕМ РУСКИТЕ ФАШИСТИ

262

Боби

преди 7 години

До Руска дезинформация 372Само един въпрос - КОЕ СЕ СЧИТА ЗА НАРУШЕНИЕ НА ГРАНИЦА НА НАТОХХХ самолет с разрешение но с повредена апаратура на транспондера минава границатаХХХ самолет без разрешение минава границатаХХХ самолет без разрешение и без транспондер минава границатаНАТО самолет без разрешение минава границатаНАТО самолет с разрешение минава границатаВСИЧКО БЕЗ ПОСЛЕДНАТА ТОЧКА СЕ ТРЕТИРА КАТО НАРУШЕНИЕ НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА НА НАТО СТРАНА и не само и на ВСЯКА СТРАНА

261

Боби

преди 7 години

До Анонимен 370Просто показах колко е ЛИЦЕМЕРНА ПОЛИТИКАТА колега и мисля че ти много добре разбираш както и аз но просто не щеш да си признаеш. Примери за Лицемерна Политика и поводи за война БОЛ.

260

Боби

преди 7 години

До Анонимен 367Казус Косово - Декларацията за НЕЗАВИСИМОСТ се взема в предвид независимо от местното законодателство коет може да повелява че подобна декларация е НЕЗАКОННА ако въпросната декларация е подкрепена МИНИМУМ от член на СС на ООН с право на ВЕТО(това и на пеленаче е ясно защо и кои са тези членове) Казуса е подкрепен от САЩ, Съда в Хага и още 108 държави членки на ООН и е ФАКТЗащо следващите подобни подкрепяния на декларациите на Осетия, Абхазия и Крим да са НЕЗАКОННИ?

259

Боби

преди 7 години

До Руска дезинформация 362Турция нарушава въздушното пространство на Страната от НАТО Гърция едва ли всеки ден. В миналото се е стигало до схватки във въздуха и разменени Изстрели. Имало е и свалени самолети и от двете страни. Защо Ние като Страна и Останалите страни от НАТО не заклеймим подобни ТЕРОРИСТИЧНИ действия на Турция и не се позовем на член Номер 5 от договора за да защитим Гърция?Ето колко струва Член 5.

258

Боби

преди 7 години

До Анонимен 358Айдее още един който да върнем в училище и научи какво е ОБЕКТ И СУБЕКТМАЙДАН - ОБЕКТ Украйна, Субект САЩ(финансира десен сектор) и КРИМКРИМ обявява независимост по Казуса Косово - ОБЕКТ КРИМ Субект УкрайнаКРИМ прави РЕФЕРЕНДУМ - ОБЕКТ КРИМКРИМ е признат по казуса Косово - ОБЕКТ КРИМ, Субект РФ(признава Крим за независима държава)КРИМ се обединява с РФ по казуса ГДР/ФРГ - Обект РФ, Обект КРИМЕ от къде ви хрумна че ОБЕКТ РФ е нарушила териториалната цялост на ОБЕКТ Украйна?

257

Анонимен

преди 7 години

Стига глупости бе - по-голям агресор от Америка и подчинените й войски от НАТО няма. Всимко друго е само оправдание за да се настанят войските на Америка и подулите й до границите на Русия. Не зная да има руски военен кораб близо до Полша,Литва, а още по-малко до САЩ. Какво търсят м а й к а си военните на САЩ