49

Анонимен

преди 8 години

Аз така като гледам повечето бежанци все от държавидето бяха или са със режими подкрепяни или създадени от Кремъл. Либия, Афганистан, Ирак, Иран, Сирия и още някоя друга африканска социалистическа държава. Е нормално е да не желаят да ходят в СССР. Сега въпроса е дали пък някой умишлено не ги бута към Европа и конкретно към Германия

48

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е другари ако уния там лошите западняци решат че нежелаят повече да плащат на нашите 2000 000 българи при тях и почнат да разсъждава като вас., как ли ще се чувствате тогава без парите които ви изпращат вашите близки от там. Дали тогава ще те интересува. А за парите на твоите родители по добре е да знаеш че *** ги бяха откраднали още преди 89г. Няма ги

47

Анонимен

преди 8 години

Абе тоя уж на 25 години а изглежда на 5 години да не би да не си знае и годините ***

46

Анонимен

преди 8 години

за какво трябва да плащам от данъците си за разни помощи на някакъв имигрант, заради това, че е тръгнал да прекосява по суша и море континент по континент? Като е избягал от войната да си стои в Турция. Там няма война.

45

Анонимен

преди 8 години

въобще не ме интересува съдбата на имигрантите. Майка ми и баща ми имат трудов стаж по над 30 години на калпак, сега безработни без шанс за събиране на необходимите години за пенсия, защото никой не наема стари хора. Работя за цялото семейство, остава да започна да работя и за разни ислямисти и мигранти... Не ми дреме за тях!!! Впрочен дреме ми толкова, колкото и на тях за нас!!!

44

Щиглиц

преди 8 години

колко трогателно ... за малко да се разчувствам, нооо като го преместих всичко си дойде на мястото

43

Коментатор

преди 8 години

По-добре да стои в Турция. Там има по реномирани университети, а и религията му е по-близка. Разбирам някой например поляк да иска да дойде в България, ама арабин, не.

42

Веско

преди 8 години

Нещастна съдба. Но. Баща му докато "бяга" клеца горката жена когат му стане и направил поне две деца на пътя! Трябва ли да съжалявам хора които не мислят за поклението си?

41

господин камилар

преди 8 години

Нямам корени в нито една страна, нямам никакви доказателства, че съществувам, нямам документи, изумен съм, че не ме пускат в България...

40

Анонимен

преди 8 години

Е пич нямам нищо против теб но ти си лягаш от два часа. Джасни една ракия ще си провалиш утрешния ден

39

Анонимен

преди 8 години

И какво се очаква??? Да съжалим горкото момче , че нашия народ и наще деца са "много добре" . Айде стига вече , няма жал ! Колко много нещастни български семейста има ??? Болни хора , сираци , мизерстващи , без пари , храна и тн. Хора дастойни , учени с образование , интелигентни - ровят по кофите и се хранят с *** на хората! И ние сме хора ! БЪЛГАРИТЕ! Достатъчно !

38

Lan

преди 8 години

Не схванах две неща:- Какъв точно му е проблемът да е в Турция?- Как човек без документи учи в Университет?

37

Чугун

преди 8 години

След като поплаках малко за тоя бешанец, реших да дам един съвет: какво търсиш тука. Ние сме най негостоприемните варвари протобългари.

36

Анонимен

преди 8 години

*** кво ни ги натрисате постоянно тез ве?!Да изчезват там от де са се пръкнали!А на вас журналистите ви препоръчвам да минете нелегално границата на Саудитска Арабия,и после пак пишете как сте я преминали! :-)

35

Дидо

преди 8 години

Всичко това звучи нереално, аз съм Бъларин но работя в Турция по няколко месеца в годината, стандарта им е много по-висок от нашият и поваче пари се изкарват, да не говорим и че са с обща религия Афганистанци и Турци...би трябвало да се чувства по- добре там, за какво му е в България? Има нещо гнило в цялата история.

34

xaxaxa

преди 8 години

Тази измислена сърцераздирателна клозетна история я пуснете в турските сайтове .Няма да мислиме за нашите си деца в България а ще мислиме за чуждите мюсюлмански ***.

33

Анонимен

преди 8 години

"Не ми се получи, хванаха ме и ме върнаха обратно в Турция. Нова година прекарах в депортационен център. Там с мен се случиха страшни неща. За първи път в живота си исках да умра."Явно са го запознали със странните анадолски традиции, но не е родил. Донякъде го разбирам, та кой нормален ще иска да стои в турция? По-добре да се върне в родината си.

32

Анонимен

преди 8 години

Направо се разплаках! Манипулация от арсенала на БХК за хора със слаби сърца или умствен дефицит.

31

???

преди 8 години

На бежанец от Иран , който няма никакво гражданство.. Аме иначе е от Иран...

30

4

преди 8 години

ОТ ИРАК ТА ТОЗ ИЗГЛЕЖДА НА ПСИХИЧНО ИЗОСТАНАЛ КАТО ВСИЧКИТЕ МИГРАНТИ ХА.***.ВИ И ОЗЛОБЕНИ..