24

sofeto

преди 8 години

Българските мутрафони най онеправдани, а и най болни с тапия!!!

23

з н а й к о

преди 8 години

Тук, напълно подкрепям АТАКИСТА А, и води не лека битка момчето!!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Интересно, "толерантен шофьор" означавало да смажеш някого на пътя.

21

Анонимен

преди 8 години

Малко се бие в тази държава! Не мое всеки селяндър със служебен бус или кола да кара все едно е хванал репея за шлифера! Още е трябвало да го бият и да го пратят на поправителен за нова книжка!

20

Анонимен

преди 8 години

Какво голямо момче с какво малко сърце ! - Колко злоба,колко жестокост, да риташ човек на земята! Затова българите сме на това дередже- не се обичаме,не сме единни, не сме народ ,а ,,,,,,

19

д-р Dris-callme

преди 8 години

На всички които пишат, че човека, който е нашамарил шофера, дето го е натряскал е за затвора, да им се случи същата ситуация, някой на им потроши автомобила и после да чакат правосъдие от държавата. Много е яко.

18

Един

преди 8 години

Какъв ум и интелект лъха от тази мутра. Божее ... да не те среща...

17

dmx

преди 8 години

Няма необиден бандит в България, нито такъв, който иначе да не е "много добро момче". Я го търкаляйте към затвора тоя побойник.

16

е

преди 8 години

Щом няма правосъдие в бг, по-добре е да се взема правосъдието в собствените ръце. Значи шофера ще гази наред и после с условна ще продължава да трепе другите хора.

15

as

преди 8 години

Значи *** може да ме засича и да ми създва грижи, като ми троши колата и да ме прегази, а като му набия канчето, защото няма правосъдие в бг аз съм виновения.

14

Коланите

преди 8 години

Ако жена ти си беше сложила колана нямаше да е със счупена ръка. Да обвинява себе си. А не да търси вината в другия шофьор

13

KAT

преди 8 години

просто и тримата вероятно са виновни - ако се кара с 40, трудно се прави ПТП, освен ако не си ***.

12

бай Рангел

преди 8 години

Назрява момента,в който някой си,нападнат от диви шофьори на пътя ще извади пистолета и ще направи дупка между веждите на бияча. Скоро ще е, чакам с надежда!

11

Гневен българин

преди 8 години

Той е "толерантен шофьор",но понякога обича да нашамарва други шофьори.Тази черно-бяла дрешка много му отива.

10

Анонимен

преди 8 години

БУЛКА ВЪВ ЗАТВОРА

9

КАТ

преди 8 години

и друг е въпросът, че тия, които слизат към Хемус, карат не с 50-60 както казва *** (при ограничение 40!), а с по 80 поне, когато са с подобни 20-30 годишни БМВта

8

КАТ

преди 8 години

точно там има двойно прекъсната линия, виждаше се на снимките, многознайковци:

7

Николай

преди 8 години

Ти си абсолютен *** и манталитета ти е такъв !!!!Изобщо не се прави на невинен защото си си такъв и винаги си бил такъв мишка проклета въпеос на време беше да се случи тази ситуация.Добре,че няма серизно пострадали хора.Качил си ми се на БМВ X5 и се мислиш за голяма работа а си просто една мишка.

6

Анонимен

преди 8 години

значи в България ... като пребиеш или убиеш някого, не само че нищо няма да ти направят - напротив ставаш медийна звезда.с тази популярност утре и в политиката ще влезе момчето и ще гласуват за него

5

ТРЯБВА

преди 8 години

Този *побойник* е заплаха за Обществото .Защо не го осъдят след толкова повтаряни се Престъпления .Или да го вкарат за принудително лечение .Той не осъзнава това което е направил като ЛОШО .