31

Анонимен

преди 8 години

Който няма пари да си храни детето си търси допълнителна работа, а не да пребива възрастни хора. Такъв рецидивист не трябва да излиза от затвора защото пак ще пострада човек.

30

Анонимен

преди 8 години

Не е луд които яде баницата а този които му я дава !Българския народ им позволява защото е избрал келави управляващи .

29

Анонимен

преди 8 години

На мен ако ми трябват две стотинки, това основателна причина ли е да ги претрепя, за да ги пребъркам? Що за дивотии разпространяват днес бг?

28

до 28

преди 8 години

Добра идея. Там всичките им първични инстинкти ще бъдат задоволени и вместо да ги съдят ще им плащат за да си ги задоволяват.Айде ромите грабвайте раниците и в сирия. Тука "сирийците" ще ви ядът ваще помощи.

27

Анонимен

преди 8 години

Поредното доказателство, че тези, знаете кои, винаги лъжат, даже и да няма причина да лъжат. Не виждам защо днес бг дава трибуна на лъжите им. Това, което приказват, очевидно е лъжа.

26

до 30

преди 8 години

Според из.ро.ди.те в парламента Ти си импотентен

25

Жена

преди 8 години

Да попитам няма ли да се намерят два "заблудени" куршума, които да рикушират в някоя тъмна нощ в главите на тези от снимката?

24

мммм

преди 8 години

Убил , лежал , излязъл и направил даца - кастрация за убийци , в гена на децата им е заложено да са убийци .А ние си ги отглеждаме и си ги хрантутим ей така да се множат престъпници.Няма оправия щом в дърцавата интелигенцията е завряна в миша дупка и я отгледа ,яне дете а тези неандерталци се плодят.

23

Мунчо

преди 8 години

Боят е нормален. Хората са добри. Аз ли съм ***?

22

Хаинрих Шмит

преди 8 години

Какво нещо е нуждата да биеш и крадеш стари хора за да нахраниш децата си за да може и те един ден да станат като теб !

21

Айшето

преди 8 години

1 на 10 да бъдат кастрирани, докато раждат, ще решим въпроса.Ама не можело, щото ще им се погазят човешките права. А като пребиеш една 90-годишна жена, не погазваш нито закон, нито нищо.Ако съселяните на тази жена не го заколят собственоръчно, никога няма да се оправим.

20

сс

преди 8 години

тези трябва да ги изпратим към сирия като бежанци от българия

19

Гошо тъпото

преди 8 години

Значи седем години е ял хляб от данъците на хората и като е излязал пребил за пари !Аз вече си мисля ,че затворите след като не превъзпитават са изгубили смисала си и трябва да се закрият.

18

конспиратор

преди 8 години

Системата превръща хората в животни. Действали са точно като хищници които трябва да нахранят малките си. Грозна работа.

17

Анонимен

преди 8 години

Е, не е истина! Първо изобщо не вярвам, че е "заради децата", по-скоро на тоя хубавец му се е пиело ракия и второ, ами дайте да си се избиваме и кой оцелее, оцелее!

16

Анонимен

преди 8 години

imenata kazvat vsichko

15

Хафте Маро

преди 8 години

Батие Бойко ни дава ако не дава ша крадем

14

10

преди 8 години

Не само те, а и децата им, защото ценностите се предават от поколение на поколение. Ако могат с лека ръка да убият човек, значи никоя друга гадост не е непостижима за тях. Това НЕ СА хора и не трябва да бъдат третирани като такива.

13

Анонимен

преди 8 години

БХК да ги предложи за човек на годината!

12

Анонимен

преди 8 години

Нали в парламента миналата седмица обсъждаха демографската криза и стигнаха до заключение ,че Българина е импотентен та тоя като е направил две деца и не е импотентен защо не може да ги гледа!?