9

до 10

преди 8 години

искат по 40 :))) нагляри с пагон

8

Пешу РЕЗАЧКАТА

преди 8 години

Накрая на митинга Тиквата ще произнесе реч, а куките ще викат ура, ще мятат фуражки към небесата и ще подхвърлят Боко във въздуха. Аплаузи и халостни гърмежи ще завършат ПРОТЕСТА НА МАФИЯТА, която протестираше срещу себе си. Фалшът ще счупи всички фалшомери, а Тиквун ще яхне коня на Цар Освободител. Царят Освободител ще е вече арестуван заради опит за дестабилизация на Бостаня и никой, НИКОЙ НЯМА И ДА СЕ СЕТИ ЗА ПОДМЕНЕНИТЕ ИЗБОРИ. Няма такава държава, няма и такава полиция...

7

Момо

преди 8 години

Je suis 20 заплати и 30 дена отпуска!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Е ся к'во искат тия, нали им оставиха драгоцените 20 заплатки

5

Анонимен

преди 8 години

Много малко хора има не повече от 1000 ! зад коня е празно.

4

Анонимен

преди 8 години

дайте картина на живо защо не може да го гледаме

3

Анонимен

преди 8 години

Скрил се е под Магнолиите и е напълнил гащите.А пък патриархът му носи апарат за кръвното, а ходжата - локум от Сараите.

2

Анонимен

преди 8 години

Защо никой не поставя въпроса на Правителството, че въпреки бюджетният излишек с който се хвали Тиквата, въпреки двата заема за последните 6 месеца (16 млрд + 5.3 млрд), въпреки европарите - ХАЗНАТА Е ПРАЗНА ?!?Моля, господа журналисти задайте ако обичате тези въпроси на Вожда ?

1

Анонимен

преди 8 години

А бе, къде изчезна Вождът?? Нали го вадеше голям през седмицата срещу полицаите, къде се покри сега и остави на една жена с доста слаба воля да му вади горещите кестени и да го спасява?? Този човек се гласи да става диктатор на територията???