126

Иван

преди 8 години

10-15 години по ранно пенсиониране им е малко , че и 20 заплати искат да ги компенсираме за това

125

Анонимен

преди 8 години

защо не се говори за безобразието което се извършва върху сидеров и партия атака

124

4321

преди 8 години

заплата 850+лв,работят 15 дни в месеца,30 дни отпуск. ми те им се събира да работят 5 месеца в годината за над 10 000лв, да пускат рапорта аз ще подам молба за работа в системата на мвр,защото работя за 5 000лв годишно и не съм излизал в отпуска от 5 години.

123

Анонимен

преди 8 години

путинисти НЕ Е обидна дума за да ми слагате ***

122

...

преди 8 години

КЪМ ПОЛИЦАИТЕ :Не търсете подкрепа от хората,които биехте и блъскахте по площадите-те търсеха правата си също като вас!Защо не излезете на протест срещу корупцията в МВР,която мори и самото МВР и цялата държава?Много е лесно само да искаш и нищо да не правиш.(Говоря общо,пределно ясно ми е ,че някъде има единични бройки,които си вършат работата перфектно).

121

реалист

преди 8 години

Браво на полицаите.

120

Анонимен

преди 8 години

Пищите ли соропитеци, скоро народа ще ви помете подпомаган от полицайте, защото и те, са от народа и няма да тръгнат срещу братята си, майките си и бащите си. Малко ви остава *** жалки.....

119

3 x 3 = 4

преди 8 години

Един редови полицай се оплака, че щели да му намалят заплатата с 400 лева !Абе, какви заплати взимат тези ?Щото в провинцията 400 лева е ЦЯЛАТА заплата на един работник.

118

Анонимен

преди 8 години

чака ги военен съд!!! мвр не е за лигавета!

117

след яда

преди 8 години

Не съм против полицайте,но 80% от тях стават полицаи заради облагите. Трябва да ставаш полицай ,заради честта на пагона. Явно трябва съкращение в МВР. 30 000 служители ,но качествени и с високи заплати.

116

Анонимен

преди 8 години

Napulno potkrepiam promenite! I bez tova nikakva rabota ne vurshat!

115

Аре

преди 8 години

300 недоволни фуражки - аут от МВР!

114

Анонимен

преди 8 години

Сигурно сме най-разединената нация в света... Цивилни срещу униформени, пациенти срещу лекари, левскари срещу цесекари, пушачи срещу непушачи, кучкари срещу кучемразци и каквото се сетите още... е затова сме наникъде и ще ни тъпчат и свои, и чужди!

113

Анонимен

преди 8 години

Това е рекет срещу държавата! На всички е известно ,че голяма част от полицаите са вързани с престъпниците, каналджиите и контрабандистите!

112

Анонимен

преди 8 години

Уволнение и съд за тия бе, държавата ги облякла, дала им власт, да гледат мръсно под фуражките и да си чоплят носа, неграмотни *** със шкембета, пфу!!!

111

сддс

преди 8 години

Търпението вече е на ръба . Само ни взимат и малкото и ни товарят с ненужни данъци и такси дават продават държавата после що немския пенсионер живее добре ? Защото техните фирми ни точат . За да са добре едните другите страдат е писна ми да не сме второ качество хора 681година ни е създадена държавата пак ще оцелеем и ще ги изметем и тези ***!

110

Волен Сидеров

преди 8 години

1000 лева минимална заплата, сега веднага. Изберете ме и ще имате 1000 лева веднага, а за полицаите ще има 5000 лева заплата. Не чувате ли, веднага ме изберете и веднага ще имате високи заплати. И златните мини ще национализирам, а може и за себе си малко да прибера, както и за сина ми и жена ми Деница Гаджева. Те поне са осигурени. Атака - победа!

109

иво

преди 8 години

това си заслужават .и тези пари където им дават са много трябва двойно по малко да им дават.това са хора кадето за нищо нестават само да щавят хората и да лежат искат.хайде всички вън

108

Анонимен

преди 8 години

Безработните и образовани младежи още от утре да кандидатстват за работа в МВР!

107

Анонимен

преди 8 години

***! Чак и улиците ще ми блокират! Съд и затвор за тия! Уволнение и да си търсят работа като охрана на паркинги за 300лева, *** с фуражки!!!!