39

Nekermankata

преди 9 години

Перфектен сезон. Германците правят оборот и дават бакшиш,евреите се пазарят,но си плащат сметки надС 250 евро,скандинавците и англичаните пият бая,но купуват и то по много.Руснаците са вечно недоволни ,бедни,мрънкащи гаврошовци.Румънците и др. *** от източният блок също става за посмешище. Всичко е до пласиране. аз съм в хотел с арийци и бакшиша е на ниво и отношението.Навсякъде ,където има съветска или посткомунистическа *** хората не виждат ни бакшиш,ни бял ден.Яко е,че няма руснаци!

38

Анонимен

преди 9 години

Те българите не искат на нашето черноморие вие говорите за руснаците когато Гърция и Турция им предлагат супер лукс а не мръсотия до шия.

37

Анонимен

преди 9 години

Плюйте по руските туристи. Плюйте. Догодина сами себе си ще обслужвате, нещастници. Ама да не ревете догодина.

36

Анонимен

преди 9 години

Тази година за пръв път реших да отида на планина. Тишина спокойствие без чалги без пиянски крясъци. Повече никога през лятото на почивка в Бг.

35

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Дойдоха и богати рускоговорящи туристи да купуват апартаменти.Руски евреи, руски арменци са.Манталитета им не е като на руснака, който ние си го знаем от преди.Обяснявам им, че доста българи не подкрепят санкциите против тях.

34

Анонимен

преди 9 години

и чак днес се зачудих защо българите се отнасят толкова зле с туристите си...............българите се отнасят зле САМО С РУСКИТЕ туристи ... и така и трябва да бъде !

33

Анонимен

преди 9 години

ми като не им изнася, да си ходят в Крим.

32

до 45- света власт

преди 9 години

Малко ме съмнява да си ходил след , като не можеш дори името правилно да изпишеш.

31

Анонимен

преди 9 години

Мани, мани! От морето съм и направо ми се реве като гледам тук на място, с очите си, как всичко се съсипва. Приходите ми са пряко обвързани с чуждите туристи, но скоро и приходите и туристите ще са само спомен. Не се учудвам, че софиянци ходят в Гърция, то вече и много бургазлий започнаха да ходят там. Аз лично не виждам нито една причина поради която бих избрал да почивам на родното черноморие!

30

Анонимен

преди 9 години

най-сетне някой написа истина за това какво става тут!

29

Hiter

преди 9 години

Що да се печеят туристите като другата година ще додат други що да се стараят??

28

токо

преди 9 години

До до 28за Турцив-да,ама да ми кажеш ,че в Румъния е евтино .ще имаш да вземаш

27

Анонимен

преди 9 години

Ако искате качествена почивка отидете в Св.Влас. Там ще намерите и усетите в най-чист вид мръсотията по плажа, безумните цени, липсата на паркинги, мутри на килограм със съответното количество кифли, нагли селяни - местни и вносни, яка денонощна чалга, никакво обслужване, пияндурски изцепки и т.н. класически от българския бит тъпотии.

26

Чоко

преди 9 години

Какви високи сметки за медицински услуги в Гърция Ви гонят. Всяка година си правя мед. застраховка и после когато пътувам не плащам и стотинка. всичко се покрива от застраховката. Ползвал съм най-различни медицински услуги и до сега не съм платил и стотинка. Хайде стига глупости

25

Гошо

преди 9 години

До Анонимен (24):Много ти е куха логиката, щом автобусния транспорт според теб се плаща от данъци и трябва да има разлики. Ми то аз съм български гражданин, който трайно живея в Западна Европа, и кво, билетчето трябва да ми двойно ли? Няма проблем, ама и ти като дойдеш тук - и ти ще плащаш двойно, става ли?

24

Анонимен

преди 9 години

Като не им харесва тук да не идват!Е те пак тук,елементарно.А те пак идват тук.Значи някой тук или лъже или преувеличава.

23

Читател

преди 9 години

До достоевскиПич, не съм чел това на Достоевски. Потърсих (говоря добре руски) оригинал и го намерих. Цитираш само част от разказата му, magister.msk.ru/library/dostoevs/dostdn21.htm - точка 2. Прочети я цялата и разбереш, че става дума съвсем за друго, а цитирания от теб текстът е нищо друго освен това, което руснаците наричат "гипербола". Сложно мога да бъда обвинен във русофилството, но такова изкривяване на истината ме дразни.

22

журналистчето

преди 9 години

Напиши линка на водещия руски сайт - много искам да го видя и лично ще преброя поне 100 коментара за да видя дали са толкова негативни?

21

DiadoKoicho

преди 9 години

Българска работа :)На най-райското кътче на планетата да ни пуснат, за седмица ще го превърнем в ***.Хората от пустини правят рай а ние от рай правим отцвъкан нужник.

20

Иван

преди 9 години

От тая Мария Нестерова не съм видял до сега една свястна статия, вече като видя кой е автора спирам да чета.