36

Анонимен

преди 8 години

на лайномерието повече няма да стъпяутре хващам пътя за Гърция

35

Анонимен

преди 8 години

България е хубава страна но за съжаление вече заселена...

34

оня същия

преди 8 години

До Анонимен 68ооо право в комплексите а оли? боли нали?

33

оня същия

преди 8 години

оле Василев счупи ***...абе селски БЕК ***, я ми обясни от какъв зор ще си давам парите на разни мутрагени и безподобни *** дето единствената им цел е как да ме прекарат максимално и да дават 500лв на работниците си? Кво данъци ли плащат? Осигуровки, нещо изобщо? СоциализъмА си замина отдавна и изобщо не ме интересува дали простия крайбрежен *** ще яде щото е решил да слага 500% надценка и да предлага обслужване кръгла нула

32

факт

преди 8 години

В Турция и Гърция ходи основно селянията!

31

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Всички сили са хвърлени да се купят местните избори.Тогава какво крадене ще пада цял мандат...Европо, защо ни забрави?

30

Василев

преди 8 години

Който плюе държавата и народа , ще го намеря рано или късно!Едно е да плюеш политически партии и управлението, друго е да плюеш държавата и народа!!!Агент Гари Милднър!ЦРУ!!!

29

Одисей 1

преди 8 години

55 Варненец да ходи на плаж , това трябва да го вида за да го повярвам , значи ти не си никакъв варненец кой знае от кое село си от вътрешността

28

от Сащ

преди 8 години

Важното е човек да няма дългове, може да караш скромно с 350 лв но когато не дължиш пари спиш спокойно с поглед във утрешния ден.

27

Варненец от Гръцката

преди 8 години

Далече ми е Гърция. Не съм ходил. Обаче ще отида догодина да я видя тая прехвалена Гърция. Тя е удобна за шопите дето обичат да карат новите си коли. Аз отивам на плажа пеша сутрин в събота и неделя. Може и друг ден ако имам време. Стоя два-три часа. После хапвам малко пържена риба на капанчетата. Прибирам се. Едно душче и спя следобяд.

26

Анонимен

преди 8 години

АВЕ ***, АКО СЛУЧАЙНО НЕ СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ТУК ПИШЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ, ЕВЕНТУАЛНО ГЪРЦИТЕ И ТУРЦИТЕ, НИКЪДЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВА АМЕРИКА, А ОЩЕ ПО МАЛКО АМЕРИКА. КОЙТО МРАЗИ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СИ ГИ МРАЗИ ПО НЯКАКВИ СИ НЕГОВИ СИ ФОРУМИ, КОЙТО СИ ОБИЧА РУСИЯ, ДА ХОДИ ДА ЖИВЕЕ ТАМ, КВО МЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ ДЪРЖАВИ?????????

25

много ядосан

преди 8 години

***, няма да обиждате братския турски народ!

24

from Sofia

преди 8 години

Ало червен *** от Лондон , много си злобен и *** . Такива като тебе опропастиха държавата по време на развития социализЪм . Сега не се прави на мигрант .

23

Ах морето

преди 8 години

Не разбрахте ли, че се перат много пари на нашето море?Как искате да има приличен туризъм?!

22

Одисей 1

преди 8 години

30 Ти и тези които са ти дали плюсове наистина не сте добре , турците са наистина един много гостоприемен народ и спрямо нас се отнасят изключително добре . Само хора не посещавали Турция могат да пишат като теб , ако е за въпрос се държат много по добре с нас отколкото гърците .

21

from London

преди 8 години

Ало, кенефоводолазите, как е там долу в ***. Плувате ли плувате ли.Повдигат ли ви самочувствието че сте икономически стабилни.Не обръщайте внимание, че работите цял месец за 200 паунда - това ви го разправят зложелателите.Слушайте Борисов и Цветанов - те са вашето знаме.Вярвайте, че Гърция е фалирала, а Кенефостан е раят на земята.И на Шибидар Димитров вярвайте - няма по-верики от българите.А защото тогава сте най-бедните и най-смотаните, не само в Европа, а балъци *** ?

20

Одисей 1

преди 8 години

42 Навсякъде по света има какво да се види и в Тимбукту също , но днес багодарение на това , че сме членове на ЕС и сме една демократична страна можем много повече да виждаме

19

Василев

преди 8 години

До АнонименАко не искаш да потвърждаваш на американците, то поне на Чичо Путин подръжавай, където препоръча, пардом направо забрани на държавните служители да почиват в чужбина и да прекарват отпуските си по руските курорти!Агент Трой Стивънсън!ЦРУ!!!

18

Одисей 1

преди 8 години

Кога 30% от българите са почивали зад граница КОГА ПИТАМ СЕ Е СЛУЧВАЛО ТОВА Едно време едвам стигаха до скапаните станции по морето с хлебните кюфтета и горките понеже нямаха плажни кърпи взимаха чаршафите от станцията и тях постилаха на плажа без чадър / той винаги е бил платен и тогава 2-3 лева си бяха пари / или примерно на четири колчета с чаршаф правеха нещо като навес

17

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

до коментиращите без да разбиратНаистина има рязък спад на рускоговорящи летовници.Дойдоха руски евреи и руски арменци да купуват апартаменти, защото имат доста пари.