103

Анонимен

преди 8 години

Благодарение на натовската "помощ" в момента Сърбия е на челно място в Европа по смъртност в следствие на рак. Само за 2012-та са умрели 20 000 сърби, а новите случаи са около 40 000. Заболяването от рак в Сърбия е 3 пъти по-високо от това в целия свят.

102

Анонимен

преди 8 години

Всички високопоставени чуждестранни присъстващи да не забравят да отидат в Сърбия да почетат жертвите на натовските бомбардировки с обеднен уран. Дори в днешно време жертвите от тези бомбардировки нарастват (ракът е гадно нещо). Това също е непризнат геноцид, за който на никой не му изнася да говори.

101

Анонимен

преди 8 години

"Вучич тъкмо положи цвете на мемориала за хилядите жертви, когато тълпа започна да вика Аллах е велик и започна да хвърля камъни, принуждавайки премиера да бяга"Започвам да си обяснявам защо мюсюлманските гробове в Сребреница са толкова много...

100

Ястреб Великолепният

преди 8 години

До Анонимен 123Да, запознат съм с това какво са правили японците, и то не само в Малайзия, което не ме удивлява много. Съвсем нормално е един дивашки "народ" да се възхищава на диващината на друг, защото само това ви е сходното.

99

Анонимен

преди 8 години

До ДРЕДZnaeşli kakvo e Bumerang?

98

каймакам

преди 8 години

До 129. С изумителна точност Турция ти хранеше държавата за да не умреш от глад до 96 година а до днес е традиция. Ако не беше силна Турция до сега щяха да минат отгоре ти милиони бежанци и щеше да си в Червената книга. Ако ако ако. .... да продължа ли ?

97

Ангел

преди 8 години

Бе много двусмислено заглавие-трябва да се помни!1.за да не се повтаря?2.как се прави?Макар че сърбите са извозили всички жени и деца с автобуси до бошнашките зони...Ми не .....това не бива да се повтатя!!!!!Турците да не са извозвали арменците до руските позиции?

96

Анонимен

преди 8 години

"...Всичко се връща с изумителна точност.." Всички чакаме с нетърпение и Турция да си го получи. Крайно време е. Много сме и насъбрали всички народи наоколо. Пък току виж се обединим. То и само това, което и мислим непрекъснато не е малко. Мисълта е материална.

95

каймакам

преди 8 години

Моля ! Кой какво разбрал !? Ти първо питай европейските си господари защо само ислямизират континента а после си казвай личните мнения.

94

Анонимен

преди 8 години

Ястребчето нещо много се развихри напоследък.Че е ненормално е ясно вече за всички. Но какво да ги правиш. С тях не може да се говори човешки. Това го разбраха вече всички народи в тази част на света.

93

Анонимен

преди 8 години

Ястреб Великия, няма да цитирам съвсем в натуралистични детайли спомените на Джеймс Клавел за това, което е правила японската армия в Малайзия с мюсюлманите по време на втората световна. Само ще ти напомня, че е имало едно интересно приключение за някои от тях - зашиване на свинска *** на лицето с цел разхубавяване. Другите детайли ще ги спестя. Някой може да повърне. Помисли си, че историята може да се повтаря. Достатъчно е на хората да им писне от вас... А това идва.

92

efes

преди 8 години

Българките са хубави. Отначало се дъпат но после са като ферари пред старт.

91

as army

преди 8 години

Ножжжжж .... жицааааа .... Сребреницааааааааа

90

каймакам

преди 8 години

Пак излизат от релси някои. Смърт на тоя смърт на оня.... живи хора не останаха бе !

89

Анонимен

преди 8 години

До ДРЕДNedey be brad4et vij i tvoya pradqdo e bil MEHMET bey ot Filibeto nedey taka brat4edi sme

88

ДРЕД

преди 8 години

СМЪРТ И ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА *** МУСЛУМАНИ, САМО СМЪРТ. НИЩО ДРУГО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ОСВЕН СМЪРТ. ДОРИ ДА СЕ МОЛЯТ ДА БЪДАТ ПОКРЪСТЕНИ , ПАК САМО СМЪРТ ЗА ТЯХ. И ЗА *** СЪЩО. И ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЪЩО.САМО СМЪРТ ЗА ДА НЕ ОБЖАЛВАТ ПРИСЪДИТЕ. И ДА НЕ ПЪЛНЯТ АРХИВИТЕ С ВИСЯЩИ ДЕЛА.

87

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб ВеликияPrav si samo sex s hristiyanki

86

Ястреб Великия

преди 8 години

До Анонимен 112Не му спадай на нивото бе човек. Ако си млад, вземи си българка за жена. Ако живееш в чужбина, ожени се за белгийка, полякиня, германка, шведка и т.н. Европа ще бъде ислямизирана не със сила, кръв и сълзи, както навремето беше християнизирана, а с любов, правене на любов, с ***, а не с пушки. Още две-три поколения и Европа ще клекне. Няма сила, няма бруталност - ние не сме варвари като християните!

85

Ястреб Великия

преди 8 години

Още докага ще се банваме и триеме *** модераторке? Напомняш ми, че от дълго време не съм си смазвал рязаната карабина и кривия ятаган със смазка от българка.

84

аз

преди 8 години

аз също съм толерантен, всички *** заслужават само смърт.