133

бг

преди 8 години

Студенте,на колко километра се намира Лондон от България?

132

Анонимен

преди 8 години

До СандоканАм отивай си в Москва като не искаш ЕС бе! Може да питаш и почти 5 млн. руснаци чий ч*п дирят в ЕС ами не си ходят в любимата си Азия! Също и защо челядта на любимите ти *** не избра Москва ами Европа.

131

другите новини

преди 8 години

"Ципрас ще подаде оставка, ако изгуби референдума тази неделя"Гръцкият премиер Алексис Ципрас заяви преди голям митинг в центъра на Атина, че ще уважи избора на избирателите на референдума в неделя и ако те одобрят мерките, предлагани от кредиторите, няма да е негово правителството, които ще ги прилага.

130

Ципурчо в тавернядис

преди 8 години

- Как ще платите, с кеш или с кредитна карта?- С референдум.

129

студент по право

преди 8 години

...съвсем в реда на нещата си е, казвам, когато си пенсионер да приключиш земния си път по-скоро от останалите. Не че му го пожелавам, просто споделям един природен и житейски факт :)

128

студент по право

преди 8 години

До По спокойно студентеПреди да ме поучаваш за живота, Вселената и всичко останало, да беше прочел червената пенсия огкс8 какво ми е написал пръв, а? И когато не е намесен фактора случайност, съвсем в реда на нещата си е пен

127

Съдбата

преди 8 години

Към всички, що отлитат на Запада. След 4 години няма да ви има, тези които остават, пак ще са между живите. Това си го набийте в съзнанието. Жалко за тези, които отиват там заради мизерията тука, но не за влюбените в Запада.

126

По спокойно студенте

преди 8 години

Към студента по право. За горния, ред няма. Много пъти съм бил свидетел, как млади хора пожелават смъртта на по-възрастен, но си отиват от този свят по-рано, дори с десетки години- Не изпращай хората там, откъдето няма връщане. Светът е пълен с безумия и може да се озовеш във въртопа на някакво безумие. Така че без изхвърляне. Помни, че БОГ са Космическите закони, а те са много жестоки. Закони, създавани с милиарди години .Прощавай на религиозните заблудени.

125

студент по право

преди 8 години

До огкс8Животът каквото трябва ми е показал, а и аз съм направил избора си. След като завърша заминавам за Лондон за второ висше, с тенденция да остана там да живея. А как възприемам околните си е моя работа. Това че пишеш тук че не си гласувал никога за БСП или Атака, не значи автоматично че е истина и че не лъжеш. Аз пък съм убеден, че точно за едната от двете гласуваш и то редовно. Няма значение ти какво твърдиш. Просто си личите червените *** и фенове на ***, ясно различими сте :)

124

Анонимен

преди 8 години

В тоя сбъркан ЕС всичко е НАОПАКИ - пресират длъжника да взима НОВИ кредити вместо кредитора да обяви длъжника в неплатежност.Пълното с агитпроп държане на ЕС показа и на слепите че същия не е нищо повече от ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОР за държави.

123

огкс8

преди 8 години

И още нещо да ти кажа!В живота си не съм гласувал за БСП, нито за Атака... Не, че има значение, но може да си направиш правилен извод, за начина по който възприемаш околните!

122

огкс8

преди 8 години

До студент по правоНямам амбиции да попълвам празнини във възпитанието ти. Живота ще ти покаже коя е вярната позиция... За православието, за родовата памет... Това остава накрая, друго нищо...

121

Сандокан

преди 8 години

Дори и с Да да гласуват гърците това е тяхна воля, и така се прави.А нас някой пита ли ни за ЕС и НАТО ? "Демократите" ореваха орталъка че българите сами си избрали пътя...ние питаме, как, и кой го избра, имаше ли референдум? Пътя го избраха шепа марионетки, а не хората, и те "демократите" май най се плашат от думата референдум...защо така ?

120

студент по право

преди 8 години

До огкс8О-о-о-о, я моля ти се, пенсионер ще ми казва как да гледам на света. Я вземи се скрий някъде. Иначе да, предполагам че си прав в оная част за близките хора, но ти също и то от първо лице съвсем скоро ще срещнеш тайнството на смъртта :) Тогава на теб предполагам много ще ти помогнат евразийско-православните ценности и ще умреш с голямо достойнство, за разлика от нас, дето сме атеисти и не вярваме на аутисти

119

Румбо

преди 8 години

Според икономическата логика,Гърция трябва да фалира щом не може да си плаща дълговете-нещо напълно естествено!Според политическата логика обаче,Гърция трябва да бъде спасена,за да не фалира Европейския проект(който и без нея е силно компроментиран).Е как при това положение гърците да не изнудват кредиторите?Те са хитри и коварни хора по природа,ще пропуснат ли тая възможност?Е,риск има от голямата неизвестност на фалита,ама кой знае,може и да е по-добрия вариант?

118

огкс8

преди 8 години

До студент по правоБСП е в плачевно състояние, щото мина на ръчно управление от Посолството на САЩ! Защо ме асоциираш с Атака, не знам!Тепърва има да усетиш тайнството на смъртта и да погребеш близки хора! Ако е останало капка човешко достойнство в теб, а не само евроатлантически скъпоценности, ще разбереш колко грешно си гледал на света.

117

аяшефищ

преди 8 години

до 166Аууу, колко лош грък! Колко лукав! Откъде му е хрумнала тази мисъл да слуша народа си, а не "началниците си от Брюксел", по светлия пример на Тиквата...

116

студент по право

преди 8 години

До огкс8"Каквото и да кажат гърците, сами ще си го изберат!Тяхно право е. На нас дори право да избираме не ни се дава."--------------Напротив, дава ви се и вие се възползвате от него на максимум :) Ама ние младите какво да направим, че вие пенсионерите измирате по естествени, природни причини и не можете да управлявате вече? БСП и Атака са в плачевно положение именно защото вие сте им привърженици. Ако можеха да се докопат пак до властта щяхте да пишете че с правото на избор всичко е ОК

115

Анонимен

преди 8 години

Лукавият грък си измива ръцете с народа си. Какъвто и да е резултатът от референдума, той ще каже ето на - вие решихте. Ако е на добро, ще се бие в гърдите, ако е на лошо, не съм виновен аз... Каквото и да стане, той ще излезе сух от водата. :)

114

Сандо

преди 8 години

Ша има паламарис накрая - или казано по нешенски, ша барат паламарката