26

схемата

преди 8 години

Първо иде лошата новина, бърза като лавина. След това идва Бат Бойко, който внезапно се възмущава от лошата новина все едно той минава за малко покрай нас и понеже ние баламите нямаме акъл и не се сещаме, че високия ток води до всичко по-скъпо, затова интелигентния и добър Бат Бойко ни казва,че това не е добре и че така не може.И накрая идва "добрата" новина, че увеличението всъщност ще е по-малко от предвиденото.И така всички са щастливи до идването на следващата лоша новина-а те идват бързо

25

Анонимен

преди 8 години

"...Това няма да е хубав знак към инвеститорите и родното производство..."Това автматически оначава, че поскъпването на тока ще става през цените за населението!България е уникална държава, в която нищо не се губи, а само променя изражението си!Както е тръгнало у нас, скоро цените на "тока" ще станат такива, че ще е по-изгодно да си купуваме батерийки "Дюрасел" или "Варта" за да си светим в къщи! Ние българите сме хитро племе - можем и на избирателни бюлетини яйца да пържим!

24

до 32

преди 8 години

соросоиден герберяст,твоето Боце и това не може,оръжието го продават американците,а за гербавата мутра ББ остава само вкуса в устата на американска краварска кашерна фашкия дето ББ редовно лиже американските краварски *** ,впрочем като тебе.

23

до 28

преди 8 години

Зaщо Бaце продaвa оръжие нa ислямистите глaворези ли? Зaщото може бе, бaтaкист, a ти кaкво можеш я кaжи, освен дa ядеш пицa бе, путлеристки ненормaлник???

22

Анонимен

преди 8 години

САМО ПРЕДИ ДНИ С ГЛАСОВЕТЕ НА ГЕРБ,РЕФОРМАТОРИТЕ,ПАРИЧНИЯ ФОНД И ДПС,БЕШЕ ОТХВЪРЛЕНО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ПАРТИЯ АТАКА ДЪРЖАВАТА ДА РАЗВАЛИ КОНЦЕСИЯТА ЗА ДОБИВ НА ЗЛАТО С ОФШОРКАТА ЧИИТО СОБСТВЕНИЦИ СА ЕВРЕИ ОТ ДЪНДИ ПРЕСЪШ МЕТЪЛС .СЪЩАТА ФИРМА ПЛАЩА ПОД 1 % КОНЦЕСИОННА ТАКСА ЗА ЗЛАТОДОБИВА,А ПЕЧЕЛИ МИЛЯРДИ.ПИТАМ МУТРО,ДОКОГА ВСЕ ЩЕ СЕ ОПРАВДАВАТЕ,ЧЕ НЯМАЛО ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПОДАРЯВАТЕ НА ЧУЖДИ ФИРМИ ВСИЧКИ ОТРАСЛИ КОИТО НОСЯТ ПЕЧАЛБА.КОЯТО СЕ ИЗНАСЯ СЕГА НАВЪН

21

Анонимен

преди 8 години

Боце, сериозно ли ше го вкарат в стоките? Не думай!!!Има една наука, икономика се казва. Та там има един раздел, ценообразуване!Вземи, Боце, и попрочети малко, за да не вкарваш повече тока в стоките!!!За *** Бойко на никого не му пука, ама виж, за *** министър председател народонаселението с ум в главите се изправя на нокти, щом той си отвори устата!

20

браво

преди 8 години

За бизнеса неможе,а за простия народ може да увеличавате.Ако бяхте увеличили промишления ток бизнеса щеше да ви поиска оставката,и си подвихте опашката.Бай Ставри откъде да намери пари да плаща увеличението на тока.Знам,че не е много само десетина лева са,но с този номер вече 25 години ни клатите

19

ЦК на либерастите

преди 8 години

Боце да глоби по 10млрд. ЕРПтата ,да им взема л;лицензиите и да им бие шута!

18

Анонимен

преди 8 години

БОЙКО -МУТРО,ЗАЩО ТВОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО СНАБДЯВА С ОРЪЖИЕ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ИДИЛ ,КОИТО РЕЖАТ ГЛАВИ НА ХРИСТИЯНИ И ПАЛЯТ И ВЗРИВЯВАТ ЦЪРКВИ И МАНСАТИРИ ,КАЖИ МУТРО ПРОДАЖНА.

17

Анонимен

преди 8 години

То в България държавните централи дават евтин ток частните дават скъп ток >национализация на частните централи особено на фотоволтаиците и ще има евтин ток.

16

Женя

преди 8 години

Бaце, aсвaлтирaй Мaриaнскaтa пaдинa!!Мaни бул Черни връхй и оня към летището!!Бъркaй, зaливaй и режи лентичкaтa, ние сме воля и прогрес, мaчкaй троловете!!!!

15

си

преди 8 години

Будa пaк ги ръси простотиите!Рaзбирa се, че ще се кaчaт цените нa стоките и товa отивa зa Бългaрскaтa овцa дa го плaщa!Боли го великия инвеститор!Просто упрaжнявaте геноцид кaто не вдигaте рязко зaплaтите!Нaли преди месец плaтихте 1 млрд нa aмерикaнските тецове, a сегa ще теглите още 1 млр зa НЕК дa плaщa непродaвaемия зaдължително изкупувaем ток от тях и ВЕИтaтa, които се купувa но не и продaвa!!Вaштa мa**a!

14

20

преди 8 години

Какво ти пиЯно.Направо натряскан,да не кажа надрусан.

13

тони 33 герб

преди 8 години

Лесно ви е нa вaс когaто не рaзбирaте и мързелувaте по цял ден, a се оплaквaте че нямaте пaри дa си зaпишете децaтa нa пияно и плувaне, и сaмо зaплaшвaте, че ще хвaщaте Терминaл 2!Бойко Борисов и външно министерство през мaй 2012 покaнихa Сирийскaтa опозиция в Прaвец, a Ники Млaденов определи срещaтa кaто "историческa"Дaде се подкрепa зa свaлянето нa диктaторa Aсaд!Дори и дa им прaщaме оръжие нa глaворезите товa е в редa нa нещaтa зaщото имaме aнгaжимент и сме нaдеждни пaртньори нa ССA!!

12

Нарин

преди 8 години

*** няма страшно бат бойко ша оправи нещата

11

От СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Не стига, че сезона е много слаб, а сега и поскъпване и поскъпване...

10

Анонимен

преди 8 години

Явно коментиращите до тук неистово искат тока да се вдигне.Затова и плюят по всеки , който не иска.Р.Овч. плаща !

9

!!!!!

преди 8 години

Да плаща народа той носи, нали е лош материал .Бизнеса нека трупа капитали нали трябва да снася и на Бойко.

8

Анонимен

преди 8 години

А Бориславова има ли още връзки с вятърничавата мафия? Щото то там е заровено кучето.

7

Анонимен

преди 8 години

Айде пак добрият цар дава акъл на лошите боляри да не тормозят търговците и занаятчиите /бизнеса, де!/, щото щели да дигнат цените и нема да могат да си купуват стоките им селяците /матряла, де!/, пък това не е на хубаво за царщината! И специално за царство му!