33

свинаря

преди 8 години

Това се опитвам да обясня,че да спорят за култура рокаджии и чалгаджии е толкова абсурдно,колкото да спорят двама политика кой е по честен.Единствената разлика е че чалгаджията няма претенции и не мрази другите стилове музика.За да съществува народ наречен български,той трябва да има българска култура,а не някаква друга псевдо-култура. Ходил съм в други държави и не съм чул и видял толкова много да се натрапват чужди песни.Преслушайте бг радиата и чуйте колко българска музика пускат

32

край

преди 8 години

На мен няма що да ми пожелавате Азис - ясно заявих предпочитанията си към Кали, Преслава, Галена и пр. красиви поддържани жени. Междудругото Азо има по-добър глас от непрания и е по готин от Мерилин Менсън. Азо е пич за разлика от Васил Найденов.

31

Kolqak

преди 8 години

Тая какво ми разправя, че поп-фолка е най-слушан в ю-тубето. Това са пълни глупости!РАзликата между рока и поп-фолка е и в това, че поп-фолка взима сръбска песен и я прави българска! Рока си е авторски и такива шедьоври не се пишат толкова лесно!

30

край

преди 8 години

Тракийския на тебе лично и Ози ти го пожелавм заедно с Буги Барабата и Звезди

29

Анонимен

преди 8 години

Първите десет най-слушани песни били попфолк. Ами ще бъдат, като в интернет за тях гласуват и ги слушат само някакви хлапетии на по 15 години.

28

Анонимен

преди 8 години

90% от мъжете харесват стриптизьорки. да земем да ги пуснем на античния театър да потанцуват по логиката на кали.

27

Един Българин

преди 8 години

До крайА ние какво да ти пожелаем? Да те избушат анадолците ли? Защото музиката ви даже не е и турска. Турците само я крадат от арабите. Пийте си, друсайте си гъ**вете някъде другаде. Театрите не са правени за празноглави пр0стаци.

26

Тракийски

преди 8 години

До крайБрех мари божкеле - у тоя форум не само елита, ами и утайката на нацията се е събрала. Професори по изследване на кръчмарските течения в музиката. Аз пък ви пожелавам (идва от пожелание, жалването е нещо различно ) като си легнете Азис да го намерите във вашите завивки. Довечера. Един вид. Лозето в България се намира в центъра на града.

25

край

преди 8 години

27 ми.1. - пиесите в древна гърция и Рим са се изпълнявали едно към едно /ако трябва по сценарии на некой да му се реже главата - режат му я/2.-Пусни си снимка да те видим колко по-голема убавица си от Кали.3. рока е високо изкутво колкото и креватната живопис. / като слушаш рок да се не мислишх за отбран елит демек/.

24

До 26

преди 8 години

4. - Точно чалгаджиите за наркотици не говорете. Че сте най-жалките в това отношение. Хора, които не могат да пишат на език различен от шльокавица да търсят "***" пред пайнер клуб е най-добре познатата картинка. 5. Аз слушам рок и имам плочки. ;)

23

край

преди 8 години

Брех мари божкеле- у тоя форум се събрал елита на нацията. Само опера и балет му дай. Кали с три хубави бели българчета му боде очите на този елит. Пожалавам ви Звезди довечара като си легнете да го намерите във вашите завивки.

22

До 26

преди 8 години

1. Пиеса - Драматическо литературно произведение за театрално представление. Характеризира се с наличието на автор и сложен сюжет. Открий ралзиките. Не са в неналичието на секс и голота.2. - Красиви жени ? Съжалявам не намирам нищо красиви в ошлайфани силиконови трътлета с финна шпакловка от фон дьо тен. Ако това е твоята представа за красива жена ...проблема си е лично твой. 3. Рок музика е авторска - композирана и писана от хората ,които я изпълняват. Тя развива огромна субкултура.

21

край

преди 8 години

И джаза е бил заклеймяван като музика на низините и кръчмарска музика. Рока пък да не говорим. А рапа и ар енд би пък са си откровено музика за най пропадналите *** със супер вулгарни текстове и голотии обече от черно-грозните. Само вижте Ники минаж какво високо изкуство прави с черната си трътка.

20

Тракийски

преди 8 години

До 25Не, по тази логика чалгаджиите са с достатъчно ниска култура за Античния театър в Пловдив. Има места за концерти, има места за свинщини. Мен ако питаш единствено и само хармоничната музика е редно да намира място на античния театър. Пайнер смърдят на кепабчета. И ако има засегнати, че кича е дискриминиран и неговите представители не са допуснати навсякъде - нека забранят на интелигентните хора да влизат в Чалга дискотеки. Нищо против нямам да съм "дискриминиран" от поп фолк обществото.

19

край

преди 8 години

1. Античния театър не е някакво сакрално място - в гръцките пиеси всичко е ставало наистина и секс и трепане. така че това място не е църква.2. красиви жени не можело - грозници с бирени тулуми и непрана вълна със занемарена лична хигиена можело.3. рока с нищо не по-високо изкуство от поп фолка. публиката му кърка бира на тумбак, плези се през пръсти и чака лятото в каварна за да се изкъпе. наркотиците отделно.4. Кали мацка а звезди непран пущ.

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимента Значи по тази логика хората които ходят по стадионите или други зали са с ниска култура като чалгаджиите?!

17

свинаря

преди 8 години

Не ми говорете за култура,след като повечето хора от новото поколение не могат да изиграят една ръченица,а какво остава за друго.Рок,рап,джаз,мас....може да водят до някаква култура,но тя не е българска. И хора с мазни дълги коси,които си клатят главите като....да не ми говорят за култура

16

Анонимен

преди 8 години

Плана на Пайнер се получи. Всеки почва да говори за чалга. Така се прави бизнес. Важното е да те обсъждат, плюят или боготворят но ти трябва да си в центъра на събитията. Пайнер за мен е най-посредствената клиширана фирма за създаване на музика.

15

Анонимен

преди 8 години

Никой не им забранява да си имат концерт, просто да сменят мястото. Да си наемат някой стадион, зала или ако щат и на някоя нива да си го направят.

14

Анонимен

преди 8 години

До плд1По начина ти на изразяване и писане, си личи каква ти е културата......няма да го коментирам!Проблема не е в чалгата за ниската култура на българина,проблема е в тесногърдието,липсата на толерантност и злобата и зависта заложена в гените ни...