45

НЕЕЕЕ...

преди 9 години

БЕЗ СЕЛСКО СТОПАНСТВО НЯМА ХЛЯБ И ПАРИ, ЗАЩОТО ХОРАТА СА КАРАЛИ ПО ЧЕРНИ ПЪТИЩА НО СА ИМАЛИ ВСИЧКО ЗА ЯДЕНЕ - НЕ СМЕ ЧУЛИ НЯКОЙ ДА ЯДЕ АСФАЛТ - А ВАШИТЕ ПЪТИЩА СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ВЕЧЕ ИМАТ ДУПКИ ЗАЩО???? ЗАЩОТО СА ЕВТИНИ???А ОСТАНАЛИТЕ ПАРИ КЪДЕ СА???

44

шоп

преди 9 години

И предаването и статията са евтина пропаганда и са толкова елементарни. А Лилото ако снощи от нивото на нудуването си до ниво то на акула си ще се пребие.

43

Анонимен

преди 9 години

Цяла година малко ли е да построиш завод?

42

Анонимен

преди 9 години

Какво стан с албанския асвалт дето талпата го договори предния мандат?

41

vesko02

преди 9 години

ГЕРБ срина цената на асфалта.Това достатъчно добра новина ли е?

40

Шаран -БГ

преди 9 години

Аз ще се потретя! В края на миналия си мандат гжа Павлова сряза лентата на"ремонтирания "път от с. Гроздьово, Варненско, до село Ст.Оряхово. Имаше снимки със много наши "господа". Пътят от кръстовището за с.Дъбрава до с. Ст. Оряхово е кръпка до кръпка и не е бутнат. Къде ли са парите? За успокоение на водачите, на излизане от Д.Чифлик /посока Ст.Оряхово/ тектисаха пътен знак със значение " Неравности по платното на пътя". Карай народе по "реабилитирания" път !

39

Анонимен

преди 9 години

И какво като не трае? Нали " асфалт не се яде" ?

38

ако

преди 9 години

Ако влагахте и повече мозък,цена нямаше да имате.

37

Анонимен

преди 9 години

Народ не остана, Лилееее! Измираме и се разбягваме с катастрофални темпове, ама на кой ли му пука... Демографската катастрофа обезсмисля всичко, ама вие не виждате по-далече от асфалта.

36

Иван

преди 9 години

Тоя вашия асфалт за по-малко пари трае точно една зима.

35

Строителъ

преди 9 години

Моме ненагледно, чешмъ да ти построят най-скоро... ке съ отървеш от мъките си безмозъчни, и нази ша ощастиливиш.

34

Гроб

преди 9 години

Само в България като ти кажат, че с трици ще ловят маймуни и народът им пляска и им се радва! То се видя вече по-евтините магистрали на Тикван колко траят, сега и ремонтите май са до другите избори?

33

hansa

преди 9 години

А без фабрики кой и за какво ще се движи по тези нови магистрали?Не казвам, че не са важни, но едното върви с другото!Този сценарий на строене само на магистрали, създаващи временна заетост и облагодетелстване на един тесън кръг от хора, с тотално пренебрегване на индустриализацията на държавата, трябва да е болезнено познат на всички:- Гърция- Испания- Португалия

32

Доктора

преди 9 години

Павлова : " Влагаме повече асфалт с по-малко пари..???Абе, Павлова, като как става този номер, бе ?Ти виждала ли си как се полага асфалт върху пръстта направо ?Изобщо наясно ли си с тази процедура ?Или си виждала как полагат асфалта само от прозореца на джипа, дето Те разхождат с него, нагоре и надолу .Виждала си дръжки !:)))))

31

Анонимен

преди 9 години

Този филм сме го гледали вече - те ги лъжат че им дават пари, а фирмаджийте ги лъжат че слагат асвалт.

30

Анонимен

преди 9 години

Орешарски, колко завода построи?

29

ХХХ

преди 9 години

Така е като не е качествен ! Нарочно слагат такъв ....хем да останат повече пари за тях ...хем догодина пак да кърпят и от там да лапат ! Хвалиш се моме ама това хич не е за хвалене ми чисто олицетворение за цялата ви партия и управление !

28

pave

преди 9 години

poveche asfalt s po-malko pari ? kolichestvoto i eftinata cena na kilogramite na tova tialo ne oznachava kachestvo i trainost. garanty 0.

27

Дядо Петър

преди 9 години

"Без пътища няма икономика, няма хляб, няма работа"А по новите ви магистрали, по които се движиш като из пустиня, НЯМА ЖИВОТ.Не остана живот и по старите пътища покрай тях, защото трафикът се измести.Така че добре е баровците да стигат до морето за 3 часа, АМА НЕ Е ДОБРЕ ЗА БОЛШИНСТВОТО ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ.Които я са виждали море в последно време, я не са.Но какво друго може да очакваме от тия мафиоти, за които ДА ХАРЧАТ ЧУЖДИ ПАРИ е основното занимание? И да прибират комисионните, естествено.

26

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ се занимават само с магистрали защото там се "усвояват" големи европейски пари.