24

Румбо

преди 9 години

От тия двечките на снимката- хаир да видим,едва ли ще доживеем!Хвани едната-удри другата!

23

Анонимен

преди 9 години

Управлението на Блгария се напълни с геберастки (скрити и открити), но всичките до една бивши комунистически номенклатури - Р.Бъчварова, Кр.Георгиева, М.Кунева.Иначе материала разправя, че му било писнало от комунисти и комунистки.

22

Анонимен

преди 9 години

Ще внесът стабилност,както тия двете в банковите си сметки

21

европата

преди 9 години

До АнонименС Стари к...... нов б..... не се прави. И с тази с кривата уста положението става много зле

20

Анонимен

преди 9 години

Кога???

19

vesko02

преди 9 години

Системата се нуждае от ликвидация ,а не от стабилизация.Ако не го виждате значи не ставате.

18

демократ

преди 9 години

Двете червени кукувици - дрОгарката Сталинка Георгиева и дрОгарката Кунева-Пръмова......

17

...

преди 9 години

dano

16

проблемче

преди 9 години

мани другото, ами Шаренкова и Наталия Къснеделчева ще изядад хляба на съветския гражданин Сидеров . . . те дърпат доларите от Русия, а за него само рублите остават . . . имайте поне малко свян бре, от къде човеку да вземе пари за Варадеро за Деница, Париж за професора, а и пари за червило трябва да станат и за Деси Чукулов .. след невижданият финансов понем на Русия, рублите не са много надежно средство, поне му плащайте в Виентамски донги или Зимбабвийски долари .... МЪКА, МЪКА

15

стст

преди 9 години

Василе, Василе, що си бил толкова глупав да те обесят заради такива дето са начело на държавата. То не е Расим, то не е тиква, то не е Пръмова, то не е Сталинка и т.н. Чиста и вята република а?

14

бля-бля-

преди 9 години

Кристалина Бля-Бля-Георгиева: Румяна Бля-Бля-Бачварова ще стабилизира МВР.

13

az

преди 9 години

I sigurno sega che sluchka kristslinka i che priemem vsichki beganci...choto na kristalinka taka i e kazano.kristalinka e tolkova balgarka kolkoto az sam vatman.za 3 mart se izfuka che pocherpila s balgarski astia che i gi kachi vav feisa..ama takiva ne adem v Balgaria.a be narode zacho spich

12

Анонимен

преди 9 години

Едната унищожи евтиния ток на България съответно и икономиката...Българите избягаха от страната си и тогава се появи другата за да каже че България няма нужда от българи-ей що арабели могат да влязат през границата и ще оправят всичко...Срам!

11

Анонимен

преди 9 години

Всички млади и кадърни хора напуснаха нашата мила Родина.България е в демографски и културен срив. Всеки да се спасява както може.

10

жорката

преди 9 години

Това лелче на кой е любовница

9

непукист

преди 9 години

Два нахилени червени *** които преди 25 г. се кланяха на изток ,а сега бият глави на запад.Не трябва да забравят все пак ,че позиция партер със *** на изток не е от най-добрите.

8

Анонимен

преди 9 години

Много интересно на какво се радват тези двете!?Това са две личности които най активно работят за чуждите ,а не за българските интереси и активно способстват за унищожението на България!А що се отнася до Бъчварова,това е най глупавото решение на безгрешния вожд,но не се знае дали не му е подшушнато от Брюксел или от ,,приятелското''посолство.

7

Анонимен

преди 9 години

Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !, Джордж Оруел.

6

Анонимен

преди 9 години

не ме гледай умно българино и двете са комунистки възползвали се от комунизма сега от герб

5

Анонимен

преди 9 години

смешничка до смешничка , на Бойко Борисов не му трябват личности като Вучков , трябват му жени (може и от мъжки пол ) послушни , за да се изживява като Бог , май много на сериозно се е взел , но жалкото че другите са по-големи *** от него , поне тия които са минали през управлението