62

Анонимен

преди 9 години

Заглавието и подзаглавето са като от илюстрация към "1984" на Оруел!Армията се изтегляла, ама и вземали оръжието ( с деребни букви, но не може съвсем да се каже на черното бяло)Така ТАСС съобщава за надбягването между Брежнев и Рейгън, което Рейгън спечелил.Според ТАСС другарят Брежнев пристигнал на финала втори, а Рейгън - предпоследен.Да я ожали *** човек какви трябва да ги върти и суче.Сигурно съвестта и кърви, но нали трябва и да се яде :)))))))))))))))))))

61

до 76

преди 9 години

Споко младеж, те ще бъдат деморализирани и ще подадат масово оставки като предишният кораб.

60

РЕАЛИСТ

преди 9 години

Горките Украинци не знаят какво ги о4аква. И ние мислехме в 89та год. 4е ще станем като германците и французите свободни богати ,ще пътуваме свободно по света и вси4ко ще е наред но маи не се полу4и това което о4аквахме.Да са живи и здрави Украинците, но по късно ще разберат 4е където са се намесили американците нищо добро не е станало.

59

Анонимен

преди 9 години

Днес Босфора са преминали и влезли в Черно море още 2 американски крайцера- единият с ракети Томахоук, другият - тежък ракетен крайцер...... Вече станаха 3 !Чакаме и самолетоносача .Когато печелиш Дебалцево ,не знаеш какво губиш !

58

Стоян

преди 9 години

Зачем прыгали, украинцы? Если получили то же самое и даже хуже?

57

Анонимен

преди 9 години

До Бай КорТаваришч Путин, не бързай да се радваш.Твоята кончина наближава.Ти си малко човече с огромни, с болезнени амбиции и те ще те унищожат. Украйна е велика!А освен това Путин е открадна 200 млрд $ , страда от малък от аутизъм и има рак...и ботокс в скулите. А пък Украйна е най-европейската страна, без олигарси и леви сектори! Слава !

56

Kromuel

преди 9 години

Освен, че не е НОВИНА, повечето от тези който станаха за кашмер не са и........укри:)

55

Даниел

преди 9 години

Ще е интересно руснаците кога ли ще се освестят и ще обесят Путин за палците ?

54

Анонимен

преди 9 години

Най-безумната война в историята на човечеството. Д воюваш със себе си.

53

Анонимен

преди 9 години

Гледайте новини по Алфа, там има повече. Например едни момченца войничета, гледаха уплашено, а Захарченко им каза, отивайте си и кажете на майките ви да ви правят на тази дата втори рожден ден !!!

52

До 38

преди 9 години

А сега в кой век живееш, хубавецо? Крепостен - защото не можеш да си купиш билет до Малко Конаре; бездомен - защото не можеш да си плащаш тока и парното; неграмотен - защото не ходиш на училище; безработен - няма производство, няма работа. Та кой век е това? Даже и на 16 не мяза. Я се върни в еуропката тогава, по това време що кръстоносни походи, що чудо. Каквито сега спретнаха в укросомалията - брат брата да избива. Мърльовци, гнус ме е само като чуя за някакви си "западенски" ценности.

51

Анонимен

преди 9 години

Доброволно предалите се няма да бъдат разменяни срещу пленници, а ще ги предават директно на близките им . Хитро.

50

Анонимен

преди 9 години

До Бай ***,малкоп*шковец

49

До Спонги

преди 9 години

Лъжеш, кучкоооо! :) За щастие има видео и фото-материали! ***!

48

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Ще разгледаме и техниката, дето ще остане... откъде е, каква е... Изобщо интересно

47

Анонимен

преди 9 години

Опълченците са помолили тези от Десен сектор да останат....!

46

Бай Кор

преди 9 години

Таваришч Путин, не бързай да се радваш.Твоята кончина наближава.Ти си малко човече с огромни, с болезнени амбиции и те ще те унищожат. Украйна е велика!

45

до 30

преди 9 години

Каква война ще обяви Бензиностанцията на САЩ бе ушанке.,?Ще ги смажат за нула време.Те Ссср не посмяха да обявят война на САЩ та тия олигарси ли ще го направят.Ще има оръжия и пушек ще се сига..така е в демокрациите всичко през парламента минава,а не се крият като Жужин в Украйна руски отпускари ..една уважаваща се държава обявява на всеуслушание действията си а не праща без отличителни знаци хора и оръжия.

44

Анонимен

преди 9 години

Между другото, не знам дали знаете, но Украйна е европейска страна, в която най-добре се интегрират емигрантите.Скоро ще ви покажат чернокожи украинци плод на смесени бракове - засега само политически.

43

Анонимен

преди 9 години

Бягат с изути ***, БЯГАТ!