107

gg

преди 9 години

mainata im na DPS ,BSP i Ataka

106

Членска карта №7

преди 9 години

Рано или късно ще ви избесим за това предателство... Всички твари -от БСП до Валери Симеонов!!!!

105

Анонимен

преди 9 години

Тва след коя чаша ракия му се яви на пиянката!Fucking troll!

104

Мартенски колапс

преди 9 години

При нова газова криза през март, която е неизбежна, България пак ще е най-зле. Политиците ни докараха нещата до там, че Газпром не ни брои за държава. И до днес Борисов тръби, че няма официално известие за спиране на Южен поток. Ето тоа е ужасното. Дори не са го удостоили с едно писмо. Т.е. не го броят за министър-председател, а България за държава. И това си е само благодарение на българската политика, на никой друг. През март ще сме в колапс!

103

Анонимен

преди 9 години

Последните от днес енергийни баланси показват, че европа е на 50% под максимума си на газови наличности. Анализът е, че наличностите ще падат поради Порошенковщината и през март ще има нова газова криза.Тогава ще трябва европейските държави да увеличат покупките си от Газпром.Т.е. САЩ не успяха този път. Европа трябва да коригира санкциите си към Русия, ще й се наложи.Но ще пробват пак в удобно време.Както виждате и нашите крадльовци са в паника и разтягат масали за хъбове в сънищата си.

102

Анонимен

преди 9 години

До един българинТук въпросът не е до силната или слабата рубла/долар за икономиките им. Движенията на валутите рубла и долар в случая показват, че САЩ не са успяли да отрежат Русия от паричните потоци. Рублата падна, заради санкциите, които забраниха важна търговия с Русия и руски компании на борсите, и поради намалялото търсене се срина. Покачването й показва,че санкциите са преодоляни, т.е. възстановили са се паричните транзакции с Русия.А долара падна, защото Русия започна дъмпинговането му

101

Анонимен

преди 9 години

....и тоя го дебнат партизаните пред вратата!

100

Анонимен

преди 9 години

До един българиннали не си учил икономика, а с малкото ти познания изводите ти са много грешни!

99

Анонимен

преди 9 години

Време е Путин да въоръжава мексиканците и да финансира тексаска пролет!!!Време е!

98

Промяна

преди 9 години

Войната се превърна в позиционна. САЩ заемат позиция в България. Иначе и Белия дом каза при срещата с Меркел и Оланд, че "венното решение на конфликта е малко вероятно". Т.е. войната ще спре и силите ще се позиционират (окопаят) една срещу друга. Защото доларът и днес падна, а петрола се качи. Значи Русия преодоля блокадата и мина в икономическо настъпление , а САЩ отстъпват, защото силите им се изчерпаха. Порошнко прави отчаяни опити и хвърля в жертва хората и днес в Новоазовск- пак провал.

97

Анонимен

преди 9 години

Никой никога не е гласувал за Нато и ЕС! Членството ни е незаконно!

96

Анонимен

преди 9 години

Какво има предвид Миков, като казва "българските граждани в Украйна"? По-скоро трябва да става дума за сънародниците ни в Украйна, независимо дали са български граждани или не. Българската държава не трябва да се прави, че те не съществуват.

95

Анонимен

преди 9 години

Сега ли го разбрахте -,,другари'',когато гласувахте за НАТО и ЕС защо не мислехте !? Нека всички честни хора които са гласували за тези продажници най сетне да си отворят очите и да ги пометат!

94

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНенчев може ли да пише? Изглежда му го пише Кери и му плаща да му го публикува от негово име.

93

Анонимен

преди 9 години

В момента Ненчев пише някакъв антипацифистки закон, който ще ни забрани да протестираме срещу Нато и ще превърне огромната маса от българи в... престъпници!

92

Кой е за танковете?

преди 9 години

От танковете в България имат интерес само политиците. Помните ли за една недоказана реплика "По-добре танковете да дойдат", как падна Петър Младенов. Танковете се ползват в интерес на политиците срещу народа, дори когато не се ползват. За нищо друго да не ги ползват, могат да ги ползват срещу протестиращи. Затова за танковете са всички управляващи в България. Ето, танковете идват, а никой не си подава оставката, напротив, всички се наерчили да управляват (крадат).

91

Анонимен

преди 9 години

да грабваме тоягите

90

Да знаят управниците

преди 9 години

Ако има война с Русия... Аз съм първия който ще помага с всички сили в тила на БА и то в упор.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

89

съгласен

преди 9 години

До българинПрав си, че безмислена и не е в интерес нито на Русия нито на Украйна нито на Европа, но не е безмислена за Юнайтед стейтс, докато се избиват хората те печелят- долара срива рублата и еврото вярно губят от цената на нефта и суровия петрол.Гадовете винаги си преценяват какво да жертват в полза на по голяма кауза! Те искат отдавна тоя евросъюз да се разпадне! и докато бомбите падат делече от тях само могат да наливат масло в огъня както и правят в момента. Само дето ще изгорим ние!

88

Анонимен

преди 9 години

Местан нищо не може да докаже. Ще дойдат ачериканци, ще направят днк анализ на българските мюсюлмани и ще се види, че тия хора са чисти българи!!! Кръвта вода не става!