346

Анонимен

преди 9 години

Много са изостанали технологично руснаците, но могат да помелят за броени минути цяла Америка барабар със западна европа и помен да не остане от тах. А те да си произвеждат високотехнологични ютии, перални, кафеварки и казанчета за тоалетни които по интернет се връзват със смартфона да пуснеш водата.

345

Ех ама

преди 9 години

Не оставиха ЕС Русия да окупира Украйна и да изтребят Хохлите със глад като през 1920 години. Вместо да си троят, взели да ги подкрепят засега само морално, слава богу. Хубаво щеше да е да се правят на ни чули ни видели. Русия щеше да заграби Украйна и кво толкоз . . . Ега ти еврогейската Европа!

344

Shark

преди 9 години

До всички многознайковци, които коментират руското въоръжение - не си напъвайте мозъчетата защото нищо не знаете. Приказвате тук колкото да не заспите в неделя. Никой не знае какво въоръжение всъщност притежава Русия, дори и САЩ не знаят всичко. Но за да говори така Путин и да има такова самочувствие значи значи има причина. Затова айде да замълчите и да си гледате вас си, защото руснака ще се оправи, ама ние с това дупедавство не знам как ще я караме. Дори гърците имат повече достойнство от нас

343

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВодката е единствената технологична марка Русия

342

Анонимен

преди 9 години

"Президентът Обама винаги действа безразсъдно на думи и дела, подобно на *** в тропическа гора"

341

Анонимен

преди 9 години

Според Филип Верлегер, бивш отговорник по енергетиката в кабинета Картър и настоящ енергиен консултант за едно от най-големите шистови находища, намиращо се в северна Дакота, спада на цената на барел петрол до $70 ще доведе до 28% спад в добива от находището Бейкън, което се равнява на минус 800 хил. барела, а до юли загубите ще са вече поне 1.1 млн. барела дневно. "Средствата за да продължат дупченето ще започнат да свършват и ще станем свидетели в голям спад на добива на шистов газ и нефт."

340

Анонимен

преди 9 години

Руският президент Владимир Путин е с аутизъм, казва Пентагонаcnbc/id/102402173

339

Анонимен

преди 9 години

В момента националният дълг на САЩ е 70 трилиона долара, според неофициални източници сумарният дълг е над 700 трилиона. САЩ са една фалирала държава, тъй като основният източник за покриване на този дефицит са заемите и кредитите. Значи изход от кризата за САЩ вече е невъзможен без нулиране на дълговете. Което може да стане с терористична атака "с ***" ядрена бомба в американски град, разпространение на пандемията от "свински грип", ебола или нещо подобно, нова война в Украйна, и т.н.

338

до 483

преди 9 години

Чета ти анализите и поглеждам през прозореца, живея на улица на която половината собственици на къщи работят в добива на шистов нефт и газ. Гледам че пред всяка къща има по 2 нови коли и хората изобщо не са притеснени, че фирмите им са фалирали и ги чака бедност и нещастия както ти твърдиш. Говорил съм по този въпрос с тях и те ми казаха че ще се притеснят ако цената падне под 40 долара, но и тогава има резервен вариант просто ще се наблегне на производството на газ вместо нефт.

337

Анонимен

преди 9 години

Американците купуват ракетни технологии и ракетни двигатели от изостанала Русия. Америка дори не може да си изведе сама космонафтите на МКС и разчита на Русия. Ако Русия построи космодрум в Крим за изстрелване на ракети към МКС на американците ще им се наложи да вадят руски визи за Крим.

336

Анонимен

преди 9 години

защо ли не се сещам за нито един руски технологичен бранд.

335

479

преди 9 години

момченце,1991 бях свръхсрочно служещ във брегова охрана варна. тогава,преди първата война срещу садам на пристанище варна дойде американска фрегата тъпкана с електроника. после разбрахме че като са включили антирадарите са прекъснали всички системи за връзка управление и контрол на черноморски военен окръг на СССР. същото са направили от турските бази със кавказки и прикаспийски военни окръзи. част от най съвременната сегашна електроника в руските въоръжения идва от израел

334

Анонимен

преди 9 години

Технологично Русия е далеч зад запада. Технологичният износ на Русия съставлява 0.01% от целият им износ.

333

Анонимен

преди 9 години

САЩ са една фалирала държава, тъй като основният източник за покриване на този дефицит са заемите и кредитите. Това означава, че изход от кризата за САЩ вече е невъзможен.

332

Гошо

преди 9 години

До "така е " 466. Как гоизмисли само. смях се с кеф . И за добавка : Тя Русия от векове не желае да се подчинява,но вече сме в 21 век. Не може по-простия да командва по-умния. Такава теория просто не е измислена. Не можеш да измисляш "Най нова история"- и тя да се отнася за периода след ВОСР и да караш студентите си да изучават този *** непризнат никъде по света. Нека западняците не въоръжават Украйна а да имат малко търпение. За 10г. изолация простотията им ще ги погуби.

331

до 482

преди 9 години

Само че това е по версията на руската пропаганда, където лъжата надвишава с 99% истината.

330

Анонимен

преди 9 години

Падането на цената на петрола доведе до спад на стойността на акциите на американските компании, ангажирани с добива на шистов петрол която рязко тръгна надолу. При това много от тях вече са натрупали големи дългове, а спадът в цените прави добива на шистов петрол нерентабилен. Прогнозите са за серия от фалити и много сериозни сътресения в целия сектор.

329

Анонимен

преди 9 години

но "модерните" руски оръжия също са от преди 30-40 години...Един такъв руски самолет от преди 50 години блокира от въздуха цялата електоника и системите на свръх технологичния миненосец Доналд Кук и великите натовски морски рейнжъри изпуснаха кафявото и усмърдяха палубата на фекалии, а после подаваха рапорти за напускане и ги утешаваха с психолози.

328

до 475

преди 9 години

Прогнозите на всички анализатори са, че цената на нефта ще е около 55 долара за тази година и то при условие че СА не повиши производството. В момента Русия провежда много сериозни дипломатически контакти със СА на тази тема. Препъни камъка в преговорите е руската марионетка Башар Асад, която саудитците искат да бъде свалена от власт.

327

Анонимен

преди 9 години

473роснефт е във фактически фалит,разпродава дялове. декември получи 40 милиарда държавна помощ защото е на загуба. за 2014 печалбите на Газпром са с 60% надолу. допотопната едностранчива руска икономика разчита само на нефт и газ. паразитна нация