15

Анонимен

преди 9 години

До vargКаква работа да си е свършил,що за малоумие,...всичко това е резултат от 70 годишно комунистическо управление,облечено в какви ли не окраски...млади хора пък толкова ограничени...,четете книги,учете история,не бъдете толкова наивни и прости все пак от това зависи вашия живот ,а също така и на бъдещите ви семейства....

14

кики

преди 9 години

Да властта е на един крак.

13

gentatco

преди 9 години

И препечена пилешка кълка за клети пенсионери.

12

Анонимен

преди 9 години

Крило бе Бойо Воевода за клети сиромаси

11

Няма да има...

преди 9 години

никога повече мир тук, след 70 години комунистически геноцид ! Или те, или ние !

10

дедо ПИЧ

преди 9 години

Пак ще поясня за неразбралите.Днес съм обиколил цяла България.Росна малко сняк в София,но сутринта дъжда до обяд го отми.Никакви потопи няма никъде.Нека пишещите напишат къде в БГ е имало потоп?Вероятно някъде и повече дъжд е имало,но до там.

9

хахаха

преди 9 години

"Написал"?Винету писал,нали онзи ден видяхме "грамотния" общински съветник от групировката ГРОБ,как грамотно беше писал във фейсбук,а тази мутра със сигурност е още по-неграмотна!Тикво,за бедствията са виновни други,на теб работата ти е да се появиш като панайрна мечка,където има камери и микрофони.

8

дедо ПИЧ

преди 9 години

ПУТИН е наредил на БОЛНИЯ ЛУДЕРОВ от ЮРУШ да олиже осрания *** на съпартиеца си дето *** из форума и му праща един вагон с рубли,те и без друго за нищо друго не стават.

7

някой си

преди 9 години

как да вярваме на някой от управляващите,които дори не знаят,че организацията Гражданска защита не съществува от доста години....съчувствам на пострадалите от бедствията ни сънародници

6

Анонимен

преди 9 години

Мдаа, благодарение на Борисов И неговото еднолично 3.5 годишно "управление" на неконтролируемия хаос, през което се орязваха и минимираха разходи, за да се пази бюджетния дефицит от 3% и да се покаже, че дори можем да го сведем до 2%, се занимари цялата инфраструктура, лиги и съоръжения.

5

Анонимен

преди 9 години

То гербавите *** и ченгета само на съболезнования го карат, откакто управляват. Кожите ни съдраха и закопаха. Дано бъдат изметени от народната стихия и получат заслуженото си.

4

дедо ПИЧ

преди 9 години

Кви стихии,кви 5 лева?Днес съм прекосил цяла България.Стихии има само в ЧУГУНЕНИТЕ тикви на кумунуидите.Защо само всяват паника сред хората.Търси се обяснение и за огромни закъснения на влаковете,сметките за ток,забавените заплати,пищенето на бенделите от ЮРУШ ....Не разбраха ли ***,че Българите не искат нито Азия,нито Социализъм?!

3

Анонимен

преди 9 години

Споко Мутро - ние си знаем, че виновни са Орешарски и Станишев - нали те управляват вече 5-та година.

2

Анонимен

преди 9 години

Следващата предизборна програма на ГРОБ ще е СЛЕД ВСЕКИ ДЪЖД - П О Т О П !

1

1

преди 9 години

Ти колко пострадали места посети, че си толкова състрадателен ?