9

Мдаааааа

преди 9 години

" Марош Шефчович след работен обяд с премиера Бойко Борисов "Като гледам нашия как се е нахилил, увкосили са му се явно ла-ната на ЕК.

8

Анонимен

преди 9 години

Тиква не разбра ли че с Южен поток е окончателно свършено.

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1Абе теб даже те е домързяло да прочетеш. Вие демократите много сте мързеливи. 5 реда имаше само да прочетеш и не си се справил. "Към 170-200 млн. куб. метра газ могат да дойдат от нас, заяви Борисов и допълни, че ако има нова технология, която да опазва околната среда, газовият хъб може да се пълни и с шистов газ след 10-15 години" Явно в БГ така се подписват и договори. Четейки само заглавието.

6

двоен стандарт

преди 9 години

ГЕРБ спряха Бургас - Александруполис нали именно заради екологията и опазването на околната среда. Сега ще сондират и вадят газ от Черно море и то в силно земетръсна зона. Борисов крие от ЕС и проблема с АЕЦ Белене където българската държава може да загуби доста пари от спрения строеж.

5

rumen72

преди 9 години

Към 170-200 млн. куб това е годишния добив в България а потреблението е около 2/3 млрд. куб. метра Тиквата пак говори врели некипели.

4

комит

преди 9 години

Ако в България имаше толкова газ мислите ли че при социализма нямаше да бъде открит. Приказките на Бойко са приказки на ангро.

3

Анонимен

преди 9 години

Все повече заприличва на другаря Живков. Само визуално, за съжаление.

2

Анонимен

преди 9 години

АААА истерически смях ме хвана. Боооко, велик си! Обсъждай го с РФ :))

1

Анонимен

преди 9 години

Браво на генерал Борисов, че успя да спре бандитския руски Южен Поток!Сега ние ще добиваме и изнасяме газ за Европа, а Турция ще духа супата като се надъни с милиарди инвестиции в нищото.