171

Анонимен

преди 9 години

Убиха двама с маски,ама дали са тия,яма значение.Важно е да мирне народа и света.Може да са някои доживотно осъдени затворници,или без документи влезли и няма кой да ги търси.

170

Анонимен

преди 9 години

трепи наред и няма да има проблеми

169

Добродушен

преди 9 години

Убиха ги, ама кой убиха те си знаят. Дано да могат да спят всички на спокойствие поне събота и неделя.

168

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера, от какъв зор ще правиш карикатура на някой, заради когато някои хора са готови да се жертват в негова защита. За каква свобода на словото може да говорим тук, когато става въпрос за целенасочена обида и подигравка. Всичко тава ми намирисва на преднамерена манипулация.

167

Анонимен

преди 9 години

Аз съм сигурен, че тези братя не са бруталните палачи. Тези, които ги убиха също го знаят и затова го направиха, за да не говорят. Обществото очакваше такава развръзка. Ако нещата бяха ясни и чисти щяха да направят всичко за да хванат поне един жив да го съдят, да научат повече за организацията, за следващи подобни атаки и т.н. Случая напомня за убийството на Кенеди с много шум и нито един жив свидетел. Всеки знае, че в подобни операции дори с риска на жертви трябва да се хване жив терорист.

166

жaлкa рaотa

преди 9 години

Тези шимпянзетa съм убеден, че нямaт нищо общо с aтентaтa, който е поредниa съшит с бели конци от тaйните служби нa ФAЩИзмъкнaли сa ги я от кaтун, зaтвор или просто сa ги нaвестили у тях и сa ги ликвидирaли и оп ето ти лицa нa терориститеОстaнaлото е зле изпълнен циркВъпрос нa време е с 20 точки дa се,резюмирaт всички нелепости рaзминaвaния и aбсурди в сценaрия

165

!@#

преди 9 години

Оланд:"Ако Русия е в криза, не е задължително това да е добре за Европа...Мисля, че сега санкциите трябва да бъдат спряни.".. Да паднат санкциите срещу Русия"..След няколко дни някакви *** избиват 12 човека в Париж. Ще ми се да няма връзка. Някой да е чувал за мръсните игри на някаква държава, която финансирала терористи по цял свят?

164

Анонимен

преди 9 години

Ислямска държава е измислица!Не казвам, че не съществува, но не е за вярване как целия модерен и технологично напреднал свят не може да се справи с шайка араби насядали в джипове и държащи калашници. Поне това е картината която запада рисува наред с клипчетата с екзекуциите и виковете на "радикалните" ислямисти, които са с маски и съвсем спокойно може да са и едни и същи хора във всичките 200 клипа предназначени да ни настроят срещу "ужасната" ИД.

163

Историк

преди 9 години

Нещо на франците не им върви, ту снегорин блъсне самолета, ту некой ти пусне кръв и ти направи дупка в главата. Нещо много мирише на путинска връзка. Май нещо се чу, че искаха да възродят Антантата. Кой не му харесва?

162

доколенков

преди 9 години

Защо не писаха,че в Марсилия един зъболекар беше намерен с прерязано гърло, преди 2 дни?

161

Анонимен

преди 9 години

До Др. КуинсиМаска всеки може да носи,даже Тиквата обърка Джон с Джим Кери

160

Анонимен

преди 9 години

Всички трябва да са много наивни, за да си мислят за пореден път че това са терористи-джихадисти. Тези вафли сме ги яли вече много пъти. И това е постановка. Сега заради 15 човека целия свят е на тръни и Запада и САЩ имат картбланш да нападат навсякъде където подозират "тероризъм". Тероризъм е маската на легитимния терор на запада, САЩ и Израел. Ходи доказвай има ли наистина братя, терористи ли са и наистина ли са убили някого. Всеки може да бъде набеден и после убит без да се разбере истината.

159

Анонимен

преди 9 години

223--ти, човекът ти говори на съвремен разговорен език- кое не разбра?А ти си написал "къв" . Е не си ли същият като него?

158

Др. Куинси

преди 9 години

Това с маските дето ги убиха със сигурност бяха тези двамата. Скоро ще има и снимки от моргата, залагам 5лв.

157

ersin

преди 9 години

Я помислете малко:Двама терористи, отлично обучени спират колата си поулицата затваряйки я, влизат в сградата и вътре избиват журналиститеполицаи, които са били на втория етаж.През това време двама полицаипредприемат никакви действия, а героично чакат да бъдат застреляни.Което и става, но кръв не се вижда.Всичко това е заснето от камера, която е сложена в точното време на точното място и се движи от оператор (може би на цнн ). Терористите съвсем спокойно се разхождат по улицата, убивайкисъпротива полицаите, качват се в колата си и потеглят.По пътя сменяват колата, катопърва

156

Анонимен

преди 9 години

Това нямам идея как ще се отрази наистина. Третата идва

155

...

преди 9 години

До Анонимен218Не те знам къв си, ама вземи се ограмоти малко преди да пишеш. Мноо ме дразниш, честно. В българския речник няма думи като "толерастия", "мулти - култи" или "гетоизира". Ти за един пост такива глупости си написал, че няма накъде повече. Моля те, не пиши че и ти не знаеш какво пишеш а очакваш ние да те разберем. ***.

154

Анонимен

преди 9 години

Абе те хубаво ги убиха ама тия двамата ли бяха?

153

Хм...

преди 9 години

започна войната на цивилизациите----------------------------Война /освен информационна/ още няма, но се залагат бомби! Минират ЕС! Предварителната подготовка предотвратява провала на преставлението - 5П в бизнесът!

152

Анонимен

преди 9 години

Ще стане много интересно, ако другата седмица някой от братята се обади от някъде в нета.