130

турчин

преди 9 години

Цитат на Симеонов ,,който имат инстикти на улични кучета" отнася се за ромските майки и многодетни майки. Този човек е в Българския парламент, как се чустват неговите колеги интересно и морално ли е да работят с него. Няма реакци що за държава сме.

129

коце

преди 9 години

ИСТИНАТА СИ Е ИСТИНА !

128

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен#46 и Валери СимеоновМоля, не обиждайте уличните ***, те имат силен и достоен за уважение майчински инстинкт, какъвто много хора нямат!

127

Анонимен

преди 9 години

разбирам да се трият нецензурни думи и ругатни, но да се трият цели мнения без нито една нецензурна дума, и да се редактират коментари е направо плашещо. Всъщност, на този сайт може да се изрази само точно определено мнение, така ли? Ще броя колко секунди ще оставите този коментар

126

художника

преди 9 години

До хаху-хихиЦар Киро к`ъв е бе? А Киро "Японеца", а Костов????? Да изреждам ли още?

125

Анонимен

преди 9 години

До сдфБРАВО! НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ! БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ В ОГРОМНАТА СИ ЧАСТ СА ЕДНИ ОТРУДЕНИ, КРОТКИ ХОРИЦА, КОИТО С МЪКА СИ ИЗКАРВАТ ПРЕХРАНАТА И СЕ ЧУВСТВАТ БЪЛГАРИ! НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ ЛОШО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТЯХ. НА ДПС ИМ Е УДОБНО ДА КАЗВАТ, ЧЕ ИМАМЕ, ЗАЩОТО ТАКА СИ ОСИГУРЯВАТ ПОДКРЕПА. ПРОБЛЕМНИЯТ ЕТНОС В БЪЛГАРИЯ СА ***- ТЕ СА ДРУГО ЕВОЛЮЦИОННО НИВО.

124

Анонимен

преди 9 години

Абе какво стана,тоя нали щеше да оттегля подкрепата си към кабинета?Такива универсални истини и аз мога да говоря без да правя нищо по въпросите.

123

Анонимен

преди 9 години

Защо не извадите статистиките за престъпленията в България по тежест, вид, пол, етнос и процентите? Защото пред тях ще онемеят и най лютите ***, а БХК ще трябва да си сложи лепило на устата!!

122

турчин

преди 9 години

Като заговорих против Местанчо и пичнаха да ме трият.Дане би днес да е собственост на Дебелото Прасе?Не вярвам.Добре де какво толкова казах?Нима Франция не нарече всички *** събирателно "криминален контингент"?

121

Анонимен

преди 9 години

Право куме, та в очи!!! Истината си е истина....

120

Анонимен

преди 9 години

ТАЗИ СУТРИН ПО ТВ ГЛЕДАХ ЕДИН ОТ *** МАХАЛА В ПЕТРИЧ ДЕТО ИМ СПРЕЛИ ТОКА ЩОТ НЕ ГО ПЛАЩАТ.НА ВЪПРОСА НА ЖУРНАЛИСТКАТА ЗАЩО НЕ РАБОТИ МАЙВУНАТА ОТГВАРЯ-АМИ ЩОТ Е ТЪМНО И НЕМЕМ ДА СИ ОБЛЕЧЕМ ОБУВКИТЕ.

119

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Един *** от пост 95 нарекъл се ВАСКО обезценява образованието на пенсионерите?!?!Абе АХМАК -рожбо на поколението на ДРОГАТА ти с купената си диплома от подземните университети ли ще даваш оценка за образованост бе ***???

118

Анонимен

преди 9 години

През целия така удобно наречен "преход" всички правителства насърчаваха безконтролното плодене на тази етническа група.Плащаха им детски , помощи , плащаха им и да гласуват за "правилната " партия и ето го резултата.И сега е едва ли не престъпление когато се кажат тези неща публично.

117

Анонимен

преди 9 години

В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ СЕ ОЧАКВА ВОЙНА.*** СРЕЩУ ХОМО САПИЕНС!ВСИЧКИ ИСТОРИЦИ И АРХЕОЛОЗИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ОТСЕГА ДА ИДВАТ И ДА СИ ЗАПАЗЯТ МЕСТА В ХОТЕЛИТЕ И ДА НАБЛЮДАВАТ НА ЖИВО ЕВОЛЮЦИОННИЯ СЛЛЪСЪК НА ЦИВИЛИЗАЦИИТЕ..ТАКЪВ КАКЪВТО Е БИЛ ПРЕДИ СТО ХИЛЯДИ ГОДИНИ!

116

Анонимен

преди 9 години

Хитлер едно време ие имал решение и е правил доста ***..що не вземат наще хора да направат една поточна линиа за ''веро'' и за 4-5 месеца ще се реши проблема и най хубавото е че ще можем да изнасяме ефтино '' кафяво веро''по целият свят а БГ ще се изчисти от кърлежите

115

Анонимен

преди 9 години

нагли, самонадеяни, озверели ***, изискващи помощи, детски добавки за деца, които играят с прасетата на улицата и пари за майчинство за майки, които имат инстинкти на улични ***

114

Мария

преди 9 години

Македоне,на тях не им се работи ,а в Евроа искат някой да им работи.Ромите искат на готово всичко,да бъдат лекувани ,зимнина от мазите на бабите,пари от джобовите ни ,кой ще ги търпи там.Никой не ги иска защото те нищо не дават насреща.

113

Анонимен

преди 9 години

Пак много станаха амчъказлиите.

112

gtf

преди 9 години

Евала, един да се изправи и да каже най-после истината, макар и късно. Мнозинството *** имат право на избор, достъп до безплатно образование но неграмотността и мързела са сред основните причини те да са без работа. Никой работещ не им е виновен, нито пък им е длъжен. Решението е: обучение в тип пансион, където да се издържат децата с помощите, далеч от "семейната" среда. Така многодетните "трайно безработни" майки ще бъдат лишени от тези средства и ще се гарантира целевото им използване.

111

makedon

преди 9 години

Ne znam sto se mislite site ROMI vo EU puste te gi- vo Francija , vo Holandija a i vo Anglija , pa tamu neka pecalat. EU imaaat potreba od takvi.