200

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен247Ха ха ха , явно не си си мръднал дирника от компа ... стани да се размърдаш че ше фанеш мазоли!!!

199

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 241 Яза си одиме по-наблизко - в Холандия дето е щерката на Путин дето и тя не ще да види матушка Русия само вие русофили заблудени лелеете за анклава на диктатора Путин!

198

Анонимен

преди 9 години

Операция Барбароса Част 2

197

анализатор

преди 9 години

Преброих над сто ip адресо на пишещите тук!АМИ ВИЕ ЗАЩО НЕ СЕ ОБЕДИНИТЕ И НЕ СИ ОТСТОЯВАТЕ ПРАВАТА!????Всеки от вас има роднини и приятели!Ими много сте, но не осъзнавате, че сте СИЛА!!Борете се за БЪЛГАРИЯ бе момчета!!!

196

Анонимен

преди 9 години

Толкова много вярвах в младите.Чаках да минат тези 25г с надежда.Само, че сякаш се появи нов животински вид-гьон сурат.Да,има деца с потенциал,които веднага щом вземат дипломите си за висше, просто изчезват от БГ.Вече не вярвам.Знам,че дори да доживея до пенсия, след 15г няма кой да ми я заработи.Приятелите ми се надяват да прекарат старините си при децата си извън БГ.Не виждам бъдеще за тази държава.

195

хаха

преди 9 години

До Анонимен 235Хайде обясни ни как се национализира национална банка?????Че това чудо до сега е изучавано в нито една наука

194

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен238Ами оди бре!

193

Анонимен

преди 9 години

По добре да ходя в Москва отколкото да чакам милост от Сорос, Рокфелер и Ротшилд ...

192

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 230Ми кво пишеш на български в български сайт бе марулчо? Оди в Москва да се мазниш на олигарсите белким ти снесат някоя рубла ... апропо за руските жени - без коментар ... те са всеизвестни - само водката им липсва!

191

Шано

преди 9 години

Тези, които се ужасяват от приближаващата война, вместо да ни обвиняват в желанието за чистка, да бягат защото първи ще ги застигне бай-*** с теслата...

190

Анонимен

преди 9 години

Няма да успеят. Това са последни отчаяни усилия. А това с рублата е грешка. Така не вредят на държавата и Путин а на обикновения руснак. Най-много Путин да национализира централната банка която изнася огромни количестеа валута и тогава либералите ще завият на умряло. Както по долу отбелязват те с Иран не могат поставят на колене, какво остава за Русия.

189

Анонимен

преди 9 години

Това не са българи това са *** *** .. Мрази сосороидите не българите..

188

Анонимен

преди 9 години

Те мириканците Путин го свалят вече повече от 10 години и постоянно ядат дървото от Путин. Споко, и този път ще го лапнат дръвцето.

187

Анонимен

преди 9 години

За 35 години САЩ не успяха да свалят Аятоласите от Иран.. Ако Путин не го свалят до 2-3 години месеци даже , САЩ и ЕС ще фалират и ще настане такава етническа война в Европа , че разпада и СССР и Югославия ще са дребни бунтове.

186

Анонимен

преди 9 години

Мразя българите-самодоволни еректилни ***,на коите двете им ръце са дълбоко заврени в за*ниците,но с широко отворени усти бълващи псувни и тъпчещи се с долнопробна ракия и мезета до пръсване.Нямам нито една причина да желая бъдеще на този злобен примитивен народ.Апропо,жените ви са *** алчни к*рви.

185

Мужик

преди 9 години

Споко русофили заблудени, като свалят Путин всичко ще си дойде на мястото, и санкциите ще спрат и петрола ще поскъпне и рублата ще се вдигне, даже може и Южния паток да построят. Лично аз харесвам руснаците но ненавиждам държавата им - държава на мафията от олигарси и агенти на КГБ.

184

Анонимен

преди 9 години

за руснака парите не са важни , важна е властта над ядреното копче..

183

Анонимен

преди 9 години

Няма смисъл да преговаряш с човекоядците от запада и САЩ. .Защото така или иначе ще бъдеш изяден.. Войната по-изгодния вариант поне ще имаш възможност да убиеш врагове.

182

Анонимен

преди 9 години

Каква война бе..става дума само за пари...А за това колко са бедни руснаците:През ноември в Русия са продаден повече нови коли (211335) отколкото в Япония или Англия.В Европа само Германия е с повече 275000Само за сравнение: в България се продават 1500 на месец.tradingeconomics/russia/car-registrations

181

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 201, абе *** панелно какво са за САЩ 400 милиона бе ***, ами само Бил Гейтс има 60 милиарда...***, не можа да изкараш 30 стинки от този коментар