96

Ala_Bala

преди 9 години

Рова е правителство, което води проамериканска и антируска политика, взема заеми и в края на 2015 г. ще ни остави с държавен дълг по-голям от този, с който ни остави Бай Тощо. Тогава имаше още хора в България и го върнахме. Днес има мутри, простаци и неработоспособно население (пенсионери). Предстой закриването на българската нация. Това ще стане в обозримото бъдеще!

95

Анонимен

преди 9 години

ako beshe BSP na vlast,shteshe mnogo po-dobre da e,ama na eto vi GERB !

94

китайката

преди 9 години

пари няма а за командировки на някой кметове за екскурзий до япония има.

93

Анонимен

преди 9 години

Удивлява ме интелигентността на др.Борисов. Колко мъдрост, колко интелект..дай Боже всеки му!

92

Анонимен

преди 9 години

През периода 2009-2013 българите живееха толкова добре, можеха да си платят сметките и да им останат пари за почивка на остров Бали ! Дойде лошия Орешаков и направи така, че българите да са най-бедните в Европа !!!

91

НАЙ-НАКРАЯ

преди 9 години

ЩЕ ИМ А ГОЛЯМА МЕТЛА ЗА ШАПКАРИТЕ ДЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА СВИКНАЛИ ДА ХОДЯТ НА РАБОТА ЗА ДА ПИЯТ И ИГРАЯТ КАРТИ ПО ЦЯЛ ДЕН.ОЧАКВА СЕ И СЕРИОЗНА ЧИСТКА НА СКАТАВКИТЕ В ПОЛИЦИЯТА.НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СМЕ ДЪРЖАВАТА С НАЙ-МНОГО ПОЛИЦАЙ НА ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДЪРЖАВАТА С ЕДНА ОТ НАЙ-ВИСОКАТА ПРЕСТЪПНОСТ.КАТО ИЗХВЪРЧАТ ТЮФЛЕЦИТЕ ОСТАНАЛИТЕ САМИ ЩЕ ОСЪЗНАЯТ,ЧЕ ИЛИ ЩЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА ИЛИ ОТ УТРЕ ЩЕ СА В БЮРОТО ПО ТРУДА РЕДОМ С

90

бай Иван

преди 9 години

Хайде Цацаров.Време е да изправиш пред Темида поне един от тия,които закопаха държавата с 9 000 000 000.Правилно ли записах нулите?Червената мафия докара държавата до "0".

89

Анонимен

преди 9 години

Тиквата почна пак ! Да си спомни как си подаде оставката !!!!

88

Анонимен

преди 9 години

Каъв генерал е тоя като не може да изкомандва и един редник от армията?Милиционерски генерал,не е генерал!

87

Анонимен

преди 9 години

Виждам,че има доста червени червенотиквеничковчета,които са се ояли,стоят си на топличко и са спокойнички,защото татковците им са ги осигурили за 300 годинки ,без да си изцапат кунките.От скука ги гложди и ******ерастията. Да ама тия които са на студено скоро ще ви развалят рахатлъка,усеща се,във въздуха витае.

86

Анонимен

преди 9 години

Брей,Борисов на много лют се прави.Само,че май нищо не е научил и ползва коронния си номер да се оправдава с предишните.Нито след Станишев,нито след Орешарски нещата не са толкова лоши колкото ги описва.Защо Орешарски не се оправдаваше с наследството на Борисов,който сам се отказа и избяга от управлението,беше спряно финансирането по европрограмите за нарушения при Борисов,който повече от година дестабилизираше обстановката.Сега реве защото повечето от средствата няма да получи,а и вече не е едноличен BOSS-премиер и служителите от МО и МВР му криви.

85

g

преди 9 години

9 милиарда дефицит при експеримента Орешарски наказани 0.

84

GFR

преди 9 години

ПРЪВА СРЕШТА С ТОДОР ЗИФКОФ !БОРИСОФ Е ПАДНАЛ ОТ СИНЬОТО НЕБЕ ОКУЛО 3 САТА !ТОДОР ЖИВКОФ ТОЧНА ЗАВИВА С КОРТЕЖО И БАЦЕ ПАДА !ПО УНИФОРМ НА НАРОДЕН ПОЖАРНИКАР *** БОС И С ТЕНЕКИЯ *** БЕЗ ДА ЗНАЕ КУДЕ Е !ОТ ДЕСЕ ГО ФАШТАТ !БАЦО НА АУТОМАТИК ГУВОРИ ПО БОЛГАРСКИ /*** Е ПОЛИГЛОТЕ ОТ ДАЛЕЧНАЯ ГАЛАКТИК !/ДР Т ЖИВКОВ СТЕ НАЛИ ?ПИТА БАЦЕ ВАИНАТОУ ВИНЕТУ НАЧИ !Т ЖИВКОФ Е ОЧАРОВАН ОТ ОСМИФКАТА И КРАСИВАТА ГАЛАВА НА ОПНАТИЯ ПОЖАРНИКАР !ВИЕ ТУКА ПО РАБУТА ЛИ ?ПИТА Т ЖИВКОФ !......

83

Анонимен

преди 9 години

На др. Борисов пак други му виновни. Престани вече да плачеш. Не ставаш за премиер. Некадърен си. Не разбираш от нищо, можеш само да въртиш шланга. При управлението на Орешарски за който говориш за първи път имаме икономически растеж от 2009 г. насам и се събраха с 500 мил. лв. повече приходи в бюджета от твоята най добра година. Затова замълчи един път завинаги. Само си представете ако по времето на у-то на Орешарски се вземеше 8.1 млр. лв. нов заем какво реване щеше да има от ББ. Наглец

82

Анонимен

преди 9 години

Генерал като Пиночет-да!Генерал като Борисов-не мерси!

81

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Нали теглите заем 4 5000 000 000 ?! Как да няма пари ?Пак ли почваш да се оправдаваш с предишните ? :)

80

ШибиРиби

преди 9 години

Ми като е такъв ясновидец и великан ББ защо въобще напусна поста си? За да загубим 9 милиарда. Ми то без него за никъде не сме. Я така едно референдумче за пожизнен цар. Цар БиБи

79

Анонимен

преди 9 години

Революция? Как, като вече я няма червената крадлива армия.

78

Любен Корнезов

преди 9 години

Любен Корнезов пред депутатите у парламента:Средствата за производство не трябва да попадат в ръцете на този който може защпто после няма да можем да ги контролираме!!!Ха сега червени *** контролирайте мизерията,но не забравяйте,че паразита също умира след като умори гостоприемника.

77

Анонимен

преди 9 години

Комплексира ме този бляскав Бойковски ум!И какво чака той от мен?