133

Ужас!

преди 9 години

Трябва да се дигаме!Пръмова - Кунева я готвят за министър на външните работи.Трябва да се дигаме!

132

мнение

преди 9 години

Без правителство е много по зле затова нека да споразумеят и нека по бързо да се състави правителство че България е в криза отвсякъде.

131

:)))

преди 9 години

На вратата се звъни. Мъжът отива, отваря, говори с някого, после се връща с объркан вид.- Кой беше? - пита жена му.- Социологическо проучване.- Какво те питаха?- Дали някога съм бил онанист.- И ти какво им каза?- Че не съм бил...- ***! Чакаме ново правителство! Ами ако дойдат на власт???

130

волен сидеров

преди 9 години

будааа алах ще те накажеееее. сега отивам на молитва, но утре ще организирам *** от атака и ще дойдем пак пред парламента да протесираме за тока....

129

Hahaha

преди 9 години

Az nemoa da razbera, kak 3 miliona mrunkat na 200 choveka. Ami mrunkaite si mejdu vas, na koi kakvo mu puka!

128

предложение

преди 9 години

Моля да не наричате "патриоти" НФСБ/Националния фронт за спасение на Буда/ и ВМРО/на агента на ДС с агентурен псевдоним Иван/ Красимир КАРАКАЧАНОВ. Какви патриоти са? "Патриоти на заплащане".

127

щурофон

преди 9 години

Е добре де! Що постигнахте с това дращене!? Що!?Ето вече е студено и пак ще дойдат непосилните сметки за отопление!Е да ви питам ПАРТИИТЕ ли ще ви платят тока и парното, та сте се юрнали като нестрижени овни да давате мнения!?А ЗАЩО НЕ ГИ ИЗРИТАМЕ И САМИ ДА СИ УРЕДИМ ЖИВОТА БРЕ!

126

ОМГ

преди 9 години

Стига сме мрънкали кой на кой кляка и кой на кой го ***....Няма значение кой е министър и кой не....важното е да направят една програма,която уш казват че са направили и да се опитаме да заздравим родината.

125

Анонимен

преди 9 години

Няма смисъл от нови избори резултата няма да е по-различен.

124

отвратен

преди 9 години

Две наричащи себе си патриотични партии легнаха по корем пред един бодигард, за да подпомогнат връщането му на бял кон във властта. Не че не се очакваше, не че не се знаеше. Но като стане, боли. Воеводи. Патриоти. Не зная нямат ли срам да се наричат с тези имена. Какви патриоти и какви воеводи?! Дадоха се без бой на един евроатлантически слуга от СИК, с надеждата да съберат някоя и друга троха от опосканата национална трапеза.

123

АНТИ

преди 9 години

А КОГАТО СНЯГ ЗАБРЪСКА ЩО ЩЕ ЧИНИШ ТИ ЗИМЪСКА??

122

Болен Лидеров

преди 9 години

Мен сега кой ще ме гледа като стайно цвете?! Купих апартамент на любовницата си за 600 хил на Витошка, ама искам още!

121

Анонимен

преди 9 години

В най-скоро време ще дойде и ред на Волен. Видя се, че от тоя матриял нищо не става. Измислените патриотчета гнусно подведоха гласоподаватели като хулеха всеки ден Бойко. Колко прав е бил Сидеров за тия мекерета.

120

Десен

преди 9 години

Още от самото начало веднага след като излязоха резултатите беше ясно че единствената нормална коалиция кято може да се създаде в този парламент е ГЕРБ РБ и ПФ.Сега към всички плюещи.Царе сме на плюенето но кажете вие какво предлагате............мога да приема различното мнение на всеки но да предложи нещо. 25 години само плюеме е стига резултата всички го виждаме. А сега започвайте с минусите и докажете че нищо не сте разбрали от това което ви казвам. Продължаваме ли в тоя дух оправия няма

119

До Анонимен 112

преди 9 години

"Фронта не е клякал на мутрите, той е бил винаги от тях."Точно! Те за това са създадени! Само най-заблудените могат искренно да се тръшкат сега, като неразбрали каква е играта. Бареков и той е в същия кюп, на неговата карта не и е дошъл редът. Трябва да се създават "опозиции" че току виж дошъл някой луд да започне да разваля договори за скъп ток с Марици, да национализира ЕРП-та в полза на български пенсионери за сметка на чуждите или да гони концесионери, не дай си Боже...

118

Петко

преди 9 години

До Иван 126Ами аз съм от грозните и глупавите Д-р На психологическите науки Николай Михайлов!Но си прав за едно- тази зима ще вземем реванш на "красивите и интелигентните" според Буда и Плевнята офшорския,но искам тези "красавци" да се изправят срещу нас с вувузелите и пак да скандират- "Тиквата на власт"

117

Анонимен

преди 9 години

Мда, гербавия избор - партия, пълна с ченгета и изкуфелия Филчев. Колко е хубаво, че сме различни.

116

СКАТ

преди 9 години

Атакисти,1 година крепяхте Орешаря безплатно а ние ще се облажим сега соленичко.Крепяхте Орешаря който 2 пъти намали ел.енергията,хранителни продукти,горива,нямаше как да крадете при намаляване на цените. А ние вдигнахме тока от 1 октомври,сега пак от 1 януари,ще си станем от милионери на милиардери а за вас...........Глад майка Глаааад

115

Анонимен

преди 9 години

Супер вече поне имам надежда...Гледах Валери при Ризова и ми хареса какво каза.... особено тази част за помощите на семейства само до 3 деца. Вече БГ семейство с повече от 3 деца няма...докато *** всички са с над 3 и лапат луди пари от държавата!

114

Анонимен

преди 9 години

До турчинВиж сега, Дпс са хубава партия но не за България а за Турция.