47

33333

преди 9 години

НЕ ЗНАМ ЗА КАБИНЕТ, АМА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ НАХАЛНИ ОТПАДЪЦИ, ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ОТ КОНВЕНТ ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ДРУГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СПРЯМО СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД. ДА ВНИМАВАТ ДА НЕ СТАНЕ РЕВОЛЮЦИЯ!!!

46

Анонимен

преди 9 години

ДПС ще са хитър ПАС.А БСП ще събират сили за ръководна роля в следващия мандат...

45

Анонимен

преди 9 години

Ще има кабинет - кабинет от широка коалиция партии с общ корен и произход - БКП !Назначена "опозиция" на този кабинет ще е отредена на Волен - да лае и попържа кабинета, като основната цел на това лаене ще бъде народът да припознaва със Запада извършваните малоумщини !Реална, истинска опозиция ще бъдат Реформаторите.Не им завиждам на позицията - жилени от Вожда-Слънце, хокани от "патриотите", иронизирани от Цензурата на дудуците, "интелигентно" громени от азбукарите...

44

правда

преди 9 години

Нали много скачахте бе брадати пияници, до такава степен ви промиха мозъка в тоя Нов Български Университет на Джордж Сорос че даже и еврейски бради си пускате. Сега и *** си сложете за да сте пълноценни членки на евроатлантически гейценности. Ще ви избием до един сектанти такива. Няма целия народ да страда заради шепа активни отпадъци с промити мозъци.

43

Анонимен

преди 9 години

Всички които нямат интерес от нови избори май масово са си купували гласовете !!!! И сега не искат парите им да идат по дяволите !!!На първо време да пограднат малко, че да съберат за следващите избори !!!

42

Анонимен

преди 9 години

До тролгеносенЛеле, трола дойде, стана страшно!Сега ще се развихри (ще се опита даж простее по филиповски, ИЛИ ПО ФАКУЛТЕТСКИ, АМА СЕ Е ЦИВИЛИЗОВАЛ И ВЕЧЕ ПРЕДУПРЕЖДАВА КОГА ЩЕ СИ ПУСНЕ ДУШАТА!)Аферим, машалла, чоджум!

41

Пешо

преди 9 години

Каква година бълнува този тиквите до два три месеца така ще се омажат че няма да ги видиме в политиката години на ред!Ще отиде в историята при Костов и Царя!

40

FELIKC

преди 9 години

NE CE LAGETE HE NEMA DA IMA NOVI IZBORI---52 PROCENTA CA PROTIV VAHATA PROTIVONARODNA CBIRHTINA--GERB DPC BCP I TEXNITE PARTII--DECA IDE VREME ZA DAVANE NA CAD NA VCIHKI UPRALIAVAHTI OT 1999 DO CEGA---DO CTENATA I PO BARZATA PROCEDURA KAKTA C HAUHECKO --RACTREL

39

Негласувал

преди 9 години

Xак ви е. Поднесоxте им властта на тепсия сега плачете. Единственото спасение е не 51% негласували, а 100%. Ганди го е измислил още преди 80 години

38

тролгеносен

преди 9 години

Тук съм , тролчета, и леко ядосан..Да опитаме, а?

37

правда

преди 9 години

Балъци що не сте обективни. Дали е Волен или не ни трябва човек който да изгони американците. Сърбите сега са на най-печеливша позиция, ще изнасят храни за Русия за милиони, ще получават руски инвестиции и газ на безценица....а ние ще воюваме щото САЩ така нарежда и ще купуваме военна техника за милярди при положение че разпродадоха наличната, вместо да изнасяме ние ще внасяме какво ли не. Но както Жириновски каза Русия ни помага а ние винаги сме срещу тях. България е предателска държава.

36

Анонимен

преди 9 години

САЩ имат интереси навсякъде по света и на определени места в Космоса!Това са извънземни мислители, при които трябва да имигрираме!!!!!!!!!!!!!!!Не говорете лошо за хората, на които се кланяме! Може да ни издебнат при кланянето...

35

Анонимен

преди 9 години

До до 57=60В България *** ГМО-мутанти, смятащи се за безсмъртни, искат за изкарат по някой лев от Господаря си, на когото могат да правят всякакви музикални изпълнения, щото са талантливи!Накрая ходят да бродят из кофите за *** и се съзтезават с кварталните плъхове по простата причина, че са некадърни за нищо друго, освен да капризничат и да проявяват необосновани претенции.Но са чули, че чича им Самчо дава пари на *** и гледат да се класират.Големи са индивиди!!!

34

избирател-безпартиен

преди 9 години

Червения *** от 53 вече стана и обикновен избирател. Абе просто и неграмотно *** нали БСП-ДПС-Атака бяхте на власт , защо избягахте , а не останахте на власт . Защото сте *** и крадливи .

33

до 57

преди 9 години

До междунар. журналистСоросоид всички националистически партии и движения в Европа застават на страната на Русия срещу еврейско-масонската измама на сащ и ес ,с Путин са Френския фронт национал австрийскат партия на Свободата,италианските патриоти от Северна лига и Трицветен пламък,естествено е и Атака да подкрепя Русия ,и това е така защото мислещите и разумни хора по света виждат в Русия надежда за избавление от жидовската глобалистка и сатанинска измама която ни я налагат чрез САЩ и ЕС

32

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМи забегни - все ще останат балъци да работят за НАС!Ние демократично усъвършенствахме нещата - политическата НИ власт направихме икономическа, а сега, с изборите пак ще я направим и икономическа.Ха така - да ти е ясно, че все ще работите за НАС, а вечер сме ви оставили да си чешете езиците свободно, щото БГ е свободна държава! Ха наздраве

31

Анонимен

преди 9 години

Нови избори !За да може Светлю да си купи нов модел мерцедес!

30

междунар. журналист

преди 9 години

Ако Волен Сидеров е родолюбец защо е Руски агент на КГБ и от там се финансира партийката му. Как се издържа телевизия " Алфа " с дарения ли от бедните , които реват за всяка стотинка. Тези номера могат да минават в някой колхоз , но не и тук . Волен нищо вече не го интересува освен Руските пари.

29

Анонимен

преди 9 години

Голям пазарлък за благинките!Нема лабаво!Искам да предават пазарлъка наживо - ще е по-интересно и от т.н. "ВИП" брадър (каквото и да значи това чудно нещо)Щото, като гладам ВИП-овете в Брадъра и като си мисля кои ни кроят шапката задкулисно, се замислям що още съм тук. То си е Тъпландия отвсякъде.И така - като гледам новия Крали Марко с артистичното име "Евгений Минджев" и като гледам театъра зад канала, наречен БГ-Политика, ми иде за забегна в горите тилилейски.

28

правда

преди 9 години

Нови избори за да може поне част от жадните за кокал да не влезнат в парламента. Политическата обстановка е "не се знае кой пие кой плаща" .....състезават се кой да хапне повече месце. ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ ДОКАТО ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА.