80

Анонимен

преди 9 години

В Сърбия военни паради, у нас гей паради.

79

Анонимен

преди 9 години

Бардак оБезиянски е кукла на верига а целта на цялата дандания е УСА да не си плащат дълговете точно като през 1929г по думите на фюрера "ако не обявим война ще трябва да обявим фалит", кръговрата на историята показва че човечеството НЕ заслужава да живее на тази планета.

78

Алекс

преди 9 години

До г-н StarbuksТи май четеш на английски. Човека си гони интересите, а на теб ти ръждясват червата от блудкаво кафе. Кое на твоето кафе струва 2.90лв? Чашката ли, водата ли? А къде отиват останалите 2.50 от това кафе? в джоба ти? В бюджета ли? в БГ икономиката ли? или при статуята на свободата?Кое освен водата от твоето кафе е произведено в България?Виж какво ядеш и обличаш всеки ден. Разбра ли, че твоите пари отиват навън?

77

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 89"Кремълски гном"...хайде стига с елементарни обиди. Величието на един народ не се измерва с това колко хамбургера или КФС-та яде, а какво е създал - литература, изкуство, какви технологии е създал - прим. космически, вкл и военни и т.н. . И не на последно място - каква територия владее, с какво самочувствие живее и колко е силен военно.Може да не ги обичаш, но не ги обиждай. Същото се отнася и за американците, между другото.

76

AZ

преди 9 години

ПРАВ Е ЧОВЕКА . ФАКТИТЕ ГО ПОДКРЕПЯТ

75

Мунч0

преди 9 години

До СърбинБъркаш, българите бяхме против, но продажните марионетни правителства бяха За. Продължават да се обслужват чужди интереси

74

Сърбин

преди 9 години

До 98Не сме предавали Косово. Както не предадохме Югославия. Западните *** искаха да я съсипят и успяха. Това, което са правели винаги добре - да създадат напрежение и да обвинят друг, в случая Милошевич. Утре ще ви питам като Кърджали се отцепи от БГ. В Родопите не можеш да чуеш българска реч. Евро Брадърите ви ще ви кажат "Сори, дайте автономия на турците". Ще молите Кремъл за милост, но ще ви чалмосат всичките до един. И без това сте сервилно племе без достойство.

73

Анонимен

преди 9 години

90. Е много си учен !Коя енергия не идва от ядрен разпад

72

Mr.Starbucks

преди 9 години

Гладът, дава ефект. Джуджето е видимо изнервен.

71

до 88 Сърбин

преди 9 години

Ами кой ви е виновен че вие сърбите като видите пари и халките ви стават по големи от руски газопровод. Защо буквално продадохте Косово на шиптърите и след като там останаха 5% сърби съвсем нормално е то вече да не е сръбско. Все едно тук да дойде някой древен трак и да вземе да се оплаква от българите че му завзели територията.

70

Иван

преди 9 години

Путин никого не обвинява, той само констатира факти и ги приканва да си припомнят историята.

69

Анонимен

преди 9 години

До СърбинЗа съжаление си прав за Косово. Сега ще настане един вой по мен...:)

68

Aлекс

преди 9 години

До До 62Tи човече не си в час. Колко завода се приватизираха след 89-та и колко нови се построиха? За съжаление новите са на пръсти, а приватизираните стотици. Знаеш ли колко селскостопанска продукция се призвеждаше? а сега? Знаеш ли кога ще стигнем тогавашното ниво? с китайския чесън ли? или с ябълките от Полша? знаеш ли как и за кого работят европейските програми? А знаеш ли каква развита индустриална държава сме били преди 9-ти?Какво разбираш от инвестиции и свободен пазар?

67

Tina

преди 9 години

Стига сте се обиждали - българи, сърби, гърци...Не се ли усещате?Като кокошки в харем сте - скубите си косите и се плюете за любовта на "султана" и коя да е Хюрем...Путин си е Путин и той си действа за интересите на Русия.Въпросът е Балканите да съвпаднат с тези интереси и всички да се разберем помежду си, за да запазим християнството и мира на този врящ полуостров...

66

до 85

преди 9 години

Абе вие русофилите сте ненормални. Става въпрос за термоядрен синтез, не за ядрена централа. Ядрения синтез е точно обратното на атомната централа където става ядрен разпад.

65

Анонимен

преди 9 години

Не съм фен на сърбите, но Фен на сърбите е прав! Особено за ДПС.

64

до 64

преди 9 години

***!*** ОТ ВИСША КЛАСА!

63

Анонимен

преди 9 години

74. Путин също строи ядрени централи , ще строи на Сърбия и турция !А също са построили и Българската !В Америка работят 100 ядрени централи !И пак имат нужда от петрол и ще имат винаги ,Нищо ново не казваш !

62

Анонимен

преди 9 години

*** да се изтегли от УКРАИНСКИ КРИМ и тогава да приказва на глас.Сега да си приказва сам.Иначе,ИСТИНАТА БОДЕ В ОЧИТЕ.

61

Божо

преди 9 години

Кремълското диктаторче се опитва да прави клинове в Европа !!! Сърбия била православна !!! Че то и Украйна е православна, и Грузия е православна !!! Чисто икономическите интереси на кремълската мафия се представят като някаква борба за справедливост !!! Сърбите да палят свещи , че не граничат с тази азиатска империя, защото щяха да им сърбат попарата !!! Уважение се създава , като даваш пример, а не като заплашваш и изнудваш !!!!!