8

user

преди 9 години

чудя се кога Мерджанов ще даде пример на останалите си колеги. Никога няма да гласувам за тази партия докато не се махне от листите на БСП в Ямбол. Този е абониран за народен представител селянин от Елхово. Забрави кога ходи със скъсаните налъми, а сега ще дава наклон на ....

7

Анонимен

преди 9 години

СМЪРТ НА МАСОНСКОТО ЗАДКУЛИСИЕ,СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ,ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА МАСОНСКИТЕ ПРОДАЖНИЦИ

6

копейките падат

преди 9 години

Трябва всичките Руски агенти да се отсвирят,само с лидера не става.Нов валутен рекорд в Русия: 40 рубли и 10 копейки за доларЛошите новини за Москва продължават със спада на петрола най-евтин от 27 месеца насам

5

Анонимен

преди 9 години

Мат'ряла на БСП толкова може. Акъла на социалистите стига колкото да им поддържа жизнените функции и за ходене по контра митинги.

4

Рали1

преди 9 години

"Гаранция за едно добро управление е един просветен народ!" Иван Евстатиев ГешовСамо с кебапчета не става,други дадоха повече пари на ромите, АБВ ,целувката на другаря Станишев с Местан,на евровота беше жълт картон-вече е червен цвета...Малко сухи цифри!2013 г. ГЕРБ-30.53% ; БСП- 26.60% ; ДПС- 11.30% ; Атака- 7.29% ;2014г.- ГЕРБ-32.67% ; БСП-15.40% ; ДПС-14.84% ; РБ-8.89 %; ПФ-7.28%; ББЦ-5.69%; Атака-4.52 %; АБВ-4.15% !!!

3

Анонимен

преди 9 години

Ако може и пълна екстрадация на всички бивши и настоящи членове на партията в чукотка. Щях да предложа С. Корея, ама и там почна да духа друг вятър - да си ходят при чукчитата!!!

2

Наблюдател

преди 9 години

Само че в бетонните комунистически глави не влиза нищо каквото и да се случи.

1

Анонимен

преди 9 години

Смяната на лидера не е достатъчна, трябва и смяна на идеологията, ама за смяна на идеологията трябва акъл а той е крайно дефицитен в БСП. Излизане от спиралата в която се набута БСП е невъзможен.