57

Анонимен

преди 9 години

грешиш, Борисов ще се пенсионира- нали не се очаква да му сменяме памперси в парламента- следва разпад на ГЕРБ (добре би било по скоро да се случи) и кой според теб ще е в дясно- ДПС? Всъщност ГЕРБ не са дясна партия, а ляво-дясна в центъра

56

Анонимен

преди 9 години

когато си четвърта политическа сила не можеш да правиш безпринципни компромиси. защото на следващите избори ще си нулева политическа сила. а принципите затова са принципи, защото трябва да се отстояват. а не защото Кунева или Лукарски искат да седнат в министърско кресло (или да определят кой от тяхната партия ще заеме това место).

55

Анонимен

преди 9 години

не, другарю милиционер! просто разбирането на нормалните хора за благоденствие се различава от представата да мухаш филии с мас и да поритваш мачлета!

54

Винету

преди 9 години

Как така нито един бе, Москов, като това е позиция само на ДеСееБе?

53

Анонимен

преди 9 години

Бойко за пред Европата се прави на десен, а у нас - на ляв. За да го хареса материала.

52

Анонимен

преди 9 години

Нито Москов, нито Кънев имат позиция. Всичкото е злобата на оня неудачник Костов. Голям финансист бил, парите му в КТБ.

51

Анонимен

преди 9 години

Царят на дясното е Буда, ама незнайно защо не му стигат поданиците. Царят е гол, другарю!

50

Анонимен

преди 9 години

Прав е Москов... абсурдно е ГЕРБ да си въобразява, че ще управлява чрез правителство на малцинството с 80 депутати, което е 1/3 от всички депутати в парламента. Трябва да се направи коалиция и Москов е дал пример, коя коалиция с кои партии е приемлива за РБ.

49

Йехова

преди 9 години

До глас божий. Стига с тези бакалски сметки. По цял свят е така (без КНДР) - гласуват около половината или дори по-малко и в повечето случаи партиите с най-голям процент управляват.

48

dixsan

преди 9 години

и тия искат да са средния пръст като болен сидеров в миналия парламент

47

десен

преди 9 години

Москов, Москов!През май т.г. на евроизборите НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ДЕСНИЯ ИЗБИРАТЕЛ ви подсказа какво да направите! Той шутира Кунева!Ако вие с Радан бяхте мъже на място веднага трябваше да изхвърлите червената снаха и Лукарски от РБ! Не го направихте и затова сега ще им ядете ла.ната!Нека ви е гадно!

46

ФАШИСТ

преди 9 години

ганьовските политичета , не разбраха ли , че най-голямата ПАРТИЯ Е НА НЕ ГЛАСУВАЛИТЕ ! НЕ ИСКАМЕ парламентарна република , НЕ ИСКАМЕ дупедавци ! РЕФЕРЕНДУМ !!!

45

кой пИчели

преди 9 години

От написаното по-долу излиза, че победителя не трябва да определя премиер.Следователно премиер трябва да е победения (и по добре този с най-малко гласове).Следователно ПЪРВАНОВ - премиер!А ГЕРБ да слушат и да внимават. Какви са тези победи, какъв е този милин галосове.Виж малките партии са "голяма" работа.

44

Анонимен

преди 9 години

Силна позиция от Петър Москов. Дано успеят да удържат. Хората са гласували за РБ за да бъдат алтернатива а не при първото помирисване на власт да нарушат всичките си принципи. Засега единствено Радан Кънев от лидерите на партиите в блока има адекватна позиция.

43

Анонимен

преди 9 години

и ГЕРБ, и РБ и евентуално ПФ трябва да изложат позициите си по Топ 10 наболели проблеми и неотложни реформи. ако намерят съгласие, да съставят правителство с 2-годишен мандат. ако не могат, да се насрочат нови избори скоро. и избори трябва да се правят, докато се състави стабилен кабинет със стабилна подкрепа от около 140 депутатски места.

42

Анонимен

преди 9 години

Вие от блока наясно ли сте как изглеждате отстрани.

41

Анонимен

преди 9 години

Алчни изгладнели реформатори налазиха във властта. Ще се изръфат помежду си преди да са докопали заветния кокал.

40

Анонимен

преди 9 години

Да се даде подкрепа на лицето Бойко Борисов, което е известно с това, че излиза с "окончателни" становища по няколко пъти на ден: сутрин, къде икиндия и кънсо вечер - това е все едно да дадеш подписан празен чек на непознат на улицата. Нито го знаеш каква сума ще впише, нито какво ще си купи с нея.

39

Анонимен

преди 9 години

Само едно ще кажа относно Петър Москов. Бил е прекалено учтив. От мълчание, намеци и недомлъвки се докараха тук ДСБ. Лукарски излъга всички в прав текст, Кунева публично се предложи преди да е поканена. Вижте Бареков: Уж мразеше Борисов от душа, а сега му пристана. Дами и господа, каква е разликата между Бареков и Кунева. Някой?

38

Анонимен

преди 9 години

Хляба Боце ли го раздава? Чакай, че се просълзих. Не виждам какво ви притеснява герберуги, Боце дава заден, предлага друг премиер, пише се коалиционно споразумение и толкоз. Ако не при Бареков и Доган, те са отстъпчиви