29

Станимир Николов

преди 9 години

Точно така, и се чудя защо се отбелязва този празник на Независимостта. Но народа сам трябва да решава по кой път да се движи страната, а не както винаги е ставало други да решават. Много голяма част от българите са силни само пред телевизорите, но нищо не са направили за страната си, и после се оплакват. Има много страни за пример, които са си извоювали доброто си положение,и ние можем. Обезателно трябва да се отпишат Русия и Запада. Когато това стане, промяната по- малко ще започне

28

Иванов

преди 9 години

Церка е в налагането на някаква измислена БОРБА, от която в крайна сметка нищо не зависи за хората!И самата реалност и това което става в нея, са напълно отделени от тази БОРБА!Но глупостта на хората ги кара да съ-участват в БОРБАТА, като именно така я легитимират като УЖ определяща реалността им!А всъщност БОРБАТА е само цирк за маймуни, които чрез съ-участието си доказват че са маймуни, след като вярват че тя определя реалността им, а всъщност тя само отклонява вниманието им от ДРУГИ !!!

27

Анонимен

преди 9 години

Tоп тъпака на републиката е Стефчо! Що милиарди окрадаха зад гърба му, той се чуди що не им се получава на другарите! Пълен *** е човека!

26

Shark

преди 9 години

Проф. Данаилов, при цялото ми уважение към вас като един от най-талантливите актьори искам да ви попитам защо не си останахте в сърцата и спомените на хората именно като такъв - един от най-талантливите актьори. Защо ви беше необходимо да се занимавате с тази мръсотия - политиката. Замислете се проф. Данаилов като какъв искате да бъдете запомнен - като актьора, изиграл почти всички български владетели, или като крадлив депутатин (дори и да не сте бил крадлив, по презумпция депутатите са крадливи)

25

екс

преди 9 години

Професор?! Професро, който пише "Збогом?!" Иначе за доцент съм навит - "има страааашни очи!" :)

24

Станимир Николов

преди 9 години

Никакви политици няма да могат да оправят положението, ако народът сам не се вземе в ръце, иначе ще е все същото и ще се въртим в един омагьосан кръг, на избори ще дават своите обещания, после няма да ги изпълняват, ще се събират недоволните пред Народното събрание, ще си подадат оставката, ще се назначава служебно, пак избори, и нещата няма да се променят. Трябва българина да си промени мисленето, защото сега като увеличат тока, и намалят пенсиите, тези хора, не правят нищо да си защитят труда

23

До ИСТ

преди 9 години

Съгласен съм със становището ти за БКП-БСП. Но айде да не разпостраняваме грешни информации, че България била най-бедна в Европа. Това не е така! Който иска, може да се информира!От друга страна, ние българите имаме склонноста и манталитета, да се правим на по-бедни, отколко сме. Това по-скоро идва от "историйките", които слушаме за Западна Европа, как там едва ли не, парите се раздават по улиците...

22

akud

преди 9 години

Аз Мога да се обзаложа с всички Българи песимисти , че ако на избори гласуваме 75, 80% за една две Български партии, дпс няма да могат и парламентарна група да сформират......

21

ЦК на либерастите

преди 9 години

Как ще правим добро за народа бе вие луди ли сте?Правим добро само на западните народи като даваме конията си за експлоатация гратис !

20

Анонимен

преди 9 години

Другарю професор, Партията на Регионите в Украйна водеше точно същата политика на озлобление и разделение вътре в украинското общество. Насъскваше едни украинци срещу други украинци и навсякъде и във всичко подкрепяше Русия и Путин. Трагичните резултатите от тази политика ги видя цял свят. Такава политика в България целенасочено води и вашата партия БСП и докато не унищожите и смачката България както това направи ПР в Украйна вие няма да престанете да лъжете и заблуждавате народа.

19

Станимир Николов

преди 9 години

Много хубаво интервю на Стефан Данаилов. Но за да се случи всичко българският народ трябва да се обедини. А не, всеки тръгнал на някъде, и оставя всичко на случайността. Нека се "оправи" и тогава ще се върна, когато всичко е наред. То така не става, всеки трябва да даде част от себе си, за да може нещата да се случват, а какво става, всеки ден напускат стотици напускат страната, да работят и учат другаде, положението няма как да се промени, и защо е това гласуване от чужбина, нямат право на това

18

Елемаг

преди 9 години

Ламбо,единственото мъжко в тебе е, че заяви за оставането ти в БСП защото тая партия ти е дала много.Другите "артисти' набързо станаха демократи 90-те.Така е .Един мъж стои на идеите си докрай.Но, до тука с хубавите неща!!!25 години ти си част от тази партия ,която разсипа България!!Е това няма кой да ти го прости!!

17

Въпроси

преди 9 години

Защо партия, която е лъгала и манипулирала ВИНАГИ да е водеща у нас? Защо партия, която дори не се отграничи от миналото на социализма, е горда със историята си? Защо партия, която е дошла незаконно на власт след Освобождението, наложила е противопоставянето между хората и е забранила църквата е толкова важна у нас? Ние *** ли сме? Наивни ли сме? Какви сме всъщност ние? Защо лесно ни водят за носа? Къде ни е вътрешното усещане и съвест? Какво става с нас?

16

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАОСОБЕННО ГОЛЯМО Е РАЗОЧАРОВАНИЕТО ОТ ВЕЧНИТЕ ЛЪЖЦИ КОМУНИСТИТЕ. ПРЪСНАХА СЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ И СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ГОЛЕМИ ДЕМОКРАТИ А СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА, ПРОДАДОХА НИ ЗА СТОТИНКИ НА ПУТИН И ДОГАН И ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В РОБСКА ДЪРЖАВА. ОБИКНОВЕНИЯТ БЪЛГАРИН Е НАЙ-БЕЗПОМОЩНИЯТ ЧОВЕК НЕ САМО В ЕВРОПА А И В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА. СТАНАХМЕ ЗАЛОЖНИЦИ НА *** И ТУРЦИ И НАЙ-ОНЕПРАВДАНИТЕ !

15

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

В културата и изкуството - професор... - в политиката - младши асистент... - срам и позор за бате Серго Збогома...

14

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Збогом стефане!!!

13

асд

преди 9 години

Този, дето се прави на ущипана мома и прикотква пак бабичките, гласува ЗА Пеевски да стане шеф на Държавната Агенция за НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ! Мога само до тук да спра, но искам да добавя, че разделението и озлоблението точно БСП и най-вече Станишев го водиха като целенасочена политика и стратегия.

12

накратко

преди 9 години

Г-н Данаилов, аз много Ви уважавам! Вие за мен сте страхотен актьор и човек!Но, няма какво да се лъжем. Партия, която е лъгъла неведнъж хората, защо да не го направи и този път? Какъвто и отговор да измъдрим на този въпрос, поговорката за лъжливото овчарче ще доминира! Именно заради това звучи леко смешно израза: "Защото, ако и този път не спазим обещанието си..."Пожелавам едно всеобщо узряване и помъдряване! Нека най-после схванем кои са истинските ценности? И защо са именно те?

11

ИСТ

преди 9 години

Другарю Данаилов,твоята партия БКП - БСП пося и отглежда злобата и омразата между хората. 70 години вие разделихте българският народ на наши другари и врагове, гадове.Вашата партия направи България най бедна в Европа.И ти участваш в това разделение. Не се прави на невинен и загрижен за хората. Твоето театро свърши.

10

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Ламбо, тоя въпрос отдавна трябваше да го зададеш на твоите шефове от Позитано...