30

Сашо

преди 9 години

До 26, може и така да се каже, но нали знаеш че умните и можещите хора ВИНАГИ са МАЛЦИНСТВО от обществото, само се надявам на разумните хора в България, на тези които САМИ разбират нещата, а не им ги казват / журналисти / дато ДОНОСНИЦИТЕ на ДС, а именно КУКИТЕ Бор, Димитър и тази която бе оплюта и от Доган - МАДАМ В.

29

Анонимен

преди 9 години

27 Хасково е един прекрасен град сигурно благодарение и на този кмет , да не би Гришо ако не бяха направени кортовете в града щеше да стигне до Уимбълдън и Маша

28

Божо

преди 9 години

До АнонименЗатова Хасково ще избере чисти и неопетнени ангели !!!

27

Анонимен

преди 9 години

27 Крайно време е богато хора с честно спечелени пари да стават политици или тискаш все голтаци които с изцъклени очи да гледат как да крадат повечко

26

Анонимен

преди 9 години

Големи мафиоти сте реформаторите. В хасковска област на първите две места в листата ви са поставени двама крадци, за което са си платили както подобава естествено. Първият в листата е синът на хасковския кмет(Георги Иванов - известен с множеството си дела за рекет и корупция)- С. Иванов, който има строителна фирма и заедно с бащата си усвояват общински пари. Вторият в листата е синът на собствениците на Неохим Димитровград. Който декларира 25к заплата, а ще става политик със заплата 2500лв.ЗАЩО?

25

Анонимен

преди 9 години

Не се ли убедихте от случващото се че единствения правилен избор в момента е Реформаторския блок , какво още трябва да се случи за да го разберете , още колко банки да изгърмят , още колко бандити да бъда пуснати от съда на свобода , още колко програми да ни стопира ЕС още колко Южни патока да закачат на шията рашистите , ДО КОГА ПИТАМ ЩЕ ГИ ТЪРПИТЕ .

24

Анонимен

преди 9 години

23 Така ли комуноиде , за това сме на дъното заради такива като теб

23

Анонимен

преди 9 години

Такова изказване нито е оригинално, нито политически издържано, а чисто хулиганско. Зад БСП са около милион граждани на България. Костовиста Радан не е по-голям от тях, нито партийката му. Когато Радан оглави десните в ЕП, както Станишев, какъвто и да е,тогава ще пророкува за съдбата на БСП. Така че точка на Радан Къневите брътвежи.

22

ЕЛЕКТРА

преди 9 години

С ***, *** и сачма не трябва да се управлява. Момата, Сачмата и Чалмата са водачи на червения башибозук в България, докарал безброй беди и тотална бедност на българския народ...

21

Анонимен

преди 9 години

Патриотичен фронт - гласувай с 24 бюлетина - да изметем ДПС!

20

Анонимен

преди 9 години

абе червеняков и Янаки също нададоха вой но са малцинство- Освен товаЯНаки ми падна в очите като се обяви срещу преференциите.

19

Анонимен

преди 9 години

Да не забравяме все пак, в коя партия е членувал другарят Баце, кой го направи генерал, и в чия листа беше избран за депутат.

18

Анонимен

преди 9 години

До коментар 1 И кои са тези "не мошеници" в БСП? Георги Кадиев ли? До колкото се сещам той беше единствения, който наддаде вой срещу безобразията на корумпираната ви продажна партийка.Всички сте мошеници, но хубавото е, че пенсионерите - 90% от електората на БКП, скоро природата ще си ги прибере и партията ви ще изчезне.След 10 години БСП няма да съществува, помнете ми думата.Лошото е, че анти-българското ви създание ДПС става все по-силно.Там ще трябва със сила да се оправяме.

17

Все Още Българин

преди 9 години

Все едно сме отново 1989-90 и слушам пак за демократично дясно управление, но само с участието на БСП!!! Абе ХОРА, ВИЕ нормални ли сте?!!! Вие 25 години за какво живяхте и страдахте?!!! Не можете ли да мислите, че пак започвате филма отначало?!!! ГЕРБ + БСП не може да бъде печеливша формула!!! ГЕРБ никога не са били, а може би и просто не могат да бъдат истинското дясно!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Комплексар! С тези изборни резултати по -хубаво си гледайте в собствения двор :P

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1Какви хора може да сте вие от бсп, водени от лидери-мошеници, както сте написал

14

Анонимен

преди 9 години

никоя партийка-пигмеяче няма шанс за в парламента без коалиция с по - голям батьо, кака, или партия от третия пол /бсп/!

13

Иван Костов

преди 9 години

Че трябва да има коалиционно правителство и че такова ще бъде, вече го осмислиха и децата и бабите.Но на човека с най-ниска коалиционна и обща култура от кандидатите за власт, най не приляга да говори за коалиция... Но онази проклетийка властта, какво ли не прави.

12

омръзнахте ми

преди 9 години

Слугинята на костов - никой не го пуска в селото, той пита за поповата къща. Точно като господаря си при управлението на ГЕРБ. костов хареса позицията на догон и той стана почитен член, т.е отдръпна се от политиката и внедри слугите си, на които дърпа конците. В този уж блок има двама върли костовисти - радан и москов. Толкова се вживяват и демонстрират принципност, че просто ще се разплача. Не стават и за *** на зеле.

11

11

преди 9 години

някой трезвомислещ може ли да ми каже поне една разлика между БСП и ДПС ? Има само прилики които не ми се изброяват. Която и да си избере за партньор , ще го завлече на дъното