80

ПОП

преди 9 години

СМЪРТ , САМО СМЪРТ

79

Анонимен

преди 9 години

Всички политици-не ги деля/БСП,ГЕРБ,ДПС.../ си мислятслужебно правителство, ще се скрием зад гърба му и понеже се води,че не е на нито една партия ще пускаме ислямисти в България, ще увеличаваме тока...но има един от тази политическа хунта, който все още е на показ/поне да изборите/, така наречения президент. Така,че братя войната е срещу продажните политици.Народ срещу продажници. Преди изборите мафиотското лице на политическата класа 25 год. унищожаваща България се намира в НПО Президенството

78

ля ля

преди 9 години

дхес по телевизора гледах Б.Манчев милия - каза че тока трябвало да бъде с 200% по-скъп още преди време далечно да е започнало поскъпяването! много е жалко когато обикновения човечец бива ака лесно хлъзнат в дадена посока!

77

преди 9 години

Нормално е,когато консумацията се свива цените да растат. Това е така,защото се повишават разходите за по-малко произведено. В България няма производство,В България всяка година изчезва един град от около 60000 човека. Потреблението се понижава постоянно и не само на ток. Ние сме като едно село оставено на изживяване и нищо не може да се направи за нас. ДЪРЖАВА СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ. Ивеститори от запад няма да дойдат. Остава да действа държавата или след 20 години, държавата няма да се справя.

76

Анонимен

преди 9 години

Защо пляскате минуси на номер 100? Човека ви казва тъжната истина.

75

Анонимен

преди 9 години

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ НЕЗАВИСИМИ ОТ МУТРИТЕ КУПЕТЕ СИ ИНВЕРТОРИ. ИНВЕРТОРА РАБОТИ НА 12 ВОЛТА КОИТО МУ ГИ ПОДАВАТЕ НА ВХОДА ОТ АКУМУЛАТОР. НА ИЗХОДА НА ИНВЕРТОРА ИЗЛИЗАТ 220 ВОЛТА. С НЕГО МОЖЕ ДА ЗАХРАНВАТЕ ТЕЛЕВИЗОР КОМПЮТЪР ОСВЕТЛЕНИЕ МИКРОВЪЛНОВА ЗАРЕЖДАЩО ЗА ЛАПТОП ТЕЛЕФОН ВЕНТИЛАТОР И ДРУГИ ЕЛ.УРЕДИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ МОЩНОСТА НА ИНВЕРТОРА. МОЩНОСТИТЕ ВАРИРАТ ОТ 150 ВАТА ДО 3000 ВАТА. КОГАТО АКУМУЛАТОРА СЕ ИЗТОЩИ ГО ДОЗЕРАЖДАТЕ СЪС ЗАРЯДНО ЗА АКУМУЛАТОР. СМЕТКИТЕ ВИ ЗА ТОК ЧУВСТВИТЕЛНО ЩЕ ПАДНАТ.

74

Анонимен

преди 9 години

Принципно не ми е проблем да плащам и по-високи цени, доходите са ми добри, обаче мразя да ме правят на ***. Къде са разчетите, сметките, калкулаците по цялата верига ???Искам конкуренция в сектора, що никой неправи нищо в тая насока ??? Искам пред вратата си да имам поне 3 доставчика на ток, както имам 5 доставчика на и-нет и кабелна телевизия. Да сте чули ЗА някой и-нет доставчик да вдига таксите е така, ААА???

73

Анонимен

преди 9 години

ЕРП-тата, като не могат да се справят на сегашните цени да си ходят. Чао...

72

Анонимен

преди 9 години

Вече си мисля, че за кражбите от НЕК и по цялата верига-Марици,фотоволтици,ЕРП-та,както и отговорните за ислямизацията на България, чрез заселване на нелегалния афро-арабски бащибозук-най-добре на стадиона!

71

Анонимен

преди 9 години

Най бедната страна в ЕС се оказа първенец по добив на злато и сребро в Европа!!!??? Америка ни благодари през сълзи, че се грижим за добрия и стандарт на живот.

70

Анонимен

преди 9 години

Заслужаваш си го, *** народе !На 5 октомври пак глусавайте за Граждани за Европейски Цени на Тока в България и Ноември ще ви одрусат со още 10%. Плавно де - по веднъж месечно ще ви стрижат.

69

666

преди 9 години

Така, и квоооо, ще се мълчи ли?? Сигурно, защо ли питам! Не само че ще се мълчи, ами и ще се гласува, пак за тея ще се гласува, комунистите от ГЕБР, БСП ДПС. Е ми това е, мълчете, гласувайте и гледайте как ви ограбват, живейте в мизерия и изпращайте децата си в чужбина и ги виждайте веднъж в годината, понякога и по-рядко. Да ви е честито поредното есенно-зимно стригане на овцете

68

Анонимен

преди 9 години

Абе нашите братя от Брюксел нали ни обясняваха, че имаме свръх производство на ел. енергия и трябва да затворим Козлодуй. А при свръхпроизводство когато има изллишък на една стока цените падат, нали така беше, либерална икономика разбии'ши, пазара да регилира всичко. Предполагам значи, че комунистите крадат тока и тайно го изнасят за Русия, затова въпреки свръхппроизводството, количествата за недостатъчни и затова расте цената, заради комунистите.

67

Анонимен

преди 9 години

Очаквам труп до електромера.

66

Анонимен

преди 9 години

Тиквун си мисли,че като вдигне измекярското правителство тока, той ще излезе чист. Само, че сметките ще дойдат по негово време

65

Анонимен

преди 9 години

Ох, много минорно настроението на соросоидчетата. Вярно че Орешарски е виновен, но новината пак не е добра. Едно е да удряш ***, друго е тебе да ударят по джоба, нали бойковистчета.

64

братя спокойно

преди 9 години

Знаете ли братя как се сварява жаба в тенжара без похлупак? Ако водата е вряла жабата ще изскочи, но ако е на бавно подаване първо жабата ще се стопли,поле сгорещи , накрая ще пукне без да разбере че водата е ВРЯЛА. иТОВА Е ЗАВАС *** ***, *** , ЩЕ ИЗПУКАТЕ ВСИЧКИ ЗА ДА ДОЙДАТ ХАМЕРУГЕНИТЕ.

63

Анонимен

преди 9 години

До 674500 лева са трохи, но за нещастници като теб може и да е сума. Тук въпросът е, че хората масово гинат, щото работят за супер мижави пари, дори по-мижави от твоята заплата. Мин 5000 лева следва да е заплатата от днешна дата.

62

ИСТИНАТА

преди 9 години

Естествено, че ще я вдигат, нали окрадоха държавата до дупка и сега трябва от някъде да запълният фугите......и естествено в абсурдистана ограбения ще възстанови ограбеното!!! Няма да има оправия тука и сле още 25 години....то всъшност няма да ни има дотогава де! Който беше умен, мъдър и предидлив отдавна си би шута от тия плаващи пясъци просмукани от корупция и стопанисвани от батко и братко, леля и вуйча, стрина и свако!!!

61

Анонимен

преди 9 години

Българинът само мърмори че му е скъпо. Я се разходете по ресторантите на нощна София - претъпкани са. Я застанете за един час на Кулата и пребройте колко тежки джипове и други возила с БГ-регистрация ще минат. Я се разходете по моловете, които се пукат по шевовете, но за тока, нали не се вижда и трябва да мърморим.Ами няма как той да е без пари, след като един *** зя накаква си фльорца може да е 500лв, нали.