54

Анонимен

преди 9 години

ЖИВУЩИТЕ ТАМ ОРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ И ВСИЧКИ ПРЕД СЪДА !!! НЕ ОСТВЯЙТЕ ТОЗИ *** НА СВОБОДА !!!

53

До г-н 70

преди 9 години

Каква телевизия Калфа бе, човек? Там е територия на ТВ Смрад!

52

Анонимен

преди 9 години

защо не разпространите снимката на виновника ? Защо криете лицето му ? ЗАЩО ?!

51

www

преди 9 години

РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ...

50

БАЩА

преди 9 години

АЗ БИХ ТЕ ИЗЛЕЖАЛ!!!!!!!!!!!! и колежките ти с киселото мляко и тях!

49

Анонимен

преди 9 години

КОЙ Е ТОЗИ ПОЛИЦАЙ ДАЙТЕ МУ СНИМКАТА БЕ , МЕДИИ. ЗАЩО ГО КРИЕТЕ И ВИЕ ? АКО БЕШЕ НЯКОЙ ***, ЧОВЕЧЕЦ ДО СЕГА ДА СТЕ МУ РАЗДУХАЛИ ЦЯЛАТА АВТОБИОГРАФИЯ И НА РОДАТА МУ, АМА НАЛИ ОТ ГОРЕ ВИ КАЗВАТ И НА ВАС КАКВО ДА ПИШЕТЕ .... *** !!! СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ ИМА ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ !!!

48

Анонимен

преди 9 години

Ако съдът отсъди в полза на куката , има лесно , 2 туби бензин на неговата къща и две туби бензин на къщатата на съдията, като тръгнат да бягат едни колове в главата. Само така ще се оправи тази държава, аман от демокрация и толериране на подобни твари !!! ИЗМИРАТ НАШИТЕ ДЕЦА И БЛИЗКИ , А ВИНОВНИТЕ СЛЕД СЕДМИЦА СИ ПИЯТ И СИ КАРАТ ПАК !!! КАКВО СТАНА С ОНЯ ГРЪК КЪДЕ ОТНЕСЕ МОМИЧЕТО НА СПИРКАТА ???

47

Bobi

преди 9 години

Не мога да си представя само мъката на родителите. Като гледам разликата във възръстта на дечицата е голяма и със сигурност тази малка душица е чака много-много дълго време... Дано господ я е прибрал вече на по-добро място от това тук.. Почивай в мир мъниче..Съболезнования за родителите... А на убиеца дано му дадат еквивалентна на престъплението присъда.... а дано ама надали както има една максима....

46

Анонимен

преди 9 години

тоя е гербаджия познавам го

45

Анонимен

преди 9 години

От години съм се убедил, че няма по-долно същество от българския полицай!Никой поне малко читав човек не би издържал работа в система изградена от лъжа, подмазване, корупция и насилие над обикновените хора!Срам за вас, идете и вижте в някоя нормална държава какво представлява полицията!Нещастници!

44

Анонимен

преди 9 години

Искам да знам къде е министъра на това министерство и главният прокурор и дали ще вземат отношение по този случай? Ако не го направят и този барбар с колегите му, които са го прикривали, не понесат най-тежка отговорност, правете си сами изводите! Само с писане по форуми, няма да се оправим!

43

льжата

преди 9 години

Той единственно бави но не забравя.

42

Анонимен

преди 9 години

У нас ако ви се наложи да отидете до съда по-добре отидете до баничарницата или месарницата ефекта ще е същия.

41

до 58

преди 9 години

Да може би за нас нормалните хора, за богоизбраните пагони тези закони не важат !!!

40

ДЕБЕЛАКА ЦАЦИ

преди 9 години

У нас всички са невинни това е държавата в която никой никога за нищо не е виновен.

39

Анонимен

преди 9 години

ЛИНЧ ЗА ТОЗИ *** И ВСИЧКИ КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ПРИКРИВАТ !!!! ИДВАТ ИЗБОРИ , ХАЙДЕ ДА ВИДИМ КАКВА ЩЕ Е ПРИСЪДАТА !!!

38

ВЕЖДИ РАШИДОВ

преди 9 години

И сега като ми блокираха един милион у КТБ- аз дето тия мангизи с пот на челото и с едното длето и чукче съм изкарвал чрез скулпторите си, какво постигнаха? Накараха ме да сменя Джонито от син на червен етикет от беднотия.

37

Анонимен

преди 9 години

Такива са всички полицаи в България убиици

36

Баща

преди 9 години

Честно не мога да си го представя! Едно невинно създание да си отиде заради *** в униформа. Гледам снимките и отказвам да го повярвам, че това може да се случи с моето 6 месеяно бебе. Просто ми се пълнят очите...Каквва *** трябва да си за да седнеш пиян да шофираш. Още повече след такова нещо да тръгнеш да се скатаваш - да викаш колегите на помощ, да ти дават кисело мляко само за да се оттървеш. А детето вече изстинало....

35

Анонимен

преди 9 години

То след такъв стрес съдбата си го връща , я рак ще е , я диабет , я някое от неговите деца ще замине ... Не се бойте възмездието може да закъснее, но няма да го пропусне..