94

Анонимен

преди 10 години

Анонимката с многото плюсове, питах те нещо културно ;)Би било възпитано от твоя страна да отговориш как си слагаш сам толкова плюсове ;)

93

Анонимен

преди 10 години

Анонимка, само не мога да разбера как си ги слагаш тези плюсове, а на мен тези минуси. Би ли бил така любезен да ми обясниш или да ходя да търся в интернет?

92

Анонимен

преди 10 години

Какви "сепаратисти"??????????????????Това са 100% руски войски изпратени там нелегално и незаконно.... ***..

91

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До майорскиВсички медии се държат от мазни седерастични шопи-хипстъри и "червени куфарчета" на хранилка в някое НПО, а те са си просто такива... Само доктор Калашников може да ги излекува.

90

Анонимен

преди 10 години

Битките са започнали отново. Укрите са изнасилили групово жената на опълченец на площад пред възрастни хора и деца. Под Телманово е разбита бронирана колона на украинските войски. Украински части заемат позиции около Донецк. Минират мостове, разпитват и стрелят по цивилни. Примирието свърши. Ще видим новите санкции и на двете страни.

89

Вкусно Теле

преди 10 години

И какво сега, май ще има санкцийки

88

до майорски

преди 10 години

Това е наистина така, отдавна сме го забелязали! Затова не се ядосвай, ами се информирай от извора! Има толкова много сайтове. У нас от самото начало говорят наопаки.

87

Анонимен

преди 10 години

ВАЛЬЦМАН ПАК СЕ ИЗДЪНИ

86

Анонимен

преди 10 години

*** сте вие бандеровците. Украинската война не е между Русия и Украйна или между Новорусия и Украйна. Тя е класова война. Това е война между украинските олигарси и украинския народ. Нахъсаха ви да се биете, но не ви научиха как. Дадоха ви идеологическата обосновка заради която да умрете и ви пуснаха на вълците. САЩ печели, създавайки разкол между Русия и Европа, създавайки нестабилност на границата на Русия. Русия и Европа губят. Вие умирате. Заслужавате си съдбата, ***.

85

майорски

преди 10 години

Не знам защо имам усещането че в Българие е прието като национална стратегия да се води информационна война с Русия ! ...Всичката тази помия дето се лее по весници и интернет .....и слушам по телевизията ....мисля че скоро ще въведът час в училише по анти руска пропаганда

84

Крим

преди 10 години

До ОТ ТУРСКАТА БАНЯ 105 Седи тихо в турския си баня, защото това е твоето място, и никъде другаде.

83

одисей

преди 10 години

*** проставелке пак си объркала посоката на стрелбата, целия свят разбра че Вайцман наруши споразумението само вие дупетавци не разбрахте, пак изкара днеска за парче хляб и сто грама сиренце нали се сещаш за системата ,,спомнете си за ,,Мейн,, за кораба ,Либерти,, в Сред. море и ,,Мадокс, в тонкинския залив - трябва да знаеш чий патент са тези провокации - голяма изтривалка си нямо що...

82

Анонимен

преди 10 години

В момента украинската олигархична класа разчиства метежните елементи, за да си осигури безпрепятствено управление през следващите 30 години. Мога да си представя какво я очаква Украйна...

81

Анонимен

преди 10 години

Патриярх Филарет:Путин изрича явни лъжи: докато организира и изпраща платени убийци в нашата страна , той говори за вътрешен конфликт, в който се предполага, че не е замесен. Украинският народ постоянно призовава Путин към съчувствие , но изглежда той остава глух за тези призиви и само увеличава злото, понеже той, подобно на Юда Искариот е обсебен от Сатаната

80

33333

преди 10 години

ИСТИНАТА Е,ЧЕ ПО- ГЛУПАВО И ТЪПО НЕЩО ОТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА СКОРО НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО. ТЯ СЕ СЛУЧИ ПОРАДИ ФАКТА, ЧЕ СЛЕД КРАЯ НА СТУДЕНАТА ВОЙНА ЦЕНТРАЛНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА НЕ БЯХА ДОСТАТЪЧНО АГРЕСИВНО ПРИСЪЕДИНЕНИ КЪМ ИКОНОМИКИТЕ НА САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА, ПОРАДИ ПРОСТИЯ ФАКТ,ЧЕ ТАМОШНИТЕ КАПИТАЛИСТИ НЕ ЖЕЛАЕХА ДА ЖЕРТВАТ МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ КУПЧИНИТЕ СИ СЪС ЗЛАТО И ДА ТЪРСЯТ ИСТИНСКО СБЛИЖАВАНЕ С РУСИЯ В ИМЕТО НА СИГУРНОСТТА НА СВЕТА.ЕТО ЗАРАДИ ТАЗИ ТЪПОТИЯ ИДВА ИСТИНСКАТА ЗАПЛАХА НА ОБЕДИНЕНИЯ ИСЛЯМИЗЪМ

79

Анонимен

преди 10 години

На Яйценук и Порошенко им трябва външен враг, иначе украинският народ ще ги отнесе. Обаче не върви да нападнат нито Русия, нито член на НАТО, чв ще ги разстрелят насред майдана. Затова нападат собствения си народ. Целта е да избият по - буйните, за да няма кой да скача срещу тях. Целия Десен Сектор ще бъде избит. Като Сашо Белия, който беше убит като бясно куче.

78

Анонимен

преди 10 години

Турската баня май забрави ботуша на казака. А и в момента се моли за ресурси. На кого? Ааа, на Москва. Защо? Ами защото чичо Сам се опита да му организира цветна революция. Та в момента в турската баня има само хюмненца с голи ду*пенца. Но руския теляк не му се занимава с ***. Той си гледа бизнеса и печалбата. Забременявайрте се помежду си в турската баня. Това го можете.

77

Анонимен

преди 10 години

До бандеровчеНикога не казвай няма, защото може да се случи!

76

Анонимен

преди 10 години

Те поляха руснаците веднъж и им палнаха клечката. В резултат Берлин беше окпмплектован 50 години с руски танкове. Сега направиха същото в Одеса. Какво ли ще стане с Киев?

75

Анонимен

преди 10 години

Червени фашисти, да ви е честит рождения ден на Правешкия каскет !