17

Анонимен

преди 10 години

Искам да чуя мнението на Дебелата Леля с тиквата за червения картон! Тя е моят идеал за фенска култура и съпорт.

16

до 18

преди 10 години

Какво мачкахте? Ако мачкахте, и с десет души поне щяхте да сте равностойни. Играхте на мускули а голът ви е чист късмет. Бъдете малко реалисти. Вярно че Вили е добър треньор и се противопостави сравнително добре.

15

ФАШИСТ

преди 10 години

и Лудогорец и Ботев са ми симпатични отбори , най- мразя българските съдии, такива *** няма и на остров тамбакту. как ще върви българският футбол при наличието на посредствени "съдии"

14

Анонимен

преди 10 години

смешно е фенове от разград да дават акъл на хора ходещи от години на мачове. Колко хора ходеха на мачове на Антибиотик?! До вчера ви нямаше. Не сте критерии за фенство. Имате агитка от жени и деца. Че ви бутат бутат ви това не може да се отрече въпреки, че имате най-скъпоплатения отбор в първенството. Превъзбудени пишлигари пишат по форумите, а като се видим събота по улиците в отрепания Разанград пак ще гледате в земята. Или си заставаш зад мнението като се срещнем или седиш и мълчиш!

13

Анонимен

преди 10 години

Тия от агитката на чорбата са пълни смехорковци - Стяуа ги разцепи от бой три пъти поред а те щели да викат за тях срещу Лудогорец!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Отврат! Да викаш срещу отбор, който ти вдига и твоя клубен коефициент, за да не стартираш от Сан Марино в евротурнирите. Тия наистина са твърде дрогирани и пияни. Сменете дрогата и алкохола :-).

12

LethianDream

преди 10 години

Ха-ха! Това ли ти е БЪЛГАРСКИЯТ отбор, г-н Домус? С всичките бразилски *** и купените съдии? Колко пари взе от теб жалкото съдийско недоносче, което в момента свири финала за Суперкупата? Колкото бяха симпатичен отбор при големия за българските стандарти Стойчо Стоев, толкова сега са ми противни Лудогорец. Стискам палци за Стяуа другата седмица, защото това е безобразие и ме е срам от такива *** като зализания български Ал Капоне..Първо уволни Стоев, а червения картон мина всички граници

11

х

преди 10 години

много са смешни и жалки дето пишат срещу лудогорец някакви пикливи фенове на някакви смешни отбори дето гол не могат да вкарат, лефски цска и други ***

10

Анонимен

преди 10 години

Лудогорец игра с доста резерви, ха скрийте се от Ботев.

9

Анонимен

преди 10 години

Как не разбрахте, че съдите свирят против всеки отбор, на който треньор е Вили Вуцов!? Който не вярва да гледа реакциите му на всеки мач, в който и отбор да е!

8

Анонимен

преди 10 години

Те Ботев и първото полувреме играха като с десет души. Случаен гол и в защита. Хаотична игра. Пак ли съдията е виновен. Кой им е крив че си продадоха отбора. И изгоненият да беше от Лудогарец пак губеха мача, щяха да се върнат и да им бутнат 2 а не три гола. Вземете си стегнете отборите, само резилите България в Европа. Две години подред падат другите отбори от пълни евродебютанти, а вие от Ботев от 4-ия в австрийската Б група. ЦСКА щели да викат за Стяуа - 3 пъти ви биха за десет години-мазохи!

7

рязанград

преди 10 години

да е жив и здрав домуса и крадените пари...че иначе никой никога нямаше ни да ни чуе,ни да ни знае. а виж ся,имаме по 5-6 маршрутки агитка по-мачовете,купи купуваме,тва ова из европата...ехеее,станахме от гарги орли!

6

делиорманец

преди 10 години

До МАЙНАимаше нужда,и то как....ако не беше съдията щехме да си тръгнем много бити.

5

Десен

преди 10 години

Тази явна аванта за Лудогорец наистина много дразни, ок като си по добър биеш и това е ако не стане това е спорт. Тзи авнти започват да дразнят и да не се чудят ако в ЕКТ не получат подкрепата на феновете в София. А за събота аз лично ще пътувам до Разград да подкрепя любимия ЦСКА.

4

Анонимен

преди 10 години

Домусчиев пак ли купи съдията?!

3

Анонимен

преди 10 години

За три години от 9 възможни купи взеха 7, е няма такава успеваемост за гранде Разград !

2

Анонимен

преди 10 години

Тия смешни делиорманци едвам биха децата на Ботев. Ако не беше чичко съдия звездната им селекция щеше да стане за смях!! а ако останат без пари,(както Ботев)дали след 2 месеца някой ще се сеща за измислиния отбор от село?

1

ф15

преди 10 години

Николай Йорданов да вдига купата