17

Анонимен

преди 9 години

Въпрос на време е - до седмица <проруските сепаратисти> да се предадат. Очаквам до края на август Крим отново да е на Украйна. А след крим ще е Русия. Тогава изхода ще е под въпрос. Сещате ли се, че тази малка война е за горивата, които са на привършване, а все пак Донбас е с много въглища и газ, а в Русия, както и в Ирак има много петрол.

16

Анонимен

преди 9 години

Гледам, тотална мобилизация на троловете. Да не е свързана с визитата на Лавров ?!?

15

Нико

преди 9 години

Като прекъснат снабдяването им от Русия въпрос на време е украинците да си върнат града

14

2222

преди 9 години

Истината е, че в последните дни Путин демонстрира явно желанието си конфликтът да приключи по- бързо, затова и Славянск и Краматорск вече са празни градове и опълчението се изтегли вероятно и в Русия. Иска истината за агресора отново да лъсне. Защото агресорът САЩ ще се самозабрави след пировата си победа и скоро ще скочи и върху Крим, но там вече ще бъде приземен много бързо на земята, след един як пердах, а хунтата в Киев е длъжна да атакува Крим, защото иначе ще падне от власт.

13

До 11

преди 9 години

Ако Киев тръгне към Крим това значи че са обявили война на Русия, и тогава вече Киев ще загубят цялата Украйна. А може би на Русия не и трябва цялата, я сама тази от десния бряг на Днепър,от другата страна са фашистите.

12

Кратун

преди 9 години

Тези наемници трябва да биват избивани без съжаление. Днес ще ги пропуснат по коридори, утре някой друг ще ги наеме да убиват и взривяват в друг регионален конфликт.

11

Топчо

преди 9 години

Фюрер Путин днес е в лошо настроение. Руските нацисти ги громят като пилци в Украйна. Освен превземането на Славянск, основната колона руски нацисти, която се изтегли е разгромена. Сред наемниците изпъкват етнически "руснаци" от чеченски произходи и такива с дръпнати очи. Чисто и просто наемници, наети от Кремъл да убиват, колят и безчинстват в Източна Украйна.

10

Анонимен

преди 9 години

Какъв Крим бе, нещата там отдавна приключиха.

9

цезар

преди 9 години

Омразата вече е взела връх, и нищо не може да е спре.

8

111

преди 9 години

На Запада не му трябва Украйна без Крим, особено на Америка. Германия я устройва черноморския излаз през Одеса и Иличовск например, но Щатите искат пълна доминация в Черно море, защото искат да отрежат пълния достъп на руската армия до Балканския полуостров. Ако този сценарий се изпълни това означава, че Балканите ще бъдат отново предадени изцяло на турската хегемония, срещу задължението Анкара да участва активно в бъдещото окончателно превземане и на цяла Русия,включително и със сухопътна армия

7

до 7

преди 9 години

Защо пиленсе, се палиш? Аз съм учил че, кат Русия няма втора тъй могъща на света....а и нали доскоро така писахте,че Русия и Путин ще разкажат играта на целия своблоден свят, и какво стана пиленсе? Путин си взе парите/ или съхрани / а Вие останалите драскачи...и "опълченци", чеченци, донски казаци---и т.н. ***...останахте само с пяна по устата....

6

до 1

преди 9 години

И ще се спре пред Крим, защото там е руската армия.

5

до НОВ

преди 9 години

И какво предлагаш, Русия да влезе в Източна Украйна, ЕС и САЩ да настръхнат срещу нея и да започне война ли? Ама аз знам, че това ти се иска, но руснаците не са прости като тебе.

4

НОВ

преди 9 години

Русия пак предаде своите. Срам за Украйна да ползва система ГРАД и авиация срещу мирно население. Доказаха се като убийци.

3

до путинките

преди 9 години

Путин предпочете парите....а Вие ***, за Вас какво остана....ха-ха-ха.....

2

Анонимен

преди 9 години

Сепаратисти? Антитерористична операция? Медиите трябва да са се побъркали. Украинската армия избива населението на тези градове, които не искат да бъдат част от Украйна. Така ли се налага демокрация? Като избиеш всички несъгласни да са с теб? Обаче продажните западни медии си повтарят едно и също. Защо не ги наричат "борци за независимост" ?

1

ХУНТАТА В КИЕВ

преди 9 години

се хвали, че е хванала баба МЕЦА за ... шлифера. И не я пускала, ама кой кого не е много ясно. Времето минава, идва есен, след това ЗИМА. БЕЗ ГАЗ, БЕЗ ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ и ПЕНСИИ. БЕЗ НИЩОЕдна гола ХУНТА. Да си я ядат в КИЕВ със здраве.Тия няма да изкарат на власт и една зима