15

ени

преди 9 години

Я увеличете здравните осигуровки , след четири ,пет години ще дойда да ги гепна! Сега за какво да идвам?

14

дянков-велчев

преди 9 години

бяхте финансови министри с Милен Велчев - а сега по частни проекти и компании работите по ограбването на България!!!! Няма ли държавна тайна и конфликт на интереси между частните проекти и достъпът до информация през времето на МИНИистерстването вииииий

13

Анонимен

преди 9 години

Дянков беше доста нестандартен за българския политически небосклон.Надявах се,че може да промени нещо в тази нещастна държавица.Но и той като Костов бе демонизиран,оплют от всеки,който искаше да се облагодетелства по незаконен начин.Не мога да се съглася обаче,че в България има само политическа криза.Там ,където управляват български мъже кризите са поголовни и от всякакъв род.Толкова са им възможностите и принципите.

12

фани

преди 9 години

***!

11

Анонимен

преди 9 години

Явно има още доста за крадене щом герберастите отново се натискат за властта.

10

CVETA

преди 9 години

А народът и мизерията в която ти го вкара,бяха ли завиждане заради малоумното ти управление на финансите,бе Дянков ?

9

Анонимен

преди 9 години

Постната пица Дянков опоска всичко и избяга в чужбина. Доведе толкова беди и данъци този бирник, дори си позволи да въведе данък депозит.

8

Анонимен

преди 9 години

лакейчето нещо ни го лансират последните дни

7

Анонимен

преди 9 години

Тоя не е никакъв "финансист", а един полу-грамотен крадец и предател на България."Няма да съм част от следващото управление, имам си други проекти"Ами като няма да си част от следващото управление си ходи и си кради от банките, а не да ни се появяваш по медиите и да убеждаваш обикновенния българин в твоите лъжливи теории. Нали според личната ти оценка си проспериращ финансист? Ходи да работиш в някоя банка и забрави за политиката и забрави да се появяваш пак в България с претенции за фин. мин

6

OMG_Lucker

преди 9 години

Щом този ББ го изрита и то в момент, когато беше ясно, че ще сдава поста, смятай за какъв некадърник говорим. Той имал други планове, нямало да се връща в политиката.Абе аланкоолу, кой те кани изобщо?На времето така Киряков обяви бойкот на националния отбор. А Зума вика: Ама този въобще не съм го викал в национала, пък той бойкотирал?! :) Ама няма проблеми

5

Анонимен

преди 9 години

Банков му е мъчно че не можа да фалира КТБ и да я хариже на руските си господари.

4

OMG_Lucker

преди 9 години

А, Брад Пит с очила изпълзял от някъде.Здравей Брад, как е хавата?

3

Анонимен

преди 9 години

Ами да, то и сегашният, и следващият кабинет ще сърбат попарата, надробена от предишния, т.е. и от Дянков!!!Изобщо не са за завиждане, но си е цинизъм това изказване да се прави от виновник за сегашната ситуация у нас.

2

Анонимен

преди 9 години

Нека сравним Дянков със сегашният министър Чобанов. Първият има престижно образование, уважаван икономист, постигнал е неща и в личния живот - има семейство и деца. Уж руснаците го мразеха, пък си го придърпаха. Явно има качества на икономист. Чобанов - недоразумение, нищоговорене, няма мъжко излъчване, не съм го видял със/до жена. Единия е специализирал в престижни университети, другия разписва книжки в УНСС.

1

Анонимен

преди 9 години

О, корифеят на Боко Тикват, геноцидаджията на БГ-народеца пак се появи. Това ни чака оттука нататък. Нищо чудно да го върнат да ни доунищожи.Ама простият народ това си заслужава.