25

Иван Пешев

преди 10 години

Трябва наистина да има зверски наказания за такива потенциално опасни нарушения , направо колите да им взимат и да го обявят публично.

24

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКакво са виновни родителите на детето,ти имаш ли дете?Всеки разхождащ се в пешеходната зона си пуска детето и го следи само с поглед и гледа да е наблизо до него,никой не го държи за ръчичка.Все пак това е място за разходка и никой не очаква там да има автомобили.

23

Стрелата

преди 10 години

Този безотговорен и самозабравил се тип Георги Сапунджиев трябва да си получи своето най- сурово наказание. Случая е плот на примитивно поведение-затова в панделата според строгостта на закона.

22

ДЪБЛИН

преди 10 години

Отговора на всичко го дава 15.Браво много точно.

21

Анонимен

преди 10 години

*** народ , заслужаващ съдбата си.

20

Анонимен

преди 10 години

Има поне 4 случая, при които според правилата за движение по пътищата, там може да се движи превозно средство. Това означава, че родителите на дете в тази зона трябва да са плътно до него и да го предпазят ако трябва. Все пак не стана ясно защо шофьора не е видял детето? Нещо не е наред при тази трагедия.

19

ДЪБЛИН

преди 10 години

Така е когато 95% от населението на един град е преселено от околните села-нафукани бизнесмени с джипове,с основно образование,но с купени дипломи и книжки,селски бекове всеки със здрави връзки зад себе си,самочувствие до звездите,а полуграмотни-ето го резултата-жалко,жалко за детето и семейството му.След 2-3 години в съда ще видите резултата-УСЛОВНА присъда-така е в Корумпестан.

18

Анонимен

преди 10 години

Там има лоша организация на движението, която кара шофьорите да извършват това нарушение. Но наказан катаджия или кмет за лоша организация на движението няма и няма да има.

17

Анонимен

преди 10 години

Виновни има много, но ще осъдят само шофьора. Другите виновни - кмета и общинарите и родителите на детето, ще бъдат подминати.

16

30 акта за 30 дни!!!

преди 10 години

30 акта за 30 дни!!! А къде спи кмета и не е взел мерки да се прекрати това нарушение? Да не би кмета да е поредната Калинка на ГЕРБ? За мен много по-виновен е кмета на Стара Загора, отколкото шофьора. Кметът с действията и бездействията си е създал условия да се извършва масово това нарушение и нищо не е направил това нарушение да спре.

15

Анонимен

преди 10 години

Преди 17 години като карах с инструктура няма да забравя как той ми се скара, че съм спирал на пешеходна пътека с аргумента: "Не го ливиждаш, че се чуди дали да пресече още. Няма какво да го чакаш". ?!?!?! Обществото ни е прогнило. Манталитетът е селски и просташки. Манталитетът на едно общество се променя със строги закони и най-вече тяхното прилагане!Аз винаги спирам на пешеходна пътека, ама живея в Германия. В България ми светят, надуват клаксуните и ме ПСУВАТ като го направя!

14

Анонимен

преди 10 години

"Той заяви, че няма как над всеки шофьор да бди полицай, който да следи дали законите се нарушават."Не е неободимо. Друснете му глоба от 200 хиляди лева за отнемането на живот. Вкарайте го 40 години в затвор и няма да е необходимо никой да бди над никого. Нарича се адекватно законодателство, което поражда чувство за отговорност и наказуемост в едно общество. Ама какво говоря. В този посткомунистически *** за закони никой не е чувал!

13

Анонимен

преди 10 години

V tzeha na TOZI UROD kadeto si vurti businessa e umrial OSHTE EDIN CHOVEK A NA TOZI ISVERG NE MU PUKA...ZATVOR DO JIVOTZATVOR DO JIVOT

12

Бо

преди 10 години

Браво, написахте му името на Георги Сапунджиев. Така трябва и това е част от наказанието - да го чуе и види цяла България.

11

anonimen

преди 10 години

ami trabva da sprat tazi moda vseki da vzema deteto si ot u4ili6te s kolata ,bax tiq koli samo do toaletnata deto ne xodqt s tqx ,bil sam svidetel xora se ka4vat v kolite si za 20 metra

10

Шести

преди 10 години

Ами това е резултат от груповата безотговорност. Всеки знае че като има пешеходна се спира. Всеки знае че на инвалидно място не се паркира. И въпреки това маса шофьори летят на пешеходните и спират на инвалидните места, щото са "за малко".Докато едните погазват правилата, останалите вдигат рамене и се правят че не виждат ще има такива инциденти. А ако се осмелиш да направиш забележка на такъв или те гледа като полезно изкопаемо, или може и на бой да ти налети... Думи нямам за тая държава.

9

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ !Помните ли?Мръсният болшевишки агент ПОР написа това на челна страница в парцала си ТРУП 2001 година!Къде са сега такива заглавия,мръсни доносници?Не управлява ОДС и Костов и ги няма нали?Изверзи!

8

Анонимен

преди 10 години

DiscoveryНе само по селата е изтрита маркировката, в големите градове също. Даже по булеварди в столицата се вижда на места, че някога е имало маркировка...

7

Промяна

преди 10 години

Сега веднага, полицията ще каже, писахме му акт. Какво означава този Акт, погледнете и вижте че хиляди хора карат с по 20 акта, и трепят по улиците. Очевидно Акта не помага, трябва друго наказание, като например, конфискуване на кола, отнемане на книжка, години наред работа в мината, и т.н. Но в никакъв случай не затвор. Хората очевидно вече не ги е страх от глоба и затвор. Хората трябва да имат респект от закона, а не да мислят как ще минат с наш човек

6

Анонимен

преди 10 години

Убиваш детенце на 4 год, получаваш затвор до 6 години!Обиждаш милиционер, който те изнудва за пари, пак получаваш затвор до 6 години!