74

Вера

преди 10 години

То хубаво оставка, ама на едни предсрочни избори кой ще избираме. Мълчаливото мнозинство от 70% не харесва никой от тия крадци и национални предатели, затова и не гласува. Ако тиквата си прави сметката да се връща на власт нещо не е познал, а ония соросоидчета от РБ хич да не се гласят да продадат България на евреите. Так, че докато няма реален политически субект, който да е припознат от народа предсрочни избори няма да има. Всички гласували за партиите на статуковото са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!

73

Анонимен

преди 10 години

Е, разбира се, че Болен ага Сидер няма да ви гласува недоверие, вие ще му гласувате още няколко милиона и ще се наредят нещата - сле 1-2 месеца пак ще излезете в лятна ваканция, за да утихне ситиацията.

72

реалист

преди 10 години

Ако алтернативата е Рапоня , нека си седят тези.Видях че Боку имал 4 кабинета , защото обикалял да агитира из страната , и набирал желаещи по паркингите и бензиностанциите.Ана-Мария , Миро Мършата,Трайчо ,Брат Пит с очилата и Деси Дуловска пак са се записали.Не , благодаря.

71

Анонимен

преди 10 години

AZPO NAGLI OT GERB V POLITIKATA NE POZNAVAM I BIH Q ZABRANIL SAS ZAKON TAZI PARTIQ NO PARVO TIKVATA V ZATVORA

70

Черен Петър

преди 10 години

Тоя не бил чувал за изявлението на Местан, не бил решил за Брюксел, не се е срещал с този и онзи...Въобще този човек в час ли е?Или прави каквото реши Моника?То само една дума се чува: анализиз, анализи-манализи...

69

ужасссс

преди 10 години

Станишев - най-голямото перде в най-новата ни история!Безгранична наглост!!!

68

Анонимен

преди 10 години

Кой е по-нагъл ,Тиквата или Цвъки?При равен брой гласове , печели Фидосова , а при отвод на Искренцето , печели Лиленцето.Останалите от *** , да се стягат за мача на бистришките ***.Ура другари , милиционери!

67

ОСТАВКА

преди 10 години

Имаме няколко часа да решим- съгласни ли сме с това опасно вече за целия български народ правителство или не сме. Ако е второто, тогава утре всички да излезем пред НС и да ги накараме да се махнат! Това остана единственият начин, всичко друго е ден да мине, друг да дойсе!

66

Наско

преди 10 години

То ясно кво е реши парламента - на твойте квот има кажеш, а другите - колкото те изклати Местан. Незнам защо при 4 партии има 240 депутата. Всеки път се гласува както нареди вижда.

65

един

преди 10 години

Хайде започна се говорилнята.И сега е важно да разберем кой му е виновен на съсела.Майчето ли електората му ли или Бойко

64

Анонимен

преди 10 години

НЕСЕРИОЗНО, НЕКА НАЙ- БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРВЕН КРЪСТ ДА МУ ВРЪЧИ СЕРТИФИКАТ ЗА РАДОИС, НА ПОСЕЩЕНИЕ!

63

Апо

преди 10 години

През последните 4 дни,в отговора на всики зададени му въпроси,другаря Станишев не пропуска да употреби думичката "АНАЛИЗ".Наслушах се как ще анализира било сам,било групово-партийно или как още не се е срещнал с Местан за да анализират съвместно.Започвам да си мисля че "АНАЛИЗ" в случая означава нещо друго, от което Сергей очевидно силно се нуждае .По този повод призовавам,всички,които си падат по Сергейчо да отидат и да му го анализират и да го анализират,анализират........

62

а

преди 10 години

Ей мишок *** да *** аре остави България на мира никой не те иска не го ли разбра?

61

Анонимен

преди 10 години

62.ПОКЛОН И ПИЦА ЗА СИДЕРОБ!

60

ПАТРИОТЪТ

преди 10 години

Заради великия български патриот Волен Сидеров седерасто-герберастите, слуги на Турция и САЩ, никога повече няма да се докопат до властта в България! Поклон пред делото на този велик българин!

59

анкета

преди 10 години

Кой ви е по-отвратителен: Станишев с палче горе; Бареков с палче долу?!

58

Анонимен

преди 10 години

АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕШ РАЗЕБАНА! ВСЕ ПАК КОСТОВ Е ДОЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

57

Анонимен

преди 10 години

Сергей Станишев е много слаб политик. Даже не разбра от къде му дойде. ДПС, АТАКА, ГЕРБ, СИНИ, ЗЕЛЕНИ, ЖЪЛТИ, ББЦ, всичко са против него.

56

Анонимен

преди 10 години

По наглост само бареков го минава. Дори еничаря сидеров е като пеленаче в сравнение с гея.

55

Анонимен

преди 10 години

Този ни натресе турци да ни газят. Всяка една институция или турска или на манолова. Лапат рушвети да има за ромски гласове. А сега до оставката разграбването ще е тотално.