84

DA IZRINEM RTAIA SMR

преди 10 години

Докато не изметем цялата тая политическа ***, бял ден няма да видим !

83

Dan до ГЕРБСП

преди 10 години

Виж аз не обичам да споря с радиото, за това дай КОНКРЕТНО-НЕЩО КОЕТО БСП Е НАПРАВИЛА ЗА 3 МАНДАТА УПРАВЛЕНИЕ И СЕГА 4-ТИ,ОТ 1990 ГОДИНА ДО СЕГА ЗА 24 ГОДИНИ, ЗАБЕЛЕЖИ НЕ ИСКАМ НЕЩА ИСКАМ ЕДНО НЕЩО, ПРИМЕРНО БУДКА ЗА ВЕСТНИЦИ НА БУЛ.ДОНДУКОВ В СОФИЯ, ИЛИ ТОАЛЕТНА НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА В ПЛОВДИВ, ПАК ДА КАЖА ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕЩО!!! И ТЕ ОСТАВЯМ НА МИРА ДА СИ ПИШЕШ БУДА ГЕРБЕРАСТИ И КАКВОТО ТИ Е НАПИСАНО ТАМ!

82

Анонимен

преди 10 години

А Цецка-партиината секретарка, стругарка? И рабфак-аджиика?

81

до 73

преди 10 години

Това ти е грешката! Не си се определил ОЩЕ! Дано не си гласувал за бареков този път, щом като те блазнят "нови партии'.Винаги гласувам за демократите.Не се подлъгах нито по НСДВ, нито по ГЕРБ.Въпреки, че Симеон и Борисов са ми симпатични.Грешиш и ако НЕ гласуваш.Всичко отива за БКП/БСП.

80

Анонимен

преди 10 години

САМО БСП!!!!!!

79

Анонимен

преди 10 години

tiq komsomolci cql jivot sa bili KRAVOPIICI i samo edno umeqt mngo govorqt i NISTO ne kazvatda marksizma i lenininizma im....samo tuk vireqt oste takiva ***

78

Анонимен

преди 10 години

Спокойно Народе ! Правителството пада в края на следващият месец ! Гарантира го подлогата на Пеевски - Бареков ! А на есен - умната и всички пред урните !

77

Анонимен

преди 10 години

79, не ставай смешен! А физкултурника? да продължавам ли?

76

Под игото - И.Вазов

преди 10 години

"ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВИЦА САБЯ НЕ Я СЕЧЕ" !

75

запад

преди 10 години

Властта е наркотика на комуниста. Той затова и Първанката прави отчаяни опити да вземе малко.

74

Анонимен

преди 10 години

БСП няма бъдеще, това е положението другари

73

hagen

преди 10 години

До 72Изглежда ти имаш най късата памет от българите защото само преди няколко месеца назначиха масажист за зам.министър.А да не говорим за министърката на спорта.Може да разбира от всичко но не и от спорт.

72

Анонимен

преди 10 години

Аз станах на 24 години, няма да изпадам в подробности на какво съм бил свидетел, в т.ч. и избори, и какво съм търпял...През цялото ми детство виждах как родителите ми едва свързваха двата края" за да ни изхранват със сестра ми, и да ни образоват!Във гимназията всеки учител ни повтаряше че ние сме тия който ще оправят държавата, в университета почти също!?А недоволството расте, безработицата също, както и цените, населението намалява и бяга............

71

Анонимен

преди 10 години

Аз съм аполитичен и не съм за никого. Ако сметката ми за ток е 100 лв през зимата, предпочитам тези да са на власт, ако е 500 лв и да гледам че имаме метри и спортна зала, сори, не ме устройва. Мислете по джоба си, а не по пристрастия.

70

Анонимен

преди 10 години

komunist bez boi vlast ne dava ne che sa q pechelili sled 1997a

69

Анонимен

преди 10 години

при герб се появи понятието "калинки". Това са хора без образование, с купени фалшиви дипломи, назначени на ключови държавни постове - за да може да се източва. Ама хората имат къса памет, та са забравили колко много *** са назначиха и съответно съсипаха цели отрасли.

68

Бг

преди 10 години

ТИЯ САМО С БОЙ ЩЕ СИ ЗАМИНАТ, АМА ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕ ГИ БЕСИМЕ ПО ДЪРВЕТАТ И НЯМА ПРОШКА!!...

67

Анонимен

преди 10 години

Няма по добро правителство от обединеното, то си го пише - Съединението прави силата!Или всички се взимат в ръце и работят за благото на народа и държавата, или революция, бой, бой за да им покажем че не сме РАЯ! !!!"СМЪРТ ИЛИ СВОБОДА"

66

Анонимен

преди 10 години

Не сме забравили герб каква шефка на ДКЕВР назначи. Без диплома, продажба на забранени стоки в интернет магазин или по тяхному калинка. Те разполагат само с такива.

65

шубето страшния съд

преди 10 години

Нека обобщя: Ако ще сваляме кабинета с алтернатива ГЕРБ, забравете.Дайте друга алтернатива, партия, която не е управлявала и не е водила геноцид срещу Българите!Аз знам една такава, но нямаме зандани за политическата ***, която ще се прати там !!!