39

Анонимен

преди 10 години

ДОЛЕН ***!!!

38

Анонимен

преди 10 години

Този е по голям пътник и от гея, по ***, по нагъл и немога да намеря думата да олицетворя това нещо което е премир на България

37

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ НАГЛЕЦ НАИСТИНА ПРЕДИЗВИКВА ТЪРПЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ. ТАКОВА ЧУДО НЯМА....*** С ГЛАВНА БУКВА !

36

Анонимен

преди 10 години

Г-н Орешарски, вземете да напълните поне щандовете на хранителните магазини в Бобов дол, че хората гладни ще измрат. И Вие ще ми говорите за Европа. Това и във Виетнам го няма, какво гледахте там. България не ви е Северна Корея. Между другото, ако това стане в друга Европейска държава ще ви ритат от тук до Сибир и по-натам. Айде всички червени бегом към Белене.

35

Анонимен

преди 10 години

НАГЛЕЦ НА НАГЛИЦИТЕ ! ТАКЪВ НАГЛЕЦ НЯМА ! КЪДЕ СА ЖУРНАЛИСТИТЕ КАТО БЕНОВСКА ДА ИДАТ И ДА ЗАДАДАТ ПО САМО 1 ВЪПРОС И НА СТАНИШЕВ И НА ОЛИГАРСКИ ПРЕД ЕВРОПЕЙСКИТЕ ШЕФОВЕ !

34

Анонимен

преди 10 години

Попитали радио Ереван.."кво е това "комунисти"..?Радиото отговорило : *** НА КУБ--които не правят разлика между....КРЪГ И КВАДРАТ на изборите!

33

ъхъ

преди 10 години

До Niki VitanovАбе , откога <30 процента гласували, от които <30 процента против (=10% от гражданите) се смята за "ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ"? Много сте глупави, боковъстите. Вземете се в раце.

32

Анонимен

преди 10 години

ДА ГИ ЗАПАЛИМ , БЪЛГАРИ!!!ТОЯ ЧЕРВЕН *** , ВЕЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ....!

31

Анонимен

преди 10 години

До Вангатой ще се излекува от нашите пари ами ние от кои пари ще се лекуваме ??? всички пред парламента да се отървем веднъж завинаги от комунистите

30

политолог

преди 10 години

Видно е отвсякъде , че БСП-ДПС-Атака-ДС са вредни за България. Единственото , което направиха за една година е да изтеглят 7 милиарда лева заеми и да ги откраднат , без нищо съществено да се направи за обществото. Каквито и да са ГЕРБ и РБ те просто умеят и работят за България. Това в момента е реалното нещо в Държавата. Другите партии са *** ми дойди ми , и няма какво да ги коментираш.

29

Niki Vitanov

преди 10 години

Я , този пък излезна от бърлогата си ! Какво трябва да се случи за да подаде оставка? Цяла България каза Не на него , а той си казва мнението ....

28

Анонимен

преди 10 години

ОТИВАЙ СИ ВЕ ПЛЪХ ПОСЛЕДВАЙ ПРИМЕРА НА КОЛЕГИТЕ СИ ЕВРОПЕЙЦИ НО НАЛИ ИСКАШ ОЩЕ И ОЩЕ ДА МАЧКАШ И ДА КРАДЕШ ПЪРВА И ПОСЛЕДНА ГОДИНА КАТО ПРЕМИЕР ВСИЧКИ ПРЕД ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ИЗМЕТЕН И ПОЧИСТЕМ БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТИТЕЕЕ

27

Анонимен

преди 10 години

Знаете ли кога България ще се оправи? Когато комунистите се научат да попълват бюлетина т.е. никога... Всъщност за България има някакви минимални шансове, но за комунистите... хахахаааа

26

Анонимен

преди 10 години

FILIZ HUSMENOVA DPS E MOYATA PROGNOZA E MNOGO STE DOYDE NA SERJ NO HORATA KADRI RAZVIVAT

25

д

преди 10 години

В пъти повече ми харесва Орешарски като мин. предс. от Станишев+Борисов. Дано и в бъдеще да имаме такива хора.

24

[[

преди 10 години

ТОЗИ ПАК Е ДРОГИРАН .ВИЖТЕ МУ МУТРАТА

23

Анонимен

преди 10 години

ТОЯ НЕГОДНИК --ПРОДАВА БЪЛГАРСКИЯ СУВЕРЕНИТЕТ НА РУСИЯ ЗА "ЮЖЕН ПОТОК"!ОБРИЧА БЪЛГАРИЯ НА ЗАГУБА --ЦЕЛИ 20-ГОДИНИ БЕЗ ПАРИ ОТ ТОЗИ ПРОЕКТ!РЕВИЗИЯ НА "южен поток"!!!!ОЛИГАРСКИ И СТАНИШЕВ --В ЗАТВОРА!!!

22

БЪЛГАРИН!!

преди 10 години

МАРШ ,БЕ МРЪСЕН ДОЛЕН ***!!!ТИ СИ ГОСПОДИН--НИКОЙ!!!ЧИБА ОТ ПАЛАМЕНТА , БЕ....!!

21

от "до комуняги

преди 10 години

Този, който ми е сложил минусче със сигурност е гласувал по схемата 15/15... Другари, почти 10% от гласовете за вас са 15/15, така че повече да не съм чул и прочел, че някой от привържениците на БКП имал нещо в главата. Вие сте срам за социалната идея!!! Най-готиното е, че председателя на ПЕС е победен от никомунеизвестният г-н Неков (мойте поздравления за него) и цяла Европа сега ви се смее на простотията. Една бюлетина не могат да попълнят, искат да определят бъдещето на България - НАГЛОСТ!!!

20

1

преди 10 години

ААААААААААААА изненада комунистическите тролчета след един ден в нокдаун отново са на амбразурата и с телата си и с откраднатите от народа пари защитават комунизма путинизма и мафията в България. Аферим,ащкулсун,машала на такива ***.