110

Фатмак

преди 10 години

До Onz 135Лапай!

109

Без манипулации

преди 10 години

Вярно, че утре е дена на Победата над фашизма! А днес чеха се прави на обиден на Руснаците, Ромпой се пъне и оригиналничи. Имам въпрос- щеше ли да има ЕС и държави като Великобритания, Франция, Италия, Испания и т.н. ако Руснаците не бяха смачкали Хитлер. На какъв език щяха да говорят в тия държави сега? Нямат правото да наказват спасилия ги, освен ако не са били тайни съюзници на Хитлер. За Англия от години се говори, че са играли двойни игрички, явно слуховете са верни.

108

Анонимен

преди 10 години

До К-2Руските подводници най-големи, руските болни най-здрави, руските часовници най-бързи - все най и накрая нищо.

107

Дидо

преди 10 години

Не знаех, че борците срещу неправдата глада и мизерията се наричат сепаратисти.

106

Хайдар

преди 10 години

Можете много да боготворите Русия,но тя това което с мислите.Русия доста сериозно се намеси в случая Либия,и най-вече в Сирия това ще и коства много за напред.Казвам ви пак американците в пъти са по-силни от руснаците,ако някой се съмнява в това той би трябвало да е дин ***.

105

Вивалди

преди 10 години

Започна се . Срамът на 21 век и резилът на човечеството идват пак от едно и също място.

104

Факти

преди 10 години

Нега го кажем точно- на 9 май Съюза освободи Европа от фашизма, и май черния ще ги принуди Руснаците да освободи Европа и от САЩ. А че САЩ са новите фашисти си е факт - "Операция кламер" спасява убийци и ***, правили опити с неродени бебета в утробите на майките им, с газови камери и т.н., дава им САЩ паспорти, дава им работа и жилища, а децата им сега управляват конгреса. Излиза, че Англия, Франция и Германия всъщност са фашисти, а не демократи, тогава айде да говорят на немски в тия държави

103

Анонимен

преди 10 години

И не само това а общо учение: Голям СРАМ ще е човечесвото да загине от ръката на ***, необичайното е че няма да има кой да се срамува.

102

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е светът да се вдигне и да осъди САЩ за всички престъпления и мародерства По целият свят това не може да продължава така манипулирайки целият свят за своя сметка

101

Анонимен

преди 10 години

Bivschiqt prezident na USA Djimi Kartyr kaza USA sa podpalva4ite na vsi4ki voini po svete.Xorata ne vijdat v USA svoqt ideal za svoboda i prosperitet .Vsi4ko ostanalo koeto tvyrdite vie tuk tretopolovite e izli6no.Kvi ste vie?

100

Negyr ot Alabama

преди 10 години

Usa vi vze vsi4ko za 25 g i ostanaxte bedni i posledni.Skoro i teritoriqta ste vi vzemat evreite.Prodyljavaite oste 25 g da vqrvate v USA i krai s vas oiee.

99

Хайдар

преди 10 години

Руската федерация е мнго силна,но не е на нивото на САЩ или НАТО при една сериозна грешка от нейна страна би било фатално за нея!Русия иска да покаже пред света че е много силна,но американците и силните евопейски страни не мислят така,те одавна знаят че руснаците изостават с техниката.За напред нищо чудно да видим как от една силна Руска федерация става една регионална сила

98

Анонимен

преди 10 години

ONZ iti si 4ipiran ot USA pedegei typ dobre 4e ste edno mijavo malcinstvo na fona na protivnicite na USA.Broi samo KItai i Indiq te vi stigat.

97

Анонимен

преди 10 години

USA POSLEDEN PISYK TEXNIKA DA IMA NQMA MOTIVIRANI BOICI ZA NEQ GOTOVI DA UMRAT.EDNI TALIBANI GI PRECAKAXA I IRAK4ANI. DREBNITE VIETNAMCI SY6TO.NE MOJE6 NIKOGA IZBI NAROD GOTOV DA UMRE ZA RODINATA SI NIKOGA. POMNETE TOVA AKO 6TE I TAQ NAROD DA SA ESKIMOSI I KVITO DA E.

96

Анонимен

преди 10 години

DO GLUPAKA ONZ POZDRAVI OT KORABA DONALD DRIS 4 POKOLENIE NASRAL SE OT STRAX OT STAR SAMOLET SU

95

страшно...

преди 10 години

Русия се готви за отбрана.Като си помислим колко ядрено оръжие има на света не само за отбрана но и за "ОТМЪЩЕНИЕ"от някои светът се доближава бавно до края си...Борбата е за душите ни.you tube RT- video:Russia test launches missiles during planned military drills".Страшно е да се помисли какво би станало ако Путин падне и това оръжие де факто попадне в ръцете на предатели на Русия.youtube/watch?v=v71eF8HdZb8

94

опа

преди 10 години

негърчето от щатите сигурно е напълнил гащите от страх

93

Анонимен

преди 10 години

днес четем имената на подводници, които не сме чували за тях преди=================================Най-новите са "Юрий Долгорукии" и "Александр Невский", проект "Борей" въоръжени с "Булава" и приети на въоръжение миналата година.

92

do 111

преди 10 години

podpisax s 4ista syvset podpi6ete i vie

91

Анонимен

преди 10 години

Руснаците нямат "слънчеви" изтребители, като нас...................