156

до 175

преди 10 години

Отговорът ти както винаги беше неадекватен, без абсолютно никакво отношение към темата... просто кажи, че си изцедил максимално мозъчната си клетка и имаш нужда от почивка.

155

Го4о

преди 10 години

Дръжката на "мотиката" е толкова дълга, че нищо чудно да строши и нечия руска високопоставена глава!

154

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 168 А Шефа на КГБ да не дава отчети пред публика къде и за какво ходи :)

153

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 168 В Европа пътувам само с лична карта, без визи, без допълнителни застраховки.... За Русия трябва паспорт, виза, да опишеш къде точно ще ходиш и какво ще правиш там, ако кажа че ще ходя в Перм, но реша да отскоча и до Нижни Новгород - трябва да отида в милицията в Перм и да си взема открит лист. Но това няма как да го научиш докато не излезеш извън панелката, русоидиотест кухоглавник!

152

Анонимен

преди 10 години

До БъндиУточнете, младежо, ДИКТАТУРАТА НА ПУТИН В УКРАЙНА !

151

Анонимен

преди 10 години

Ай стига с това православие бе, до преди 20 години не дсваха на хората да влизат в църква и да празнуват Великден, боядисвахме яйца за първи май, сега станаха по - католици от папата. Пази боже от православен КГБеец, крепител на вярата, пу пу

150

Киро

преди 10 години

Цирк а не армия,27 моряци от ВМС на США Donald Cook/който се намира в черно море/ са подали оставка след като Руски изтребител Су-24 е имитирал атака над кораба!те заявили че не искат да рискуват живота си...........ето сайта на който е публикувана цялата публикация:politikus.ru/

149

Анонимен

преди 10 години

Я кажете какво правеше ЦРУ шефа в Украйна, САЩ защо отричаше че е там, защо после призна, но отказва да каже целта му и защо след неговото посещение започнаха нови мелета? Еми то е близко до акъла, ама за целта трябва да имаш мозък. :)

148

Анонимен

преди 10 години

До Бънди 131Т.Н. "българи" може и да има да харесвт *** (на хранилка при него), но нормални хора, още по-малко, народи - няма, освен ако имате пред вид нашите приятели от Чечня ?????, или нот Абхазия, или, от Южна Осетия , или от Армения ???

147

ЛЕНИН

преди 10 години

МЕДВЕДЕЕЕЕВ...... ТИ И ПУТИН Е...ХТЕ МАМАТА НА УКРАЙНА.

146

Анонимен

преди 10 години

Русофобите защо не ви искат никьде в Европа? Защо ви мразят знаете ли? Щото смьрдите на *** и душиците ви сьщите и те смьрдят, неблагодарни. Хората се пазят от такива като вас. Питайте холандците и англичаните .... хахахаххахах

145

Анонимен

преди 10 години

НЕ ЗНАМ ЗАЩО НО НЯКАК ЧУВСТВАМ УКРАИНСКИЯ НАРОД ПО-БЛИЗЪК ДО БЪЛГАРСКИЯ ОТ РУМЪНСКИЯ.УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ САМИТЕ РУСНАЦИ СЧИТАТ УКРАИНЦИТЕ ЗА ДОСТА БЛИЗЪК НАРОД!!!КАЗВАМ ВИ НЕЩО ГРОЗНО И НЕРЕДНО СЕ СЛУЧВА ТУК!

144

Анонимен

преди 10 години

България беше 9 милиона, защото стреляха на месо по границата. Иначе още 60 те щеше да е наполовина. Заври си статистиката в ауспуха на кучето.

143

Анонимен

преди 10 години

Събрала се е еврогей бандата тука да се самонавива и самоубеждава, кимайки с глава на собствените си коментари, че руснаците са виновни. Алооо Украйна и Русия имаха стабилни взимоотношения докато не се намесиха триполовите *** от ЕС и гей извратеняците от САЩ. Поне малко мозък ако имахте, вече щеше да ви е ясно.

142

Толкин

преди 10 години

впечатли ме че някакво русофилче по-долу претендира за духовено постижение на нацията Висоцки...очевидно Толстой, Достоевски , Чайковски и т.н не са руснаци понеже са от Царска Русия. Твърде е вероятно дори да не ги е чувал. Забележете за какво ограничено мислене става въпрос. Това не са хора, а ***. Цялото човечество трябва да се обедини срещу тази напаст.

141

Анонимен

преди 10 години

Заместник управителят на бензиноколонката с ракети се обади. Ама да не оригиналничи много, че *** ще ревнува. И веднага да пооскубе перчема отпред. Не може да има повече перушина от главното пиле.

140

Анонимен

преди 10 години

Жителите на Украйна могат да благодарят на шефа на ЦРУ, който запали фитила.

139

Анонимен

преди 10 години

До НоричРусофобите вие какво произвеждате? Единствения ви износ са гьзовете на дьщерите ви а на жените ви. Останали сте 6 милиона 1.5 милиона *** 1.5 милиона турци тоест сте около 3 мил. След 10 години нема да има и помен от *** ви но на такива злобарчета като вас природата не тьрпи. Просто ги изхвьрля.

138

Анонимен

преди 10 години

русия е виновна

137

Анонимен

преди 10 години

С УКРАЙНА И БЕЗ УКРАЙНА! С *** И БЕЗ ***!!!ЛОЩОТО Е, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ТУРЦИ И *** И ТЕ ТУКУ РЕЧАТ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ В ЕДИН МОМЕНТ А ВЕЧЕ ИМАМЕ И СИРИЙЦИ!МИСЛЯ, ЧЕ Е НЕРЕДНО ВЪВ ЦЯЛА ЕДНА ДЪРЖАВА ЕДИН ГРАД ДА ИСКА ДА СЕ ОТДЕЛЯ ЩОТО БИЛ ПРЕДИМНО СЪС ЕДНА НАЦИОНАЛНОСТ И ДА СИ ПРАВИ НОВА ДЪРЖАВА ТАМ!