128

Shark

преди 10 години

А белия дом колко пъти повтори сценярия с Виетнам из целия свят, а?? Размахал пръст, хахах, какво стана със сакнциите бе. Дакъде го докарахте, или нещо не ви стиска да правите друго освен да махате пръсти. Това не ви е Виетнам, Корея, Ирак и т.н, нали. Тук имате серизона финансова зависимост и военен страх.

127

Анонимен

преди 10 години

ДА КОМЕНТИРАТ (ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СОРОСОИДЧЕТА- НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ НА КРИМСКАРА РУСКА РЕПУБЛИКА ВЛЕЗЕ В СИЛА В НЕЯ Е ЯСНО ЗАПИСАНО,ЧЕ ВЛАСТТА В КРИМ ПРОИЗЛИЗА ОТ НАРОДА И ЗА НАРОДА И ВСИЧКИ ВАЖНИ РЕШЕНИЯ В КРИМ И СЕВАСТОПОЛ ЩЕ СЕ РЕШАВАТ ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМ .ТУКА В (ДЕМОКРАТИЧНА ) БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ТАКОВА НЕЩО ? В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЛЕД ВЛИЗАНЕТО НА КРИМ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ СКОЧИХА 4 ПЪТИ,ТУКА СЛЕД ВЛИЗАНЕТО НИ В ЕС ДА СЕ Е СЛУЧИЛО ТАКОВА НЕЩО.

126

Анонимен

преди 10 години

Вече цял свят разбра що за *** е Русия. Окупаторските и амбиции и терористичните подходи вече са ясни.

125

Анонимен

преди 10 години

Жалкото икономическо джудже ще го ликвидират икономически. Каквото сам си направиш и *** не могат да ти го направят.

124

цезар

преди 10 години

По хартата на ООН Украйна няма установени международни граници. Всичките и сегашни граници са начертани с молив по времето на СССР. Така че югоизточните части винаги са си били руски, за това там близо 20 милиона са си руснаци.

123

Анонимен

преди 10 години

Жалък ***...Как се гаврят с теб не истина просто :)

122

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 156,не сменяй темата! Не говорим за житието битието на Наполеон, а затова, че припариш ли до Москва и правнуците ти ще ги боли от руския ботуш!Не сменяй темата - тези западни номерца минават само на зомбита с промити мозъци!

121

Анонимен

преди 10 години

Логиката на Обамата е такава: Ежедневно ще заплашваме Путин с едночасови речи докато не се предаде!Те не че и могат да направят нещо друго де, горките...

120

Анонимен

преди 10 години

Руския терорист тряба и ще бъде ликвидиран!

119

Анонимен

преди 10 години

Умря пияницата Елцин!Сега има император Путин!Еврогейчетаааа....

118

Анонимен

преди 10 години

По руската телевизия показаха ,как новата власт в Киев арестува православни свещеници,които не са съгласни да се подчиняват на новата власт в Украйна.Това и по съветско време не е било.Падението на запада и техните слуги в Киев е пълна

117

Анонимен

преди 10 години

Мачкай руската ***!

116

Majorski

преди 10 години

Аз си мисля, че Кери плаши със санкций Русия задесети път през последният един месец ...ама русия си прй каквото си иска....не Разбраха ли че това не Работи със заплахите.....Русия като си вземе Украйна те пак ще заплашат Русия съсъ допълнителни санкций ..

115

Анонимен

преди 10 години

СЛЕД ЗАДЪЛБОЧЕНО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ЖУРНАЛИСТИ ОТ НЕМСКАСТА ТЕЛЕВИЗИЯ ARD ЗА СТРЕЛБАТА НА СНАЙПЕРИСТИ НА МАЙДАНА ДОВЕЛА ДО ПРЕВРАТА ,ПРИ КОЯТО ЗАГИНАХА ДОСТА ХОРА НЕМСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ СТИГАТ ДО ИЗВОДА,ЧЕ СНАЙПЕРИСТИТЕ СА БИЛИ НАЕТИ ОТ РАДИКАЛИТЕ ОТ ДЕСЕН СЕКТОР ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ ИЗОСТРЯНЕ НА ОБСТАНОВКАТА В КИЕВ.

114

Анонимен

преди 10 години

155 те не писаха и за протеста в Брюксел, но пък селфитата на паси за по-важни...

113

Анонимен

преди 10 години

Горките "демократчета" пак се правят на "десни" като дрънкат за комунисти пък са по зян от тях

112

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 151,не е нормално медиите да не отразяват протест на 100 хиляди човека във Франция!!! Да напишат, че протестират срещу малцинствата и идващата мизерия, и терора на банките!

111

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 147 Абе гониш,ама само пред монитора и/или на масата на ракиика . Знаем го това гонене Вече 25 години гоните БСП ,а те все са живи и управляват Знаем ги такива дето много плямпат като тебе.Същите плямпачи са в Киев.Нито сантиметър нямали да отстъпват,а загубиха цял полуостров Същата работа става и сега. Такива смешници като тебе с лопата да ги ринеш тука

110

неутрален

преди 10 години

На по-младите тук ще кажа че когато САЩ поискаха да бомбандират Югославия много членки на НАТО не се съгласиха но въпреки това американците бомбандираха болници, къщи, и много цивилни сгради, дори удариха и китайското посолство и казаха че е грешка, удариха с три бомби пътуващ влак и казаха че е грешка.... А наш Желю Желев се беше възбудил и нервно казваше че НАТО трябва да бомбандира да им даде урок... Има един филм "ЗАШТО".....

109

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 147,ела, ела до Москва, после да те учат в учебниците по история като Наполеон!