4

Анонимен

преди 10 години

"Посегателството над журналист - заплаха за обществото bTV излезе с позиция по повод палежа на колата на Генка Шикерова"То паленето на коли не е от безпристрастната ни родна журналистика. bTV вместо да драматизира и да поставя натиск върху обществото, чрез статута си гледана телевизия да помисли за пристрастията в журналистиката си. Чрез такива изказвания най-много да получат още някой палеж, ама за тях си е добре - нали е реклама.

3

...

преди 10 години

БТВ, няма ли да кажете нещо за начина, по който е паркирала вашата служителка? Това е едно АГРЕСИВНО, безнаказано поведение, което трябва ясно да бъде разганичено от добрите обществени и граждански норми! Ако това е признак на някаква власт, то тя е не четвъртата, а просто четвърторазрядна..Апелирам да бъде съставен акт на госпожата, защото тук имаме не едно а две престъпления - неправилно паркиране и умишлен палеж!

2

Дъбър

преди 10 години

Каква 4та власт, алоооо бТВ? Работата на медиите е да са обективни и да информират населението за ставащото в страната и света ОБЕКТИВНО! Каква власт, какви призиви, какви 5 лева?

1

Чиновник

преди 10 години

В студентските си години имах вземане-даване с Генка Шикерова. Много долен и подъл човек. Тя затова стана и журналистка. Това не е професия за хора със съвест.