136

Анонимен

преди 10 години

157 Ако Путин влезе в Украйна и започне да безчинства като Милошевич , като нищо може да му се ствари някой нов Шок и ужас

135

Истинaтa

преди 10 години

е много прозaичнa руските гейове винaги сa говорели " от името нa нaродa", зaщото кaто всеки гей сa комплексaри преди всичко. Aз борaвя с цифри, a минaлaтa годинa през януaри се проведе референдум зa рускaтa центрaлa в Белене, който русофилите зaгубихa кaтaстрофaлно, до урните отидохa сaмо 20% от имaщите прaво нa глaс, a от тях 40% бехa срещу русия! Тъй че можете дa говорите сaмо от името нa руските *** тук, с други думи от вaше име! Не зaмесвaйте с рускa помия лицето нa бългaрите!

134

Анонимен

преди 10 години

156 и какво ще правиш като излезеш

133

515

преди 10 години

Май НАТО се опитва да задейства изпитан "сръбски модел" и в Русия? И то до дни...

132

Шоп

преди 10 години

Всички нормални българи са за ЕС и НАТО, само неизбежния процент *** плюс разногледите българо-руски *** са на страната на Злото.

131

ДО 149

преди 10 години

ПРАТИ СЪПРУГАТА СИ ДА ПРОВЕРИ ДАЛИ НАИСТИНА Е ***!

130

МРАВКА

преди 10 години

ГОСПОДИН БРАИЙДЛАВ,ВЪРВИ НА МАИНАТА СИ.КАКЪВ ГО ТЪРСИТЕ В ЕВРОПА?МАИ ПУТИН ЩЕ ВИ ГО ДАДЕ.

129

ЦРУ

преди 10 години

Нато и САЩ са се помолили на Дянкоф да нашляпа руснаците след което ще го водят бесплатно на всички гей паради по света и ще му подарят автомат за мъжко мляко.Той е поел ангажимент ,но е поискал розови прашки и жартиери за да уплаши Путин.

128

До-147

преди 10 години

Кой ще се бори бе тъпан,ти сигурно не смееш да излезеш по тъмно на вън,а щял да се бори,и с кого ще се бориш,я ни светни?

127

Анонимен

преди 10 години

146 Не разрешавам хора , които нямат нищо общо със София да се изказват по повод бомбардировките , такива като теб оня ямболски *** Волен Сидеров.

126

Анонимен

преди 10 години

142 кой те излъга бе простако , а можеше и днес като украинци или като чеченци да се бориме за свободата си

125

Мюра

преди 10 години

И какви ще са последиците за НАТО ? Аз виждам само една - че няма да може да се разшири още на изток. Голям страх, голямо нещо.

124

Анонимен

преди 10 години

135 Защо руска , когато се е създавал КИЕВ , това не е било руска земя , не си ли си задавал тзои въпрос , по принцип Русия е крустена на варягите , тоест на ВИКИНГИТЕ и това , че столетия по късно Московското княжество се налаха над останалите и ги "обединява " не занчи нищо. защо Киев да е руски , когато не е на практика . Това че имперската пропаганда е наложила по друг начин трактовката на събитията е съвсем друго.

123

Атакист

преди 10 години

А дано Русия освободи отровените от запада близки и държави.

122

****

преди 10 години

Айсиктир бе русофоби,заминавайте да живеете в турция,защото ако не беше русия,сега нямаше да живеете в българия,а в турция.А има поговорка такива като вас които не искат да целуват ръка,целуват ***.

121

BB2

преди 10 години

НАТО: Русия е способна да нахлуе в Украйна за 3-5 днипо скоро 3-5 часа

120

До 139

преди 10 години

Значи в ес има комунистическа държава и това е българия..леле...вие съвсем сте изпушили..ха..ха..

119

Анонимен

преди 10 години

136 тъпче кога Щатите са били злина , че не сещам нещо , какво лошо са ти направли пък те , единствено могат да бъдат укорени, че ни оставиха в лапите на болшевиките след края на ВСВ

118

А

преди 10 години

Русия и нейните агенти в България, БСП и сие, сипят яко пропаганда по форумите с няколко трола. Цялата ни държава е почти в пълна разруха и разпад заради 70години комунизъм и съзнателното смачкване и опростачване на хората. Защо имаме 2 милиона българи работещи навън? Защо никой не емигрира в Русия? Във форума се води битка между българи и продажни руски агенти -***!

117

Анонимен

преди 10 години

Ти за нормален ли се имаш, това е интересно. Когато бяхме с Русия България имаше добър демографски показател щяхме да станем 9 милиона, сега сме циганизирани, бедни гейропейци.. ----------------127 Чети *** чети, демоградфския проблем възника след кая на бейби бума в средата на 60те в цяла Европа , за 25 години от 1965-1989 сме нараснали по манлко от 500 000 и то заради *** главно и понеже не бяха отворени границите , сега всеки свободно може да ходи на всякъде , де да беше тогава