11

оа

преди 10 години

а като в България започна тази уш демокрация, защо поне един път не питаха народа с референдум, за нато европейският съюз???Къде ни е ползата от това членство нека си дадем равносметка,минаха години!!!Сега ако попитат народа с Русия или америка или измисленият европейски съюз хората е ясно какво ще изберат!!!За това обаче никой не те пита а ти налага ,,,

10

вашта леля!

преди 10 години

Та нали точно САЩ и Англия са заграбили гигантски територии по целия свят!Аман от наглеци!

9

Анонимен

преди 10 години

Русофилите няма как да ме убедят, че г-н Путин е мъж след като руската армия воюва винаги срещу слабите си съседи.

8

Чичо

преди 10 години

Ако ЕС иска да продължи да съществува, трябва да се освободи от влиянието на САЩ! Незабавно изгонване на всички американски военни от държавите в ЕС, закриване на военните им формирования и създаване на единна военна система извън НАТО. САЩ никога не е мислила доброто на Европа, американците нямат интерес от стабилна и независима Европа!!

7

хипнотизирани зайци

преди 10 години

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят след това присъединяване. Очевидно в бъдеще правилата на световната външна политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

6

Анонимен

преди 10 години

Путин е изключително безотговорен и глупав човек.

5

ответна реакция

преди 10 години

Присъединяването на Крим към Русия беше ответна реакция на въоръжения метеж в Киев. На кримчани не им остана нищо друго, освен да се спасяват.

4

арогантни западняци

преди 10 години

Народът на България се радва, че Путин натри носа на високомерните и арогантни западняци!

3

мими

преди 10 години

агресия от Русия??? Агресорите са нато и ес, но вчера Путин им го каза

2

онбашията

преди 10 години

"Изданието цитира представителя на опозиционната Лейбъристка партия Крис Брайън, който се пита защо още от началото е бил изключен всякакъв военен вариант в отговор на руската намеса в Крим, след като например по отношение на Иран той никога не е бил изключван."тоя не ще да е от най-умните. бас държа че и метачката пред блока ще му отговори

1

Анонимен

преди 10 години

Eвропейският печат: Грух, грух, грух, грух.