99

ах тези вили

преди 10 години

Вилите на Янукович разбира се не бяха проблем,когато трябваше да избира къде да подписва,сега изведнъж всички са"шокирани",пресата и подлайващите де.Ама те не знаели,а где ги вилите на тези които управляват Украйна-олигарсите,Тимошенко една от тях?

98

Анонимен

преди 10 години

В Киев сринаха паметника на чекистите.Мъка мъка другари

97

до 112

преди 10 години

колко,колко?!?! ти май забрави ,че руските танкове за 2 дни спряха пред Тбилиси и само заради ,,добрата''' си воля не я превзеха.Тогава Грузия повярва на ,,американската помощ'' и се оказа излъгана

96

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 107 Ти пък тумор,кога си чувал да се изхвърля. Представяте ли си 7млн. руснаци в ЕС? Те не са лимонки като нас,а са си цяла балистична ракета. Евентуално ако Украйна все пак влезе в ЕС,то нашите *** ще им се сторят като манна небесна.Те поне само чакат на помощи,крадат и просят,а руснаците си правят мафия и цели руски квартали. Просто тия от ЕС с бързането за украинския пазар ще си вкарат страшен автогол

95

Анонимен

преди 10 години

До до 104Ей,това *** все яничери са им в мокрите сънища.Спокойно другари утре пак сте дежурни да"обслужвате" господаря ви Доган.Всички знаем неистовите ви щения винаги да има някой зад вас

94

МАРШАЛ ТУХАЧЕВСКИ

преди 10 години

РУСИЯ И ГЪРЦИЯ ТРЯБВА ДА СИ ПОДЕЛЯТ БУГАРИА.БУГАРИТЕ СА НЕПОТРЕБНИ..ЩЕ ГИ НАЧИСЛИМ ДА ОРАТ НИВИТЕ НА ГЪРЦИТЕ И ДА ПАСЯТ СТАДАТА НИ..А *** ЩЕ ГИ ДАДЕМ НА ТУРЦИТЕ.

93

Анонимен

преди 10 години

До ТPE3BEHДано не си прав.Голяма част от "титушките" бяха наритани и изгонени на изток.Разбира се,те сега се организират за нови гадости,но дано началниците им поумнеят и разберат за какво иде реч,гледайки кичозния лукс на вилите на Янукович и останалите бандюги.

92

анонимен

преди 10 години

Според мен Русия си е виновна за Украйна. До сега не ги ебаше кой зане колко, като видя, че ЕС ще ги вземе и почнаха да им дават пари. Хубаво ама късно се решиха. Трябвало това да се случи много преди това, трябавше д анаправят така, е украйнците да са доволни от живота си, икономически задоволени както се казва. Тогава мисля, че нямаше да се стига до там, защото нямаше да бъдат впечетлени от ЕС. Русия си е виновна до някъде сама.

91

Анонимен

преди 10 години

UNITED WE STAND !Целият цивилизован Свят стои на страната на Украйна!

90

ТPE3BEH

преди 10 години

Съботирането на демократичните процеси в Украйна тепърва започва. Сега ще се впрегне голяма част от руската агентурна дейност там.

89

Анонимен

преди 10 години

аахахха тъпчо, няколко американски фрегати изплашили руснаците. Единствения начин тия фрегати да стигнат до Русия е да изтрелят балистични ракети, което е равно на rip USA. Много Холивуд гледаш.

88

Анонимен

преди 10 години

До HFTСамо с това, че банановата република в момента е България, и много българи миячи и чистачи в САЩ и Англия се преструват на руснаци защото е по-престижно а иначе са големите разбирачи (робите на Европа) хаха, също така "зелената енергия" няма да дойде скоро защото населението до 10 години ще е 8 милиарда и ще трябва още поне една планета за да си сложиш вятърните перки и соларните панели, то ако така е било хахаха НЕЗНАНИЕТО е много лош предшественик на робството!!!

87

до 104

преди 10 години

И като им вдигнеш цената на визите,кой губи? Те и сега ходят в испания,италия,гърция и т.н. на море,просто част от тях ще спрат да идват тук.Кой ще загуби-нашия или техния туризъм.Да не говорим,че руски олигарси са в повечето бордове и акционери на повечето големи европейски компании ,пък и кой е толкова *** да губи голям пазар като Русия?така,че куче със салам не можеш да уплашиш,ние да му мислим с голите ***.Като дойдат яничарите на кой ще се молим,на кой ще се кланяме-НАТО няма да помогне

86

Анонимен

преди 10 години

До до 87Няма нужда да се ангажира целият 6-ти флот.През 2008 г ,само 2 американски фрегати бяха достатъчни внезапно да спре руската агресия в Грузия.

85

Анонимен

преди 10 години

В тая помощ от 20 милиарда и ние ще имаме принос.

84

Анонимен

преди 10 години

До Незнанието"Интересна" статистика, но което е по-интересно е защо пропусна да сравниш заемите на САЩ и Русия - то всеки може да "има" когато взима на заем без да възнамерява да връща... САЩ смуче кръвта на целия свят, и в момента в който тоя извор пресъхне ще потъне в мизерия и гражданска война за месеци.

83

Анонимен

преди 10 години

Русия сaмa се изолирa, все повече и повече.

82

Анонимен

преди 10 години

До славянинИстината е че жалки *** като теб,задавени в безсилна злоба се вкопчват в безумните си бълнувания ,но както и да квичиш,ти си просто тумор който нормалното тяло на цивилизацията изхвърля

81

до 87

преди 10 години

Ти май прекаляваш с игрите на компютър?Шести американски флот въобще не им стиска да приближат само,камо ли да предприемат нещо спрямо Украйна.Една от базите за руски ядрени подводници е Севастопол-т.е. в момента в който си помислят да тръгнат към Украйна,ще се окаже ,че под тях има няколко ядрени подводници-дали си струва да загубят целия 6-ти флот?Другата причина е ,че тези бунтове са в западната част,където са предимно поляци,другите 2/3 от централна и източна част се определят като руснаци

80

Обикновен човек

преди 10 години

Тия украинци им е бедна фантазията какво ги чака в европейския съюз.Да питат нас.Сиромашия глад и мизерия за обикновенния човек.Не случайно богатите европейски държи са готови с цената на всичко да ги прилапат и тях.Нали виждате колко бързат?